Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

Οπότε να υποθέσω σε idle mode ούτε που θα ακούγετε, σωστά? Άρα θα κοιμάμαι ήσυχος δίπλα στο PCακι μου!!! Καλή φάση.

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Μαλλον παρανοησατε αυτο που ειπα.

Αλλο καλυτερο , αλλο μ αρεσει δεν μ αρεσει , αλλο ωραιοτερο - ζωντανοτερο κι αλλο το απολυτα "σωστο" χρωμα που καθοριζεται απο στανταρ δοκιμια και απεικονιζεται σε High-end οθονες.

Εκει η Nvidia γενικως δεν τα παει καθολου καλα.

Ξανα,

οι διαφορες ηταν μικρες, και έγιναν αμελητεες μετα τις 8800.

Oι διαφορές στην εικονα πραγματικά ειναι παρα πολυ μικρες, αντε οι ΑΤΙ να εχουν λίγο υψηλότερη

θερμοκρασια χρωματος, μιλάμε για τοσο μικρες διαφορές που αν αλλαξεις λιγο τις ρυθμισεις οθονης

οι παραμετροι διαφοροποιουνται.

Επίσης, μου φαινεται παντελώς ανουσιο να μιλάμε για πιστοτητα χρωματων και να μην λαμβάνουμε

τους εξωτερικους παραγοντες που επηρρεάζουν κατα πολυ περισσοτερο απ ότι αυτες οι διαφορές,

την πιο σωστη αναπαρασταση χρωματων.

όπως θαμβωση, αντανακλασεις, Ποιοτητα τεχνητου φωτισμου, ποσοτητα/κατευθυνση φυσικου φωτισμου

και βεβαια όλα αυτα εφόσον διαθετουμε panel υψηλής ποιότητας

(μιλάμε για τετοιες λεπτομεριες που αφορουν χωρους της γραφιστικης,

ιατρικης, υφαντουργιας κτλ. και όλα αυτα σε πολυ υψηλό επίπεδο)

Σε επιπεδο Image iq ,και ιδιαιτερα μετά τις 8800, και σε ότι αφορά φιλτρα AA/AF στα games

η nvidia ειναι μπροστά (δεστε guru3d, firingsquad κτλ)

Δυστυχώς Δεν δουλεύει το AA στο Crysis....

Ενα screenshot @ high

Το ΑΑ ειναι γνωστο προβλημα σε ολες τις G92 καρτες.

Αυτο δεν το ηξερα να πω την αληθεια.... :eek:

*****προς κατόχους 9800GX2********

για ριχτε μια βοήθεια εδω

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48735

τι εννοεις ειναι γνωστο προβλημα?

εγω επαιζα κανονικα με ΑΑ - 8800GTS 512..

Μη λεμε οτι να'ναι ρε παιδια και δημιουργουμε εντυπωσεις

Εχει προβληματα ακομα το Crysis γι'αυτο δεν παιζει το AA(κολλαει το παιχνιδι μολις το επιλεξω)

Στο COD4 λειτουργει κανονικοτατα

Παιδιά μια ερώτηση. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι αν βάλω μια GX2 πάνω στο σύστημα της υπογραφής μου, και αντικαταστήσω την 8800 gtx, το cpu μου (Ε6600 @ 3,5 GHz) μπορεί να με κόβει ακόμα και στα 1900*1200. Εγώ παίζω πάντα στα 1900*1200 οπότε δεν με ενδιαφέρουν και οι πιο κάτω αναλύσεις (εκτος Crysis) . Εσείς τι λέτε? Αξίζει να την αγοράσω ή δεν θα δώ μεγάλες διαφορές με αυτόν το επεξεργαστή?

Παίζει να δεις αρκετά μικρή διαφορά σε σημείο που να μην σε ικανοποιήσει η να σε κάνει να πιστεύεις ότι πέταξες λεφτά στον τοίχο.

Θα έχεις τρελό bottleneck.

Να σου πω την αλήθεια, στη 1920χ1200 δεν το βρίσκω το ΑΑ απαραίτητο

Μπά.....αν το μάτι σου προσέξει θέλει και εκεί....και ένα ακόμη παράδειγμα το cod4, testdrive unlimited ( κ.α που παίζω )...:hm:

Παίζει να δεις αρκετά μικρή διαφορά σε σημείο που να μην σε ικανοποιήσει η να σε κάνει να πιστεύεις ότι πέταξες λεφτά στον τοίχο.

Ακόμα και στα 1900*1200 που με ενδιαφέρει?

Αφού στην ανάλυση που παίζει δεν παίζει ρόλο τόσο ο επεξεργαστής παρά η κάρτα-ες...

Έλεος ο επεξεργαστής του τρέχει στα 3,5 τι πρόβλημα να έχει...δηλαδη εγω με 8400 μαμά έχω bottleneck στα 1920χ1200 με την 3870χ2..

Ο επεξεργαστής πάντα θα παίζει ;)

Και όσο ανεβαίνει η ανάλυση τόσο φυλακίζεις την κάρτα με ένα αδύναμο επεξεργαστή

Και πόσο να τον έχει ρε βλήμαtsu, νομίζεις ότι με έναν 8χχχ στα 4.2 το Crysis θα αξιωθει να παίξει καλύτερα...

Σε ποια παιχνίδια έχεις "πρόβλημα" Mainframe με τη GTX σου?

Και πόσο να τον έχει ρε βλήμαtsu, νομίζεις ότι με έναν 8χχχ στα 4.2 το Crysis θα αξιωθει να παίξει καλύτερα...

Μόνο στο Crysis όπου στα 1600*1200 παίζει καλά. Σε όλα τα άλλα 1920*1200 όλα full κανένα πρόβλημα. Δείτε εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=37204&highlight=stalker&page=5 στο τέλος της σελίδας με το cpu μόλις στα 3GHz.....

+5 ως +10% ανετότατα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.