Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

πως ειχα την εντύπωση οτι την εστειλες και εσυ για την GX2....?? :D

πάντως ειχε πολυ πλάκα την περιοδο που διαβάζαμε υμνους για επιδόσεις και το δυναμικο comeback της ΑΤΙ στην high end κατηγορια και ταυτοχρονα να παιζουν αγγελίες πωλησης της μόλις εβγαλε η nvidia την 9800GX2.... :hehe:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

ναι ειχε πολυ πλακα :p τεσπα περα απο την πλακα απλα RESPECT στην καρτα... δεν το συζηταμε... ειναι απλα απο τις καλυτερες επιλογες για εμενα ... ισως στα games χανει σε συγκριση με την gx2 αλλα λογικο μου φαινεται... στην gx2 πληρωνουμε και καποιο 30% για το project nVIDIA the way its meant to be played :p ...

ναι ειχε πολυ πλακα :p τεσπα περα απο την πλακα απλα RESPECT στην καρτα... δεν το συζηταμε... ειναι απλα απο τις καλυτερες επιλογες για εμενα ... ισως στα games χανει σε συγκριση με την gx2 αλλα λογικο μου φαινεται... στην gx2 πληρωνουμε και καποιο 30% για το project nVIDIA the way its meant to be played :p ...

Μπράβο στην αναγνώριση :banging:

Αντε τωρα οσοι την πηρατε να παρετε και Nvidia chipset γιατι εγω που την ξεσκισα στα "τολμηρα" τεστ με γεμισε ασυμβατουητα και BSOD με το Χ38.

Απο την αλλη , αληθεια ειναι οτι η καρτα στα παιγνιδια ειναι φοβερη , αλλα ΜΟΝΟ εκει.

Ποιος απο σας που αλλαξε 3870 σε 9800 ειδε την ιδια ποιοτητα εικονας ? γιατι εγω δεν ειδα.

Αντε τωρα οσοι την πηρατε να παρετε και Nvidia chipset γιατι εγω που την ξεσκισα στα "τολμηρα" τεστ με γεμισε ασυμβατουητα και BSOD με το Χ38.

Απο την αλλη , αληθεια ειναι οτι η καρτα στα παιγνιδια ειναι φοβερη , αλλα ΜΟΝΟ εκει.

Ποιος απο σας που αλλαξε 3870 σε 9800 ειδε την ιδια ποιοτητα εικονας ? γιατι εγω δεν ειδα.

Επειδη ειμαι στην συνομοταξια των προαναφερθεντων, την αλλαξα την 3870 κ πηρα GX2.

Απο το λιγο που προλαβα να δω, - νομιζω οτι ειναι καλυτερη στα χρωματα των παιχνιδιων.

Αυτο που λες για ασυμβατοτητες και τεστ με Χ38 - τι εννοεις??:red:

Επισης θελω να ρωτησω κατι για την καρτα αυτη - κ για να μην ανοιγω ποστ αλλο, το ρωταω εδω...

Η καρτα εχει 2 DVI πισω της. - Πρεπει να δουλεβουν κ τα 2?

Εμενα δινει σημα στο μονιτορ μονο στο κατω, οταν βαζω το μονιτορ στο πανω δεν δινει σημα!

Οταν άλλαξα την 8800 GTS με την 2900XT το έκανα για να δω την καλύτερη ποιότητα απεικόνισης της ATI, ε λοιπών δεν είδα ΚΑΜΟΙΑ διαφορά! το μονο που έγινε ηταν να μην μπορώ πλέων να παίζω τα games μου λογο crashes και να παθω ωτίτιδα:wall:

Το συμπέρασμα είναι .... αλλάξτε οθόνες! ,δεν φταίνε οι καρτες γραφικών για τα ξεπλυμένα χρώματα

Δεν ξερω εαν ειναι η εντύπωση μου αλλα η GX2 εχει ενα κλικ καλύτερη ποιότητα απεικόνισης απο την 8800 GT

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι ο μάτι στο θέμα των χρωμάτων διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο όπως γίνεται και με το αυτί και με συγκεκριμένες συχνότητες που αυτό ευαισθητοποιείται ...Έτσι λοιπόν ιδιαίτερα στην αντίθεση άνθρωπο με άνθρωπο η ευαισθησία διαφέρει...Μπορεί κάποιος μας να δει την προαναφερθείσα διαφορά στα χρώματα και κάποιος όχι..:jump1:

Οσον αφορα το ρημαδοCrysis... εχει δοκιμάσει κανα παλικάρι να βάλει και φιλτρα σε high/ultra high settings να μας πει επιδόσεις....? ερώτηση περιεργειας βέβαια :D

Παιδιά από θόρυβο πως πάει? Όσοι είχατε την 3870x2, ήταν στα ίδια πλαίσια θορύβου ή χειρότερα? Ρωτάω, γιατί θέλω, να κάνω σε κανα μήνα νέο (αθόρυβο) PC και μην την πατήσω από την κάρτα. Παίζει να βγει καμία διαφορετική αθόρυβη ψύχρα για αυτήν (όχι watercooling)?

Στο 100% - κανει περιπου οπως η 3870Χ2 στο 75%

Κανεις για αυτην την απορεια:

Η καρτα εχει 2 DVI πισω της. - Πρεπει να δουλεβουν κ τα 2?

Εμενα δινει σημα στο μονιτορ μονο στο κατω, οταν βαζω το μονιτορ στο πανω δεν δινει σημα!

Αυτό το πρόβλημα είχα και εγώ αλλά μου παν ότι για να παίξει στο πρώτο πρέπει να το ενεργοποίηση από τους drivers και μετά αφού πρώτα κάνεις επανεκκίνηση .

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι ο μάτι στο θέμα των χρωμάτων διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο όπως γίνεται και με το αυτί και με συγκεκριμένες συχνότητες που αυτό ευαισθητοποιείται ...Έτσι λοιπόν ιδιαίτερα στην αντίθεση άνθρωπο με άνθρωπο η ευαισθησία διαφέρει...Μπορεί κάποιος μας να δει την προαναφερθείσα διαφορά στα χρώματα και κάποιος όχι..:jump1:

Συμφωνω απολυτα!

Και η 2900ΧΤ ειχε ωραια απεικονιση και η GX2 επισης.Ελαφρως διαφορετικη,αλλα εξισου καλη.Νομιζω οτι εχει να κανει με τη θερμοκρασια των χρωματων που χρησιμοποιουν οι 2 εταιρειες

@perp

Μη βιαζεσαι man,θα "λογαριαστουμε" και με το Crysis λιαν συντομως... :whistling

Παίζω σε high 1920x1200 χωρίς AA με 35-50fps πολύ smooth .Θα δοκιμάσω με ΑΑ...

ωραίος thanx, περιμένω ;)

@perp

Μη βιαζεσαι man,θα "λογαριαστουμε" και με το Crysis λιαν συντομως... :whistling

Καλα εσυ αγόρι μου εισαι ειδικη περίπτωση ουτως η αλλος... 2560 ανάλυση, GX2 SLI.... θα πάρω και ποπ κορν οταν ποστάρεις, να το απολάυσω..... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.