Antonis K Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!Πρώτο topic/post στο forum εδώ που μου σύστησε ο φίλος Γιώργος Β.Λοιπών να μπω στο ψητό.Ενδιαφέρομε να συνθέσω ένα νέο PC Προφανώς και ψάχνω review για την GA-P67X-UD3-B3αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω (μάλλον γιατί βγήκε πρόσφατα).Να σας παραθέσω και τα υπόλοιπα parts να μου πείτε την γνώμη σας,αλλά ιδιαίτερα για την Motherboard που δεν μπορώ να βρω Info. Από το Πλαίσιο… CoolerMaster Haf 932 Black Case (RC-932-KKN1-GP) 139,90 € LG LS GH22LS50 DVDRW + / - (Sata, Bulk) 22,99 € Intel Core i7 2600K(s1155, 3,40GHz, 8MB) 302,65 € Gigabyte P67X UD3 B3 (s1155, P67, DDR3) 169,00 € Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) 39,90 € συνολικό κόστος προϊόντων 674,44 € (με το ΦΠΑ) Όσο αφορά RAM/HDD/Monitor/Keyboard/Mouse/GPU/Speakers/etc. έχω από το προηγούμενο PC… Επίσης, επειδή η τωρινή μητρική μου είναι η ASUS Striker 2 Extreme (ναι, κακία να ήταν η ώρα που τα έσκασα και την αγόρασα) με μετρητή για EMF χτύπαγε κόκκινο και ένας από τους λόγους την αναβάθμισης είναι και να σταματήσω επιτέλους να τρώω τόνους ακτινοβολίας, λέμε τώρα -στην ακραία περίπτωση που κάποιος την έχει την GA-P67X-UD3-B3 μήπως θα μπορούσε να κάνει μια μέτρηση για EMF? Ίσως να ζητάω πολλά και να σας κούρασα με το μεγάλο μου Post. Ευχαριστώ σε όποιον μπει στον κόπο να το διαβάσει… :058: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2011 Καλως ηρθες φιλε,Την ακτινοβολια την μετρησες με ανοιχτο ή κλειστο το κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2011 ΠOσα mW/m2 σου έδειχνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 Καλημερα Αντωνη,Ουτε εγω μπορεσα να βρω Review της συγκεκριμενης,αλλα στα 170€ που στοιχίζει αυτη (αντε και με λιγα παραπανω) υπαρχουν πολυ καλυτερες/δοκιμασμένες λυσεις.http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-447-AS&groupid=701&catid=5&subcat=1906http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-443-AS&groupid=701&catid=5&subcat=1906http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528591http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P67A-UD4-B3-s1155-P67-DDR3-GAP67AUD4-00-G.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K Απρίλιος 26, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 Και με κλειστό και με ανοιχτό οι μετρήσεις ήταν τρομερές. Φυσικά με κλειστό υπήρχε μια μείωση αλλά πάλι… Σε όλες τι περιπτώσεις (με ανοικτό / κλειστό) είχα κάνει και μετρήσεις σε άλλα 3 PC από τα οποία το ένα είχε και την ίδια CPU. Πάντα σε IDLE οι μετρήσεις. Σίγουρα είναι η Motherboard γιατί μέχρι και μνήμες αφαίρεσα για την μέτρηση… Στις συγκρίσεις που έκανα με άλλα PC, μέχρι και με CRT οθόνες, η motherboard αυτή είχε την 8πλάσια ακτινοβολία αν όχι περισσότερο, θυμάμαι ότι χτύπαγε τέρμα ο μετρητής (αναλογικός) και έπρεπε να ρίξω την ευαισθησία καθώς πλησίαζα το κουτί… Από το 1 μέτρο περίπου βάραγε… Δυστυχώς δεν θυμάμαι νούμερα, ο μετρητής δεν είναι δικός μου. Τώρα Γιώργο για τις άλλες Motherboard Που μου προτείνεις, θυμάμαι που μου είχες πει, ποτέ ASUS ξανά. Gigabite μόνo και άλλη μια που δεν την θυμάμαι, άλλαξε κάτι; Η asus βγάζει πάλι καλές κάρτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 περιεργο, σιγουρα δεν ειχες καποια wifi ή bluetooth καρτα ενεργοποιημενη? Μηπως tv tunner?Παντως αν ενα κουτι ειναι σωστα κατασκευασμενο σταματαει αρκετα την ακτινοβολια. Γιαυτο πολλα εχουν τρυπες κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 κάνα bluetooth η 2.4ghz keyboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K Απρίλιος 26, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 τίποτα, motherboard, cpu και power supply. (το Power Supply/cpu δέν ήταν, εξακριβομένο και αυτό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 Οτι και να παρεις σε αυτη την πλατφορμα παιζει κανοντας ή οχι OC.Απλα αν ασχοληθείς με το πανευκολο πλεον OC...προτίμησε μια δοκιμασμενη μητρικη..που να μην εχει ασθένειες του τυπου Vcore drops κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 29, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Η συγκεκριμενη ακτινοβολια δεν βλαπτει τον ανθρωπινο ιστό ή την ύλη. Δεν ιοντίζει δηλαδή.απάντηση xristΕξαρτάται από την ισχύ της.http://www.home-biology.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K Απρίλιος 29, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Η συγκεκριμενη ακτινοβολια δεν βλαπτει τον ανθρωπινο ιστό ή την ύλη. Δεν ιοντίζει δηλαδή.απάντηση xristΕξαρτάται από την ισχύ της.http://www.home-biology.gr/Πως; αφού λέει:Προκαλούνται βλάβες από την μακροχρόνια έκθεση, ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα ακτινοβολιών “Σύμφωνα με ένα αυξανόμενο αριθμό επιδημιολογικών και πειραματικών ερευνών, ακόμη και η ελάχιστη έκθεση σε μη ιονίζοντα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου, μπορεί να συνοδευτεί από νευρικές διαταραχές και διάσπαση των 24ωρων βιολογικών ρυθμών και φαίνεται ικανή να επηρεάσει τους αναπτυσσόμενους οργανισμούς” Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ψήφισμα Β3-0280 [iii] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 29, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Εχμ Χριστ μηπως ηθελες να κανεις quote και πατησες edit ? Το παθαινω κ εγω καμια φορα. χαχαχαχαχαχαχαχα. Κοιταξτε, εμεις στο μαθημα ακτινοβολιας και προστασιας περιβαλλοντος ετσι μας ειπαν, και μας εφεραν και μετρητες καθως και μερικα στοιχεια τα οποια οντως ιντιζουν την υλη -- μερικα απο τα οποια βρεθηκαν στην Φουκοσιμα. Απο κει και περα, το ιντερνετ ειναι γεματο πηγες. Τι λενε οι Φυσικοι του φορουμ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 30, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Ρε σεις τι καθόμαστε και αναλύουμε τωρα? Παρε εκει ενα PC να φχαριστηθεις..δεν πρόκειται να δεις διαφορά Εδω τοσα τρωμε..απο το Mobo τωρα??Στην τελικη αλλαξε θεση το PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 30, 2011 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 αφού λέει πως και η ελαχιστη ακτινοβολία θα σου κάνει πρόβλημα , σου έχει κάνει ήδη και θα συνεχίσει να σου κάνει. Άρα αστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 1, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Πανο συγνώμη για το edit κεκτημένη ταχύτητα...Παίδες μη γινόμαστε υπερβολικοί η μητρικές δεν εκπέμπουν ακτινοβολία... τρεις μέτρησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 1, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.