Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Για να βοηθήσω όσους ενδιαφέρονται για αγορά της κάρτας (επειδή και εγώ το ψάχνω λίγο) και δεν έχουν τροφοδοτικό με 8πινο PCI-Express, είδα ότι οι κάρτες που περιλαμβάνουν 2 6pin to 1 8pin converter είναι η SPARKLE, η ASUS, η XFX και η BFG. Αν ξέρετε καμία άλλη συμπληρώστε με. Ελπίζω να βοήθησα. :)

I joined the club recently !! με ΕVGA και γω.....(thanx AN7)

γιου αρ γελκαμ :p

Για να βοηθήσω όσους ενδιαφέρονται για αγορά της κάρτας (επειδή και εγώ το ψάχνω λίγο) και δεν έχουν τροφοδοτικό με 8πινο PCI-Express, είδα ότι οι κάρτες που περιλαμβάνουν 2 6pin to 1 8pin converter είναι η SPARKLE, η ASUS, η XFX και η BFG. Αν ξέρετε καμία άλλη συμπληρώστε με. Ελπίζω να βοήθησα. :)

ή φτιάχνεις κάτι τέτοιο που απ ότι κατάλαβα στον sstav δούλεψε.

adaptoruw9.jpg

Δεν είναι τπτ δύσκολο.

Κόβεις την πρώτη σειρά από έναν 6pin αντάπτορα που βρίσκεται έυκολα,περνάς την μία 12άρα στις γειώσεις του μολεξ και μπαίνει κατευθείαν στα 2pins που μένουν.

Ακόμα καλύτερα μπορείτε να κάνετε μοντα και να κολλήσετε τις γειώσεις κατευθείαν στο 6pin του τροφοδοτικού ώστε να μην χρειαστεί τον επιπλέον μολεξ.

παντως σημερα εβγαλα το cover ολο απο την GX2...και σε θερμοκρασια ειμαι -5c κατω..

να και μια φωτο με και χωρις...του Lvl 1 ειναι η ασχημη...:hehe:

http://img246.imageshack.us/img246/4885/dsc02360pl1.jpg

Πολύ σωστό σε βρίσκω ;)

παντως σημερα εβγαλα το cover ολο απο την GX2...και σε θερμοκρασια ειμαι -5c κατω..

να και μια φωτο με και χωρις...του Lvl 1 ειναι η ασχημη...:hehe:

dsc02360pl1.jpg

[Καραμούζα]

Βρε αλητήριε γιατι δε λές και ποια είναι ποιανού; Ειμαι εγω κανα κορόιδο που θα έδινε 60 ευρώ παραπάνω για να πάρει... reference κάρτα με αυτοκόλλητο ΕΒΓΑ? Ακους εκεί... Γιατι δε λές οτι εκανες σαν κοριτσάκι μόλις την πήρα την ΕΒΓΑ σου στο χέρι και άρχισα να της ξηλωνω τα κουστούμια;; :rofl:

Τραβα κανε κανα ευχέλαιο γιατι μολις μπηκα σπίτι σου, την μια εχανα τα RAID, την άλλη έτρωγα μπλε οθόνη σε 26" απολαυστικότατες ίντσες... Δεν ειναι κατάσταση αυτή.. Μολις μπήκα σπίτι ολα ρολόι... :hmm:

[/Καραμούζα]

Μην τον ακούτε, η ξηλωμένη ειναι η δικιά μου...

...ειπα και εγω...κάτι δεν μου κολλαγε στην ολη photo... αλλο κουτι, no watercooling, άλλα SATA καλώδια, αλλο τροφοδοτικο... :D

@sstav

Αντε πες μας και εσυ εντυπώσεις με GX2 στο Stalker που ασχολείσαι

to Stalker τέλος (με 4 από τα 7 endings) με 8800gt.... Tωρα Frontlines FOW και δεν περίμενω να μασάει πουθενά (στα πιο απαιτητικά Crysis και World ιn Conflict να δούμε τι πιάνει) :OT:

Δεν πρόλαβα να την τεστάρω-πουσάρω καθόλου αλλά σε Vista64 με Q6600@3,744 έβγαλε 18600

@gbak+Lvl1

Μισοδουλειες κανετε μου φαινεται :p :P :p

teaser

P1010078.jpg

Αααααχχχχχ τι μου εκανες τωρα....Πολυ μου εχει λυψει το ατιμο:bye:

Update: According to sources, 9900GX2 do not exist. We are sorry for the mistakes.

δλδ ισχυριζεται ότι η 9900GTX υπάρχει.

Λετε ρε παιδια να βγαλουν το gt100 ή 200

πριν το φθινοπωρο που ελεγαν????

Αν ναι,φαγαμε πακετο!!!! :wall::wall: :rant:

Update: According to sources, 9900GX2 do not exist. We are sorry for the mistakes.

δλδ ισχυριζεται ότι η 9900GTX υπάρχει.

Λετε ρε παιδια να βγαλουν το gt100 ή 200

πριν το φθινοπωρο που ελεγαν????

Αν ναι,φαγαμε πακετο!!!! :wall::wall: :rant:

Δες http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=183985

αλλα Not worry δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο την δικια σου, αν βγει μες το καλοκαιρι

=> δεν θα πεσει η τιμη της τόσο γρηγορα,

μαλλον :p

Λες και όσοι παίρνουν 9800GX2 δεν έχουν τροφοδοτικό που να βγάζει έστω μια 6πινη :hehe:

Τελος η Sparkle.Αντικατασταθηκε με μια Albatron(δινει εναν φοβερο ανταπτορα 2molex σε 1 6πινο :slap:)

Μπας και εμαθες αν γενικότερα υπηρξαν και αλλες GX2 προς RMA? θα εχει ενδιαφέρον να μάθουμε

Χμμμ...Δεν ειδα καποιον αλλο εκει γυρω με παρομοιο προβλημα

BTW η διαδικασια RMA κρατησε σχεδον 2 εργασιμες(Δευτερα 10:00 το πρωι-Τριτη 19:00)

Ισως προσπαθησαν να την επισκευασουν???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.