BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 καλησπερα παιδιαψαχνω ενα Ups να στηριξει ενα σχετικα απλο συστηματακι με Ε6600 στα 2,9 ghz ,asus p5k , 2χ1gb ddr2 , 8600gt , seasonic 650 , 2 ηχειακια , ενα dvdrw , 2x250 sata 2 , 4fans 12cmαπλα πρεπει να ειναι αν γινεται αθορυβο , κατω απο 18-20 dbακουω τις προτασεις σας μιας και θελω μια λυση δοκιμασμενη και αξιοπιστη .
Dr.Paneas Μάρτιος 19, 2008 #2 Μάρτιος 19, 2008 Δεν θα σου πω ποιο να παρεις...Αλλα θα σου πω ποιο να ΜΗΝ παρεις: Mustek μακρυα. Οχι απο αποδοση, αλλα απο θόρυβο. Αστα να πανε...! Ειχα το 1000αρι και πηγα να του κανω mod για να αλλαξω αναμιστηρα και το κατεστρεψα. Πανε τα 120 Ευρω που ειχα δωσει...
BeetleJuice Μάρτιος 19, 2008 Author #3 Μάρτιος 19, 2008 ευχαριστω αδερφε!ειναι σημαντικοτατη πληροφορια ποιο να ΜΗΝ παρω!για να δουμε και οι αλλοι τι θα πουν...γιατι το κατεστρεψες? ψηθηκε?
greekfragma Μάρτιος 20, 2008 #4 Μάρτιος 20, 2008 αν και δεν ξερω σε ποια κατηγορια τιμης ψαχνεσαι.......εαν πας σε MGE Ellipse Premium σειρα δεν θα το μετανιωσεις.εχω το 1200αρι και ακομα και οταν παιρνει μπροστα ειναι κατω απο τα 20db ο ηλεκτρικος θορυβος της μπαταριας που κανει.
BeetleJuice Μάρτιος 20, 2008 Author #5 Μάρτιος 20, 2008 ποσα VA λετε να χρειαζομαι για το συστημα που σας ειπα?εμενα με νοιαζει να μην ακουγεται ο ανεμιστηρας τουτο σταματα ξεκινα και τα μπιπ ξερω γω τι με νοιαζουν δεν μας αφοραγενικα δεν ξερω τι θορυβο κανει ενα Ups , φανταζομαι θα κανει καποιος ανεμιστηρας για το τροφοδοτικο του που φορτιζει τις μπαταριες και οταν κοπει το ρευμα για το ινβερτερκαλα τα λεω?
Dr.Paneas Μάρτιος 20, 2008 #6 Μάρτιος 20, 2008 Κοιτα, ενας φιλος μου έχει APC , εχοντας πληρόρισει κατι παραπανω φυσικα, και δεν κανει θορυβο. Πιστευω ειναι η καλυτερη λυση, αν θες κατι αξιοπιστο. Αλλιως και τα TurboX του Πλαισιου νομιζω οτι ειναι αθορυβα, αλλα εγω προσωπικα δεν τα εμπιστευμαι.Δεν ψηθηκε το δικο μου. Απλα οταν πηγα να αλλαξω τον ανεμιστηρα, οι ατοιμοι οι κατασκευμαστες εχαν βαλει αναποδα τα καλωδια (πρασινο, μαυρο, κιτρινο) και ετσι στον καινουριο ανεμιστηρα που πηγα να βαλω δεν ταιριαζαν... Στην προσπαθεια ομως κατι πρεπει να εκανα λαθος, γιατι εχει μεταβλητη αντισταση που τσεκαρει τις στροφες, ενω εγω ειχα ποτενσιομετρο γι αυτο. Τωρα οταν το ανοιγω σφυριζει και κανει σαν βομβα.Ναι γενικοτερα, κατι τετοιο σε θορυβο φαντασου. Απλα τα Mustek εχουν πολυ μικρο ανεμιστηρα και γυριζει ο ατοιμος αρκετα...Τα 1000VA που είχα είναι περιπου γυρω στα 600Watt.
Wizard! Μάρτιος 20, 2008 #7 Μάρτιος 20, 2008 Μακρυά από Mustek... Προσωπικά έχω καμένα 4 τροφοδοτικά και 5 μητρικές από 2 mustek.MGE κι APC είναι αθόρυβα.
lefteris Μάρτιος 20, 2008 #8 Μάρτιος 20, 2008 Έχω το APC BACK-UPS RS 1000VA 230V http://www.apcc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1000Iκαι στο προτείνω!Εντελώς αθόρυβο. Ο ανεμιστήρας δουλεύει μόνο όταν έχει διακοπή ρεύματος.Τα αξίζει τα λεφτά του. ~200€
apagal Μάρτιος 20, 2008 #9 Μάρτιος 20, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ το Turbo-X 1500VA εδώ και 6 μήνες.Τελείως αθόρυβο και με τις τελευταίες διακοπές της ΔΕΗ δεν κατάλαβε τίποτα.ΘΗΡΙΟ!!Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
BeetleJuice Μάρτιος 20, 2008 Author #10 Μάρτιος 20, 2008 2 δισκοι 250 , ενα νταιβ , ενας 6600@2900 , 2γιγα ραμ , μια οθονη 22 wide , 2 ηχεια,650 τροφοδοτικο λογικα πανω απο 650 δεν θελω ε?δλδ 600VA αν υποθεσουμε οτι τραβαει 400 watt το συστημαπαιδια γιατι δεν βρισκω τα Ups turbox στο site του πλαισιου?τα ξηλωσαν?επισης δεν βρισκω και τα ΜGE που λετε...
