Jump to content

Core 2 Quad 9XXX thread

Wizard!

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Δε νομίζω ότι τον πίεσε αρκετά, μόνο 1.248v έδωσε. Πιστεύω ότι με 1.3ν θα πάρει 450fsb, όπου και θα φτάνει τους Q6600 (9X400), αλλά το θέμα είναι τι διάρκεια ζωής θα έχουν εκεί, κι αναρωτιέμαι, έδωσε 1.248v γιατί δεν το έψαξε παραπάνω, γιατί δεν πρόλαβε ή γιατί φοβήθηκε...? :hmm:

η cpu σε οτι κομματι και να πεσεις δεν θα χρειαστει να δωσεις πανω απο 1.35v. Αυτο που περιμενουμε ολοι να δουμε ειναι να δουμε σε 4-5 κομματια τι fsb φτανουν μεχρι στιγμης απο τα λιγα που εχω δει ολοι παιζουν πανω κατω 475fsb δλδ στα 3.8.

Αυτοί που είχαν πρόβλημα που δοκίμασες εσύ, ήταν C0 ? (για τους 8ΧΧΧ μιλάω)

με yorkfield κλειδομενο ειπαμε δεν θα εχεις προβλημα το προβλημα ηταν με τους wolfdale που τρογανε κατι 1.5-1.6v ξερα. Ετσι και αλλιως και η ιδια intel μεχρι 1.36v λεει στο κουτι οτι ειναι safe και παιζει και η εγγυηση οποτε γιατι κολας εκει και δεν κολας στο θεμα fsb wall και τιμης.

C0? θα σε γελάσω....αυτό το γράφει στο cpu πάνω? αυτό που λέει ο strategos ισχυεί...εγώ του έδινα αβέρτα τόσα....γιαυτό έπεσε....

Το C0 στο δείχνει και το cpu-z. Αλλά μου φαίνεται περίεργο... Ωραία, έδωσες 1.5ν. Είναι λογικό να πέσει? Έπεφταν κι οι παλαιότεροι? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Κι αν όλα δικαιολογημένα, γιατί δε βγήκαν ποτέ οι C0 στη σειρά 9ΧΧΧ και βγάζουν αρκετά καθυστερημένα και σε μικρή παραγωγή τους C1 ? Αυτό διόρθωσαν στους C1 ή κάτι άλλο?

Πολλές οι απορίες :look:

revision C0 δείχνει λοιπόν...πέφτουν λόγο του υλικού...του χαφνίου...δεν αντέχει και καίγεται!έχει συζητηθεί αυτό εδώ για ιδιότιτές του κτλπ....τώρα αν άλλαξε κάτι με το c1 δεν ξέρω!αλλά προς το χειρότερο....δεν πιστεύω...

Έχει ένας από το hwbox (mitsosoft), αλλά μας έχει γκαστρώσει.. :p. Δεν τον έχει ανεβάσει καθόλου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.