Jump to content

AMD athlon 1800+ [Palomino].......

Mama Africa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειμαι κατοχος του παραπανω επεξεργαστη και εχοντας δει καποια βιντεακια στο youtube περι ξεκλειδωματος του, "γοητευτηκα" ...:hehe::hehe::hehe:....

Με απασχολει εδω και καιρο η σκεψη να το δοκιμασω και γω αλλα μιας και ειμαι τελειως ασχετος απο υπερχρονισμο φοβομουν αφου ειναι ο μοναδικος υπολογιστης στην κατοχη μου και αν "πεθαινε" θα ξεμενα..

Τωρα ομως μιας και παμε για αναβαθμιση του τωρινου νομιζω οτι ηρθε η ωρα :woot:

Αρχικα πιο πολυ παω για την εμπειρια και οχι για να τον υπερχρονισω..

Ερωτησεις :

1)Στο ενα απο τα 2 βιντακια στο youtube χρησιμοποιειται πολυμετρο ενω στο αλλο οχι..Καταρχην γιατι ακριβως χρειαζεται(?) το πολυμετρο (τι μετρας δλδ και τι αποτελεσματα "περιμενεις" να δεις απο τη μετρηση???) και επειτα αν δεν εχεις απλα το αφηνεις στην τυχη μειονοντας σαφως τα ποσοστα "επιτυχιας"???

2)Ποιον απο τους 2 τροπους να προτιμησω??

3)τα υλικα απο που τα προμηθευομαστε?(conductive silver lacquer στην περιπτωση του 1ου βιντεου---Gap filler,conductive glue,καθαριστικο) ειδικα στην περιπτωση του καθαριστικου τι ακριβως χρησιμοποιει ή αν υπαρχει κατι πιο ευχρηστο να το προτιμησω...

4)Ενημερωτικα ο τροπος με το μολυβι για πιους επεξεργαστες ισχυε?

Αυτα τα κυριοτερα..επισης αν καποιος εχει το χρονο/διαθεση να μου εξηγησει το λογο που γινονται αυτα τα βηματα και τι ακριβως επιτυγχανεται με καθε ενα απο αυτα θα του ημουν ευγνωμων...Μου αρκει και ενα διαφωτιστικο λινκ παντως!:whistle2:

Ευχαριστω εκ των προτερων

θα ελεγα να το κανεις μονο για την χαρα την μοντας γιατι απο oc σε palomino χλωμο..

Οι πυρηνες αυτοι ειναι σαν ματι κουζινας..

Επισης τα υλικα κοστιζουν σχεδον οσο το παρεις εναν μεταχειρισμενο thoroughbred απο τις αγγελιες..:shutup:

Αστακος said :

θα ελεγα να το κανεις μονο για την χαρα την μοντας γιατι απο oc σε palomino χλωμο..

Οι πυρηνες αυτοι ειναι σαν ματι κουζινας..

Επισης τα υλικα κοστιζουν σχεδον οσο το παρεις εναν μεταχειρισμενο thoroughbred απο τις αγγελιες..

:(:(:(

Και γω για την χαρα της μοντας παω..δεν με ενδιαφερει να τον υπερχρονισω..

για τι τιμες μιλαμε παντως πανω κατω astakos?

οποιος μπορει ας με διαφωτισει στις παραπανω ερωτησεις

Να σαι καλα φιλε μου..:T:

Αν τελικα το δοκιμασω θα ποσταρω εντυπωσεις ειτε πετυχει ειτε δεν πετυχει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.