Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply
το ποιο.....; αααχαχαχα:p

πεταει λιγο αερα εξω και το περισσοτερο μεσα απο το πλαι

Που σημαινει δηλαδη οτι οι θερμοκρασιες του κουτιου θα ανεβαινουν στα υψη ε??

Ακη αυτο που λές δεν το έχω παρατηρήσει, και έχω κλειδωμένο το PCIe στα 115MHz...

Εκτός και αν μιλάμε για πρόβλημα του RivaTuner 2.08.

Ρε παιδια,μια ερωτηση θελω να κανω σε οσους ειχαν την 3870χ2 και την αλλαξαν με την 9800gx2. Aξιζει η αλλαγη?

Ρωταω γιατι εχω τη δυνατοτητα να επιστρεψω την 3800χ2 και να παρω τα χρηματα πισω.

Τι προτεινετε???

Να την αλλαξω τωρα με τη 9800, να την κρατησω ή να περιμενω την 4870χ2 τον Ιουνη???

Για να μην εμεινε κανένας παρα μονο ο Atiman με την 3870Χ2 τι λες? Θέλει και ρώτημα?? .... :laughing:

αρκει βέβαια να εισαι διατεθειμένος να δώσεις αυτα τα 150€ ποσα ειναι παραπάνω για την GX2....;)

Για να μην εμεινε κανένας παρα μονο ο Atiman με την 3870Χ2 τι λες? Θέλει και ρώτημα?? .... :laughing:

αρκει βέβαια να εισαι διατεθειμένος να δώσεις αυτα τα 150€ ποσα ειναι παραπάνω για την GX2....;)

Kαι με την 4870χ2 τι κανουμε? Θα την παταει η GX2?

Κι εγώ κρατάω το "κάστρο"

Αλλά επειδή βαριέμαι τώρα να τρέχω...:p

Kαι με την 4870χ2 τι κανουμε? Θα την παταει η GX2?

Ποια 4870Χ2? 3890Χ2 ξέραμε, τώρα 4870Χ2 έγινε?

Και τι να πατάει κάτω? Το CoD 4 που παίζει καλά και με 7800GT?

Ρε παιδιά, μην κοιτάτε τύπους σαν εμένα που πάνε και αλλάζουν συνέχεια h/w, από κόλλημα στον εγκέφαλο το κάνω. Εσείς αν δεν έχετε 24"++ οθόνες, πάρτε μια 8800GT/GTS και ησυχάστε...

οντως... στο thelab ειμαστε... ορισμενα ατομα ειναι μανιακα :p (ονοματα δε λεμε) μην τους κοιτατε απλα αγνοηστε τους :p

Ρε παιδιά, μην κοιτάτε τύπους σαν εμένα που πάνε και αλλάζουν συνέχεια h/w, από κόλλημα στον εγκέφαλο το κάνω. Εσείς αν δεν έχετε 24"++ οθόνες, πάρτε μια 8800GT/GTS και ησυχάστε...
+=1000
μα αυτο σημαινει thelab:P

για αυτο και το γραφει

ειναι πολλοι που δεν ξερουν οτι μια 8800gt των 170e τα εχει όλα για

πλακα μεχρι 22αρι panel και την σνομπαρουν, και περιμενουν και περιμενουν .....

Μιλάει για τους "normal" χρηστες.

Και να συμπληρώσω: Πότε είχαμε ξανά ένα PC με λίγο Ο/C (κουτί χωρίς οθόνη) με κόστος κάτω από 500 ευρώ να έχει ΟΛΑ τα παιχνίδια στο high ακόμα και με 22άρα οθόνη ?

Κάτι οι φτηνές και γρήγορες DDR2, η κίνηση της ΑΤΙ να δώσει φτηνές κάρτες που ανάγκασαν και την nVidia να ακολουθήσει, και η δύναμη και overclockability των intel και ... :D

Δεν είναι ο μόνος το παλικάρι......:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.