Jump to content

Nεο pc

tzon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια τι λετε για αυτον?

dsmbbhsw21jicbsim6j5.jpg

γενικη χρηση

καμια προταση για βελτιωση? το τροφοδοτικο ειναι καλο? η καρτα που ειναι axle ειναι καλη?η Motherboard?

:computer:

Μητρική θα έλεγα καλύτερα μια Ρ5Κ απλή. CPU καλύτερα έναν Q6600.

Εγώ πάλι είμαι τελείως αντίθετος ο επεξεργαστής να κοστίζει περισσότερο απο την οθόνη. Αδικείς τα μάτια σου και πιστεύω γενικά θα χαρείς περισσότερο 1 καλή οθόνη απο 1 cpu που κάνει τη δουλειά σου 2 δευτερόλεπτα γρηγορότερα και κοστίζει 1 κάρο λεφτά

apagal +1 Και εγώ αυτήν έχω και είmαι πολυ ευχαριστημενος :p

Άμα δεν σου χρειάζεταί quad μπορεις να πας και σε wolfie . Αλλιώς ή q9450 ή q6600 ..

για την οθονη την διαλεξα επειδη εχει εγγυση 0 πιξελ αλλα αμα εχει μεγαλη διαφορα οκ

για τη p5k οκ θα την αλλαξω

ο q6600 ειναι καλυτερος απο τον q9300? αφου εινσι πιο καινουριος πιο γρηγορος..ακσιζει τα παραπανω λεφτα ο 9450?

ευχαριστω για τισ απαντησεις σας

+1 στον Mama Africa

οσο για p5k την έχω εγω και είναι μια χαρά για τα λεφτά της σηκώνει και o/c

και με τον σκληρό θα μείνεις υπερευχατιστημένος :upside:

Μην κοιτάς Mhz μόνο..Cache έχει μεγαλιτερο ο 6600 ... Επισης είναι δοκιμασμένος και δεν πέφτει σαν τους wolfies και πάνω στην p5k θα τον ανεβάσεις σχετικά εύκολα ... Εγώ πάντως θα περίμενα για 9450 :p

Για οθόνη αν θέλεις κάτι καλύτερο μην πάρεις με panel Tn, όπως και η Samsung που αναφέρθηκε.Όσο για τα 0 pixel πρέπει να έχει γίνει λάθος, ξέρω οτι μεχρι 19 ιντσες ισχύει αυτή η εγγύηση. Καλό είναι να τους πάρεις τηλέφωνο πριν τη αγοράσεις..

για την εγγυηση ισχυει σιγουρα, καμια χωρις Tn μεχρι 300?

Για το τροφοδοτικο το διαλεξα γιατι εχει 5 χρονια εγγυση σε αντιθεση με τα 2 των αλλων αξιζει το seasonic ?

η καρτα πειραζει που ειναι axle?

:flag:

για την εγγυηση ισχυει σιγουρα, καμια χωρις Tn μεχρι 300?

Για το τροφοδοτικο το διαλεξα γιατι εχει 5 χρονια εγγυση σε αντιθεση με τα 2 των αλλων αξιζει το seasonic ?

η καρτα πειραζει που ειναι axle?

:flag:

ΟΚ αν είσαι σίγουρος, τα τροφοδοτικά είναι σχεδόν τα ίδια, για την κάρτα η υλοποίηση του chipset παίζει ρόλο, άντε και το σύστημα ψύξης να κάνει περισσότερο θόρυβο απο κάποιου άλλου κατασκευαστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.