Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

ποπο τελικα μαμαει η καρτα αλλα αν βαλουεμ σαν παραγοντα την τιμη!!Αστα να πανε!

μεγεια petr00ko :D:D:D:D ....... ψήσου..... OC κλτπ ..... παίξε 3δμαρκσ :p:D :D στα games πιστεύω η κάρτα είναι ανίκητη....

ένα πρόχειρο test

o8k2sjjqesn5wufmg2z0.jpg

t9np78dvrrw6g8wucdvv.jpg

επίσης aquamark έβγαλε στα 800/1180 με το fan 100%

Μπράβο παίδες! Μόλις την έβαλα πρόχειρα επάνω, με Vista x64 και εβγαλα ενα 19034 3Dmark06, αλλα με περιθώριο για πολυ βελτίωση... Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κανω κατι αλλο τωρα, αλλα το βραδυ ολο και κατι θα γίνει...

@chrisnitro2000

ενταξει πιστευω αν κρινεις οτι το 3.6 σε quad ειναι μια συχνοτητα που συνανταται ευκολα ειτε με νερο ειτε με αερα μπορεις να καταλαβεις πως παει η καρτουλα

petr00kos , σιγουρα το gpu-z δειχνει σωστα ; μου φαινονται πολυ υψηλα νουμερα για 650 Core....η καρτα παιζει ανετα 700-750...πως σταματησες στα 650 εσυ ;

ιασων00κο, απλα τα εκανα γρηγορα. δεν ειπα ποτε οτι σταματησα εκει ? για περισσοτερα hwb0t :p

τι εγινε ρε παιδες?....ξεπουλήσατε οσοι πηρατε τις 3870Χ2? τις καταευχαριστηθήκατε βλέπω.... :p To εδω club πάντως οσο πάει και μεγαλώνει βλέπω....;) welldone

Thx ρε man :D

Αν βρω κι εγώ χρόνο θα πάω τον CPU στα 3.6 αν είναι και θα κάνω το ίδιο με την Χ2 (αν και με ΧΡ) για να έχουμε και ένα πρόχειρο συγκριτικό ;)

@perp: Έμπα msn ρα :p

δεν με προλαβες...την επεσα για υπνο... btw ολα οκ με το PC ;)

Αμα σου πω υπόσχεσαι να κρατήσεις μυστικό...; :o:o

Δεν εχω το Crysis... αλλα σκοπευω να το αγοράσω εντός ολίγου... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.