Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

@gbak+LevelOne

Αν τα κανετε ολα αυτα μονο για 3DMark...τσαμπα η ταλαιπωρια(μην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησα)

οχι ρε ποια ταλαιπωρια...πλακα ειχε..βασικα επεσε στα χερια του το lvl1 η striker 2...και λεμε δεν του πεταμε και δυο gx2 πανω να δουμε τι ψαρια πιανουμε..και μαλιστα αν ηταν οκ θα την κραταγα...και θα στελνα την εξτριμ

μεσα μητσο μ..οποτε θες

@gbak+LevelOne

Αν τα κανετε ολα αυτα μονο για 3DMark...τσαμπα η ταλαιπωρια(μην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησα)

Τι έχεις ακούσει ρε man γι αυτό, γιατί το κάνει τελικά? Έχω δει πόσα σκορ με διπλές GX2 που απλά είναι σαν μία κάρτα + 200-500 πόντους.

Είναι στα όριά του ο CPU και τις κάνει bottleneck? Ή παίζει μπινιά με τους drivers και αν κοπανήσουμε πάνω 2 GTX σε SLI θα περάσουν το Quad-SLI γιατί στην nVIDIA βαριούνται να βγάλουν σωστό forceware?

Δε μου κάνει για bottleneck ρε γμτ, κάποια μπινιά παίζει.

Καλά ,είπαμε, η ΑΤΙ είναι πίσω στους drivers αλλά δεν περιμένω και η Nvidia να μ@μ@ει από τον πρώτο driver...Θέλει μια πίστωση χρόνου. Εδώ οι 7950gx2 πόσο καιρό μετά παίξανε...

Η κάρτα σκοτώνει είναι γεγονός, και θα ήθελα πολύ να δω τι λέει σε σχέση με 2*8800GT SLi που βγαίνει και πιο φθηνά...

Έστω και με το μειονέκτημα βέβαια ότι πρέπει να πας ή να μεταβείς σε nvidia chipset

Για όσους έχουν ήδη P35-X38, δεν το συζητάμε.. είναι μονόδρομος για κορυφαίες επιδόσεις σε 3d

μονοδρομος πιστευω αν αφορα σε χρηστες που κατεχουν 24" οθονη..

Επισης κατι που ειπε ενας φιλος απο thelab στο msn , πλησιαζει καλοκαιρι , σιγα μη δουλευει η GX2 με 40βαθμους υποσκια :hehe:

εχω προσεξει πως ανα ~50mhz cpu,ανεβαινει και 100 marks το sm2.0....καλο σημαδι αυτο γιατι ειμαι ακομα πολυ χαμηλα...

btw,το καπακι βγαινει σε 2 λεπτα για οποιoν ενδιαφερεται...

με εναν 9650 στα 5.5 ποσο να βγει αραγεςςςςςςςςςς??

attachment.php?attachmentid=30414&stc=1&d=1206963450

post-4606-1416073440,1944_thumb.jpg

εχω προσεξει πως ανα ~50mhz cpu,ανεβαινει και 100 marks το sm2.0....καλο σημαδι αυτο γιατι ειμαι ακομα πολυ χαμηλα...

btw,το καπακι βγαινει σε 2 λεπτα για οποιoν ενδιαφερεται...

με εναν 9650 στα 5.5 ποσο να βγει αραγεςςςςςςςςςς??

attachment.php?attachmentid=30414&stc=1&d=1206963450

Τόσο εμφανές το bottleneck εκει πάνω?

Και που να βγεί η 9900 που λένε ότι θα είναι πιο δυνατή...

θα πρέπει να παίζουμε στα 5g για να λέμε ότι τελείωσε η κάρτα στα bench :p

Ποσα ανεβηκες οταν εβγαλες τα καπακια?

απο ζορισμενα 775 εβγαλε τα παντα εκτος 03 κλασσικα στα 783...οχι πολλα πραγματα..οι μνημες κολλησαν στα 1130..ρουπι παραπανω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.