Jump to content

9800 GX2 Benchmark

petr00kos

Recommended Posts

Κατά τα άλλα την βρίσκατε και ακριβή....καλορίζικη σε όλους...και βρείτε να πουλήσω την δικιά μου 3870χ2:clap:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Φαίνεται πολύ καλή η κατασκευή, 197ευρώ δεν είναι και λίγα αλλά ούτε και πολλά για ένα καλό μπλοκ.Απλώς δεν έχει εικόνα για το πως είναι τα φινς απαγωγής της θερμοκρασίας μέσα στο μπλόκ, αυτά παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο..:T:

Eνταξει αφου βγηκε το πρωτο θα ακολουθησουν κι αλλα...

Εγω φοβομουν οτι δεν θα εβγαζαν.

Φαίνεται πολύ καλή η κατασκευή, 197ευρώ δεν είναι και λίγα αλλά ούτε και πολλά για ένα καλό μπλοκ.Απλώς δεν έχει εικόνα για το πως είναι τα φινς απαγωγής της θερμοκρασίας μέσα στο μπλόκ, αυτά παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο..:T:

Kαι ποσα ειναι πολλα;;;;;

Αιντε πηρατε ολοι καρτες που κανουν οσο ενα φτηνο πισι και σας φαινονται λιγα αλλα 200 για το μπλοκ.:tongue:

Tωρα λοιπον που την εχετε καποιοι στα χερια σας και εχετε τρεξει τα πρωτα παιχνιδια πως σας φαινεται;

σε σχεση με 3870Χ2; αξιζει η χρηματικη διαφορα;

υπηρχε περίπτωση να μην τα αξιζει? μονο και μονο το logo της nvidia στα games αξιζει την μετάβαση....

καλορίζικη στους νέους κατόχους της,η κάρτα μπορεί να τσούζει σε τιμή αλλα το δικαιολογεί 100%.

υπηρχε περίπτωση να μην τα αξιζει? μονο και μονο το logo της nvidia στα games αξιζει την μετάβαση....

Mεχρι πριν μια βδομαδα για να μην πω 3μερες υπηρχε ενα μεγαλο ποσοστο που την κατεκριναν την καρτα. Εβλεπαν τα πρωτα αποτελεσματα σε σχεση με την 3870Χ2 και την εβγαζαν αχιστη...οτι χανει απο καρτα 200ευρω φτηνοτερη και τετοια. Τελικα η διαφορα τους ηταν λιγοτερο απο 150€ και καποιοι παλι ειπαν οτι ειναι πολλα. Πηγε και πηρε ενα παιδι την καρτα μολις βγηκε και επεσαν να τον φανε μεχρι που κοντεψε να νιωθει και τυψεις. Μονο χτες αρχισα να διαβαζω καλα σχολια για την καρτα που την πηραν στα χερια τους κι αλλα ατομα απο το φορουμ και τους ικανοποιησε.

Κατά τα άλλα την βρίσκατε και ακριβή....καλορίζικη σε όλους...και βρείτε να πουλήσω την δικιά μου 3870χ2:clap:

Αυτο ακριβως λεω και γω. Καλοριζικη σε ολους οσους την πηραν.

Και περιμενω και σχολια των φαν της ΑΤΙ.

φίλε μου αυτό είναι θέμα επιλογών...

άλλοι θα προτιμίσουν ΑΤΙ και άλλοι Nvidia...

Προσωπικά προτιμώ την ATI για την καλύτερη εικόνα, χρώματα και details που βλέπω

μέσα σε ένα παιχνίδι ή και μια φωτογραφία...

Δεν λέω ότι η 9800 της Nvidia δεν είναι καλή κάρτα...

αντιθέτως είναι πάρα πολύ δυνατή... αλλά εγώ ανάμεσα σε ΑΤΙ και Nvidia

επιλέγω ΑΤΙ.... Φτηνότερη, πανίσχυρη και προπάντων χρώμα...

Παιδιά με τις μάρκες ισχύει ότι πάνω κάτω ίσχυε και με τις 8800? Όλες το ίδιο εκτός από το αυτοκόλλητο στην ψύκτρα? Είναι αλήθεια ότι στις κάρτες της nVidia η BFG, XFX, EVGA (και Asus?) παίρνουν "καλύτερα" κομμάτια από το εργοστάσιο?

Είναι τυχαίο ότι οι κάρτες από αυτές τις εταιρίες είναι και περισσότερο overclockable ή ότι βγάζουν στο εμπόριο και κομμάτια που είναι preoverclocked?

