Jump to content

Core 2 Quad 9XXX thread

Wizard!

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

ωραιος μ8 , αλλα ρε γμτ το multi ειναι μικρο και τα στανταρ μας μεγάλα πλεον . Ηδη εισαι στα 430 ,( μακάρι να 550ρισει++ βεβαια . )

ναι μικρο το 7,5 , αλλα με αερα που ειμαι τοτε το οριο που ελπιζω να παει τοτε θα ειμαι καλα

τωρα ειμαι στα 3,3 αλλα απο την παρασκευη που θα ειμαι με νεα mobo θα τον δοκιμασω κανονικα

[off topic] αυτο το rated fsb που δειχνει το cpu -z στους intel τι είναι και τι ρόλο παίζει σαν πληροφορία ;[/off topic]

Ειναι 4*FSB.......

Ναι συμφωνοι αλλα ποια ειναι η σημασια του.

Εγω το εκλαμβανω ως ενα νουμερο, το οποιο δειχνει 4 φορες το Fsb. So what, ας το εδειχνε και 5πλασιο. Καταλαβες τι θελω να πω ; Ποιο ειναι το νόημα αυτης της πληροφοριας.

Default οι ιντελ ειναι rated 4*333 4*266 4*200 κτλπ..........

Αυτο σου εχει δειξει που εχεις φτασει σε fsb........

Δεν εχει καμια σημασια........

Ναι συμφωνοι αλλα ποια ειναι η σημασια του.

Εγω το εκλαμβανω ως ενα νουμερο, το οποιο δειχνει 4 φορες το Fsb. So what, ας το εδειχνε και 5πλασιο. Καταλαβες τι θελω να πω ; Ποιο ειναι το νόημα αυτης της πληροφοριας.

Τι ειναι το fsb ξερεις?

Περιπου. Front Side Bus, διαυλος που επικοινωνει με τον επεξεργαστη και το northbridge και εχει μια δικιά του συχνότητα. Τωρα το northbridge ρυθμιζει πραγματα αρκετα, οπως οι μνημες, η καρτα γραφικων κ.α. οτι εχεις σε PCI. Οποτε οσο πιο γρηγορο FSB τοσο πιο γρηγορο συστημα. Αυτα ξερω μονο...

• 1 month later...

O angel_f έδωσε 1,4 για τα 3500....Η διαλογή κομματιών παίζει σημαντικό ρόλο..... Τι batch είναι;;

Εχω τον q9300 πάνω στην Gigabyte X48-DQ.. Τωρα παίζω στα 435χ 7,5 στα 3,262 stable. εχω δωσει 1.280 core - normal vmch και + 0,5 fsb. Οταν δίνω παραπανω fsb ενω περναω το orthos μετα απο λιγο παγωνει η οθονη! Δεν μπορω να το σταθεροποιησω...

Πάντως δεν έχω καλές θερμοκρασιες ..idle 46-47.... kai load 10 λεπτα (orthos) χτυπάει 79-80!! realtemp

Καμιά συμβουλή για να φτάσω 450fsb?

Τελικα ενω με small ffts ηταν σταθερος στα 8x450 σε blend πεταγε error με την μια σε οτιδηποτε πανω απο 430(fsb)!!! Ευτυχως με το latest beta bios για την ip35-pro φαινετε να ειναι stable γυρω στα 460 μεχρι στιγμης.

Εμένα στα 7,5Χ450 βγάζει σε blend κανα 15λεπτο χωρίς error αλλά μόλις το σταματάω μετά απο κανά πεντάλεπτο παγώνει η οθόνη!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.Μήπως με κόβουν οι μνήμες?

Στα 435fsb βγαζει prime95 σε blend τρέχοντας wmplayer(mp3) και συμπιέζοντας μεγάλα αρχεία με winrar ταυτόχρονα.

Να ρωτήσω κατι!Πόσο vmch ειναι ασφαλές να δώσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.