Frostbyte Μάρτιος 20, 2008 #11 Μάρτιος 20, 2008 APC κι απο μενα. Εγω εχω ενα 500ρι (παλιο) στην Αθηνα και ενα 750ρι SmartUPS εδω στη Λαμια. Ειμαι ευχαριστιμενος και απο τα δυο.. Βεβαια οταν πεσει το ρευμα στα σπανε τα αρ....α αλλα τη δουλεια τους την κανουνε καλα και τα δυο και ειναι σχετικα αθοριβα (το 500ρι οχι τοσο, αλλα το 750ρι δε κανει κιχ).
BeetleJuice Μάρτιος 20, 2008 Author #12 Μάρτιος 20, 2008 οταν πεσει το ρευμα τι κανει δλδ? φασαρια?ρα σεις τα VA πως θα τα υπολογισω?
Dr.Paneas Μάρτιος 20, 2008 #14 Μάρτιος 20, 2008 Εχει πλακα να φταει αυτο που καηκε η ASUS. Γιατι απο τοτε που το εβαλα πανω εκανε διαφορα ωσπου μια μερα...Δεν λειτουργουσε...
Frostbyte Μάρτιος 20, 2008 #15 Μάρτιος 20, 2008 οταν πεσει το ρευμα τι κανει δλδ? φασαρια?Ναι. Σε ορισμενα ακους το ρευμα της μπαταριας, πολυ εντονα, μολις πεσει το ρευμα, σε αλλα (οπως το δικο μου) ακους ενα επαναλαμβανομενο (κατα διαστιματα) ακρως σπαστικο μπιπ-μπιπ-μπιπ..(Μολις ληξει η εγγυηση εχω βαλει σκοπο να χαλασω το speaker του UPS να φανταστεις)
BeetleJuice Μάρτιος 20, 2008 Author #16 Μάρτιος 20, 2008 με overclock μαζι και με ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα και 100% λειτουργια μου βγαινει 350 watt ΜΑΧεδω τωρα πρεπει να μπουν ακομα τα ηχειακια και η οθονηποσο να παει αραγε? 60-70 watt για την οθονη? και 20 σου λεω γω για τα ηχειακια450 watt ΜΑΧαρα ποσα VA θελω?με κανα 600αρι καλα δεν ειμαι?
Wizard! Μάρτιος 20, 2008 #17 Μάρτιος 20, 2008 ακους ενα επαναλαμβανομενο (κατα διαστιματα) ακρως σπαστικο μπιπ-μπιπ-μπιπ.. Νύχτα... Όλα τα φώτα σβηστά, τα ηχεία χαμηλωμένα και έχεις απορροφηθεί από το ολοκαίνουριο παιχνίδι που πήρες. Κι εκεί που πας να τελειώσεις την πίστα που σε παιδεύει 1 ώρα, σβήνουν τα πάντα... Επόμενη κίνηση: Κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο Γιατί? Γιατί με το χαλασμένο ηχειάκι του UPS δεν πήρες χαμπάρι ότι είχε πέσει το ρεύμα...
FANISTELROOY Μάρτιος 20, 2008 #19 Μάρτιος 20, 2008 Αυτο εδω το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις;http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980767&product=945064Στο λινκ που εδωσε ενας φιλος παραπανω μου εβγαλε αυτο εδωhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980767&product=608149
Frostbyte Μάρτιος 20, 2008 #20 Μάρτιος 20, 2008 Νύχτα... Όλα τα φώτα σβηστά, τα ηχεία χαμηλωμένα και έχεις απορροφηθεί από το ολοκαίνουριο παιχνίδι που πήρες. Κι εκεί που πας να τελειώσεις την πίστα που σε παιδεύει 1 ώρα, σβήνουν τα πάντα...Επόμενη κίνηση: Κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο Γιατί? Γιατί με το χαλασμένο ηχειάκι του UPS δεν πήρες χαμπάρι ότι είχε πέσει το ρεύμα... Συνηθως με load που βαζουν στο μηχανιμα τα παιχνιδια, δεν προλαβαινεις ουτε σε 5 λεπτακια να κλεισεις το μηχανιμα.. Επιπλεον υπαρχει μια ωραιοτατη επιλογουλα για να το βαλεις να κανει ενα hibernate μολις η μπαταρια αγκιξει ενα ποσοστο της αρεσκιας σου και μετα να συνεχισεις ακριβως απο εκει που εμεινες. Επιπλεον, δεν νομιζω οτι δεν θα καταλαβω εαν επεσε το ρευμα εαν σβησουν τα παντα τριγυρο μου και μονο το PC παραμεινει ανοιχτο.. Επισης, το UPS εχει ενδειξη και γι αυτο. (Τον ηχο λιγο δυσκολο να τον ακουσω γιατι οταν παιζω παιχνιδια χρησιμοποιω headset με το volume τερμα θεου, οταν δε ειμαι "εξω" στα windows, υπαρχουν "μπαλονακια" για την σταθμη της μπαταριας που τα εχω ρυθμησει εγω) Απο την αλλη πλευρα για παρε φαση: Πρωι πρωι, εσυ κοιμασε και πευτει το ρευμα. Το μονο που ειναι ανοιχτο (πανω στο UPS) ειναι το router και η καταναλωση μηδαμινη. Επομενη κινηση: Πετας το UPS απο το μπαλκονι γιατι σου τα ζαλιζε επι 2 ωρες ενω εσυ προσπαθουσες να κοιμηθεις μετα το χθεσινοβραδυνο ξενυχτι. :happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.