Στην περίπτωση της 9800GX2 η πρώτη OC πρέπει να είναι της MSI (660/1650/2400)http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=18247&catid=2

Το αυτοκολητο και τα fans νομιζω ειναι!

Νταξει το overclock το κανεις και μονος σου.

Γιατι εγω με την 8800 πχ ειχα ενα εεργοστασιακο o/c απο την xfx λιγο.. χαζο κατα την γνωμη μου! :p

Νομιζω ισχυει ομως και για τις σειρες 9χχχ..

Καλοριζικη και απο μενα σε ολους τους κατοχους :bigsmile:

Απο θορυβο πως παει?? ( αν εχεις καει με την 2900 ρωτας για ολες )

Καλα παει απο οτι βλεπω λιγακι ακριβη ειναι αλλα απο οτι φενεται αξιζει

προβληματα με τους drivers που ακουγοταν αντιμετοπισε κανενας?

Καμια μπλε οθονη?? ή κατι αλλο κουλο??

Κοκκινο ή πρασινο στρατοπευδο?? :hmm::hmm:

Άντε τώρα γιατί ξεφύγαμε άμα δεν ήταν η ATI 600Ε + θα έκανε αφού καλά καλά με 490Ε δεν παίρνεις 2 Χ 8800 Gts

Mεχρι πριν μια βδομαδα για να μην πω 3μερες υπηρχε ενα μεγαλο ποσοστο που την κατεκριναν την καρτα. Εβλεπαν τα πρωτα αποτελεσματα σε σχεση με την 3870Χ2 και την εβγαζαν αχιστη...οτι χανει απο καρτα 200ευρω φτηνοτερη και τετοια. Τελικα η διαφορα τους ηταν λιγοτερο απο 150€ και καποιοι παλι ειπαν οτι ειναι πολλα. Πηγε και πηρε ενα παιδι την καρτα μολις βγηκε και επεσαν να τον φανε μεχρι που κοντεψε να νιωθει και τυψεις. Μονο χτες αρχισα να διαβαζω καλα σχολια για την καρτα που την πηραν στα χερια τους κι αλλα ατομα απο το φορουμ και τους ικανοποιησε.

Αυτο ακριβως λεω και γω. Καλοριζικη σε ολους οσους την πηραν.

Και περιμενω και σχολια των φαν της ΑΤΙ.

Κοίταξε να δεις.

Εξαίρεσέ μου το Crysis και τα 3DMark.

Οτιδήποτε άλλο το παίζεις μια χαρά με μια 8800GT σε μιά 19-20" και με μια 8800GTS/GTX σε μια 20-24".

ΚΑΙ η 3870Χ2 ΚΑΙ η 9800GX2, βγήκαν για αυτούς που αρέσκονται στο να βλέπουν νούμερα, να βάζουν ακόμα μεγαλύτερα φίλτρα και να παίζουν το Crysis.

Γιατί και οι δύο το παίζουν, απλά η μία στα 1680 ενώ η άλλη στα 1920.

Προσωπικά? Δεν τα πάω καλά με τους Catalyst - ανέκαθεν μου δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα από τους ForceWare (που και αυτοί έχουν τα δικά τους).

:rip:

Το ειχα πει και παλιότερα οταν ειχαν βγει τα πρωτα specs και οι αναμενομενες τιμές....

Οταν εκανε την τιμολογηση/κοστολογηση η nvidia για την 9800GX2, η 3870Χ2 ηταν ηδη στην αγορα...εκ των πραγμάτων δεν υπηρχε περίπτωση να ηταν κατώτερη απο αυτην και να ειχε 150+€ παραπάνω...κοινη λογική....δεν θα την αγόραζε κανένας.... τοσο μαμακες να ειναι στην nvidia πια? ;)

Τωρα για το αλλο σκηνικο που λες....προφανως εγινε γιατι μέχρι τοτε οι ιδιοι που τα ελεγαν δεν την ειχαν αγοράσει :D αλλο αυτο συμβαινει συνέχεια....

Ρε παιδια , η μνήμη παει μεχρι 1050 περίπου , μετα κρασαρει το πισι.... σε εσας που εχει φτάσει rock?

Απο τον πυρήνα δεν εχω παράπονο 720

Κάτι άκουσα για 760-1150 να βγάζει 3DM06 με λίγα artifax χωρίς κανένα mod, απλά με τον ανεμιστήρα στο 100στάρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.