Jump to content

Baudtec port forwarding

George_K

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στη dsl μου από 768k σε 4 mbps στον ΟΤΕ. Επίσης μου έδωσαν ένα router Baudtec (TW263R1) το οποίο έβαλα στη θέση του παλιού Sagem modem που είχα. Χρειάζεται να κάνω port forwarding? Τι θα κερδίσω? Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς? Επίσης στο bitcomet που χρησιμοποιώ για torrents πρέπει να αλλάξω download/upload rate?

Please help

Χρειάζεται να κανεις port forwarding γιατι ειναι modem-router...Κοίτα ποια πόρτα χρησιμοποιεις στο bitcomet και ανοιξε την... Το download rate unlimited το upload χαμηλοτερα απο το max της συνδεσης για να μην μπουκώνει το download σου

Παρατήρησα ότι μετά από κάποια ώρα έχω πολύ αργό (ή ακόμα και καθόλου) browsing (ειδικά στο mozilla). Φταίει το router? Μήπως το firewall (zone alarm) σε συνδυασμό με το router? (με το sagem modem που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα)

Επίσης κάτι ακόμα, για port forward πρέπει να αποκτήσω static ip?

Μπορείς να δοκιμάσεις με έναν άλλο υπολογιστή/browser/πρόγραμμα για κατέβασμα να δεις τι μπορεί να φταίει, ώστε να καταλήξεις ότι μπουκώνει το modem. Firewall δε σου πολυχρειάζεται στο pc αν το κάνει το modem-router.

Δε χρειάζεσαι static-ip για το port forward. Αν θέλεις να σε βρίσκουν πάντα μπορείς να φτιάξεις έναν dynamic dns account.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.