unknown Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2008 ε? οτι και να κανω εκει να μου σπαει τα νευρα!
unknown Απρίλιος 20, 2008 Author #2 Απρίλιος 20, 2008 και ναι μερα μετα απο 1 μηνα σπασιματος νευρων βρηκα τι εφταιγε!!!!!!!!!!!!!!πρωτα να πω οτι εμφανιζοταν εναλλαξ οταν εκινουσα τον firefox.. δηλαδη αν εκλεινα το παραθυρο και το ξανανοιγα εφευγε... αν το ξανα εκανα θα εμφανιζοταν κλπ...ετσι καθε φορα που πεταγοταν η μλκια εκλεινα τα παντα και ξαναμανα φορτωνα τα παραθυρα...το προβλημα λυθηκε οταν απενεργοποιησα απο τα ΠΡΟΣΘΕΤΑ το add του thelab.gr (α ρε wizard!!!!) φαινεται πως με την αλλαγη του φορουμ επαθε καποια κομπλα...ευτυχως γιατι ετοιμαζομουν για format@στ#δι@λ***
hayabusa Απρίλιος 20, 2008 #3 Απρίλιος 20, 2008 εχεις κανει update στο παλιο extension; στο λεω γιατι εγω εχω την νεα του εκδοση(την αναβαθμισε ο μαγος μαζι με την αναβαθμιση του φορουμ) και δεν εχω κανενα προβλημα
grgkopanas Απρίλιος 21, 2008 #4 Απρίλιος 21, 2008 πωωω, και εγώ έφυγα απο FF για αυτό το λόγο, και τώρα κόλλησα με opera...μάλλον θα ξαναγυρισω στην αλεπού
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.