Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Σε 1920Χ1200 βγάζεις μεγαλύτερο σκόρ από ότι σε 1680Χ1050??? WTF!!!

Καλά, και πάλι γενικότερα, το bottleneck του ελέους γίνεται!

ναι και εμενα μου εκανε εντυπωση η αναλυση 1920χ1200....

edit : βασικα σε παιχνιδι μπορεις να δοκιμασεις ;

Μπράβο ρε κούλη! Ωραίος! :clap::clap::clap:

Τελικα η Striker II Extreme την παλεύει καλα ε; Μάλλον θα την κρατήσω τελικα... :hehe:

Ωραίος , βρές και κανεναν q6600 να δουμε αν ανασάνουν καλύτερα τα καρτόνια με τον quad. D

cptkoulis άψογος! η κάρτα (ή μάλλον οι κάρτες!) εννοείται ότι μπουκώνει και κόβει λόγω cpu αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είναι τόσο γομάρι που πλέον οι 2πύρηνοι στα 4ghz δεν τη παλεύουν ούτε στα 1920*1200!!

που να έβαζες και amd :hehe:

πολυ ωραια ρε συ:) κατι παρατηρισεις που εχω κανει....στα πρωτα δυο τεστ(sm2) του mark 06 αποτελεσματα δεν εχει αλλα3ει τιποτα στο σκορ , με την αλλαγη resolution, δηλ παραμενουν τα ιδια,. αυτο που εχει αλλα3ει ειναι στα hrd/sm3,

οταν χρησιμοποιησες drr3 απο 17329 πηγε 18466:)

παντος πολυ ωραια :)

Να προσθεσω και εγω οτι η καρτα βγαζει καλα νουμερα κ σε μενα κλοκαρισμενη.

Θελω να ρωτησω - πως γινεται να κλοκαρω την καρτα και να κρατησει τις ρυθμισεις συνεχεια.

Οποτε την υπερχρονιζω, ειτε απο N.V. C.Panel είτε απο Riva tuner στην επομενη επανακινηση ειναι Στοκ. :hmm:

Θελω να ρωτησω - πως γινεται να κλοκαρω την καρτα και να κρατησει τις ρυθμισεις συνεχεια.

Οποτε την υπερχρονιζω, ειτε απο N.V. C.Panel είτε απο Riva tuner στην επομενη επανακινηση ειναι Στοκ. :hmm:

Μια λύση είναι να flashαρεις την κάρτα με πειραγμένο bios αλλά θέλει προσοχή. H 7950gx2 ήθελε flashαρισμα και στις 2 κάρτες. Δηλαδή πρώτα στην μία. Επανεκκίνηση και μέτα και στη δεύτερη. Το bios της ήταν 2 αρχειάκια. Ένα για τη μία και ένα για την άλλη. Τώρα για άλλη λύση δεν θυμάμαι αν έχει κάποιο πρόγραμμα μια επιλογή για να βάζει τις τιμές αυτες όταν ξεκινάνε τα windows!!!

Thanks.Οπως και με το triple sli.Ειναι το μονο τεστ που φαινεται η δυναμη των καρτων σε χαμηλες αναλησεις.

Λογικα με λιγο ανεβασμα το εχεις πολυ ευκολα το κατοσταρι.

υπαρχει ενα κουτακι που λεει διπλα apply this setting on start up νομιζω

Ευχαριστω, γιατι εγω πατραγα μονο το κουτακι που ειναι στην καρτελα που κλοκάρεις!

Επόμενη ερωτηση... :)

Ποιο ειναι το ασφαλες της οριο με το μαμα Βιος - Ρευμα??

Εχει δοκιμάσει κανεις να συνδέσει δυο οθονες ταυτοχρόνως ? Η δικια μου δεν βγάζει με την καμία σήμα και στις δυο ταυτοχρόνως..

Υποψιάζομαι οτι εναι ελαττωματική ( κατα την αλλαγή τράβηξε κάτι μπιπ...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.