Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply
και τα artifacts δεν κανουν το 3dmark να "φεηλαρει"?

Κοίτα, δεν είμαι και τόσο ειδήμων σ'αυτά όπως τα παιδιά που ασχολούνται περισσότερο, αλλά μέχρι να αρχίσει το 3DMark και το όποιο bench να throttl-άρει, έτσι ώστε να βγει το σκορ χαμηλότερο από πριν, πρέπει να το παρακάνεις πραγματικά.

Γενικά, το 3DMark έχω δει ότι όταν θες να βγάλεις τα πραγματικά δυνατά σκορ, σε όλα τα τεστ έχεις arties. Τώρα μερικές κάρτες γιατί το crash-άρουν πριν ακόμα βγουν τα arties, γιατί άλλες με το που βγουν throttl-άρουν, δεν ξέρω.

Όσες φορές πάντως τρέχεις "σοβαρά" 3DMark, για να βγάλεις σκορ, τα arties ψιλο-χοντρο είναι επιβεβλημένα.

Δεν λεω για 3dMark stable, γιατι εκει ανεβενουν περισοτερο τα ρολογια....

Για το Crysis λεω που το ξαναπαιζω και μετα τα 1050 μεμ κρασαρει το πισι

Δεν λεω για 3dMark stable, γιατι εκει ανεβενουν περισοτερο τα ρολογια....

Για το Crysis λεω που το ξαναπαιζω και μετα τα 1050 μεμ κρασαρει το πισι

ΟK, λογικο ειναι.

Παιδες μια ερωτηση εχω για εσας...

Το συστημα ψυξης της 9800 λειτουργει βγαζοντας το θερμο αερα εξω απο το κουτι, οπως της 3870χ2 ή τον ξαναπεταει μεσα??

το ποιο.....; αααχαχαχα:p

πεταει λιγο αερα εξω και το περισσοτερο μεσα απο το πλαι

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ζεστουλα :p αλλα νταξει, παλευεται... ειναι και θηριο πως να το κανουμε :D

Με αυτά που άκουσα, στα ανεκτά επίπεδα ήχου και των δύο, έχουμε παρόμοιο συμπεριφορά, με λίγο θερμότερη τη GX2.

Με λίγα λόγια - και οι δύο βράζουν.

Με αυτά που άκουσα, στα ανεκτά επίπεδα ήχου και των δύο, έχουμε παρόμοιο συμπεριφορά, με λίγο θερμότερη τη GX2.

Με λίγα λόγια - και οι δύο βράζουν.

ακριβως οτι ειπες... εγω παιζω γυρω στο 70% με 50c ... δεν θα ελεγα οτι βραζουν αλλα οτι ειναι ζεστες , ΕΙΝΑΙ :jump1:

σε θεμα cooling παντως η Χ2 ηταν μακραν καλυτερη..εγω την κραταω την GX2 65% το φαν για να ειμαι 50 με 52 βαθμους αλλα ακουγεται αισθητα λεμε..αμα το αφησω auto εχω δει μεχρι και 64 βαθμους..ελεος...αλλα παει και τεζα το καρτονι οποτε χαλαλι και η βαβουρα της δεν με ενοχλει..αυτα

επισης το συστημα εξαγωγης της θερμοτητας απο πισω ειναι ΓΤΠ...ισως γι αυτο..ενω τις ατι ηταν μακραν καλυτερο..

Σύγκριση με Χ2 - 34% το fan, ακούγεται. Βαθμοί κάπου 51-52.

Για να δω 46-48, delta power στο 100% (βγήκαν οι κομμώτριες με τα 2ΚW σεσουάρ ένα πράγμα).

Γενικά τα πιάνει τα 85++ της, αλλά επεμβαίνει τότε ο deltas και τα ρίχνει. Το παρατήρησα στο Oblivion, αλλά πραγματικά πρέπει να είσαι και λίγο "κουλός" για να το χαρακτηρίσεις μειονέκτημα επειδή ακούγεται για κανα 30άρι δευτερόλεπτα και μετά σταματάει - αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε.

Σίγουρα όμως είναι θερμές κάρτες, ο τοίχος πίσω από το PC βράζει και το αλουμίνιο του Lian Li είναι ζεστό σε αρκετά σημεία, όταν παίζω.

:p

Κάτι άκουσα για 760-1150 να βγάζει 3DM06 με λίγα artifax χωρίς κανένα mod, απλά με τον ανεμιστήρα στο 100στάρι.

Εχει κάνει και ενα πέρασμα στα 780/1170 με μπόλικο αρτιφακτ, αλλα το έβγαλε κανονικά. Ουτε reset, ουτε κόλλημα...

Επίσης, έχει παρατηρήσει κανείς το ανεμιστήρι της να κάνει ντού, οταν ανεβάζει θερμοκρασία; Γιατι η δικιά μου (και άλλες δυο περιπτώσεις) το ανεμιστηράκι απλα δεν ανεβάζει αυτόματα...

Τσεκαρισμένο και με 4-5 3Dmarks μαζεμένα... Πάντα στο κλασικό default παραμένει...

Αντε να βγαλουνε κανα driver επιτελους...οι 174.53, 60 και 70 ειναι μισοδουλειες

Στο COD4 τραβαει κατι βουτιες... απο τα 200-250 μπορει να πεσει στα 9-10 frames

To Crysis σε DX10 δεν παιζει σωστα με καμμια δυναμη

Μηπως φταινε τα Vista64?

Αντε να βγαλουνε κανα driver επιτελους...οι 174.53, 60 και 70 ειναι μισοδουλειες

Στο COD4 τραβαει κατι βουτιες... απο τα 200-250 μπορει να πεσει στα 9-10 frames

To Crysis σε DX10 δεν παιζει σωστα με καμμια δυναμη

Μηπως φταινε τα Vista64?

Ενδέχεται, αλλα κρατάω μια επιφύλαξη καθώς εγω είμαι μονίμως κολλημένος στα 91 φρειμς. Οτι και να γίνει, ο κόσμος να χαλάσει...

Ενδέχεται, αλλα κρατάω μια επιφύλαξη καθώς εγω είμαι μονίμως κολλημένος στα 91 φρειμς. Οτι και να γίνει, ο κόσμος να χαλάσει...

Multi ή single ? έχει διαφορά...

και μενα η GTX τλχ μεχρι τα 1680 στα 91 ειναι κολλημενο, στο multi.

πάντως και μενα αυτα που λέει ο cptkoulis μου φαινονται

υπερβολικά.

και μενα μια απο τα ιδια κολλημενος στα 91 φρειμς σε 1920χ1200 στο multi..περιεργο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.