Jump to content

Απεργιακός Παλμός σήμερα σε όλη την Ελλάδα

katevastiras1416003242

Απεργία και συμμετοχή.  

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις...

και στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα...

εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αυτή η νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήτε στην Ευρώπη μελλοντικά πιθανότατα να οδηγήσει στην μεγαλύτερη χούντα που δημιουργήθηκε ποτέ στα χρονικά...

Το ένα ενδεχόμενο είναι αυτό που λες.

Το άλλο, είναι να γίνει μια βιώσιμη λύση τύπου USA, με πολύ ζόρι βέβαια και σε πολλά χρόνια, καθ'ότι έχουμε πολιτι(σμι)κές και άλλες διαφορές στην Ευρώπη.

Προσωπικά πιστεύω πολύ στην Ευρωπαϊκή ένωση, δεν λέω ότι δεν έχει το ρίσκο της, αλλά θεωρώ ότι το μέγεθος της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη είναι απελπιστικά μικρό για να μπορεί να ασκεί πολιτική διάφορη των υπολοίπων κρατών / μελών της Ε.Ε., όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα το σκηνικό.

Οπότε οποιαδήποτε πολιτική οδηγεί εκτός Ε.Ε., προσωπικά την απορρίπτω, και τη θεωρώ εκτός πραγματικότητας, τουλάχιστον αυτής που βλέπω εγώ!

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω και το ελπίζω αλλά λόγω εργασίας μου στο παρελθόν,

γνωρίζω την μακροοικονομική πολιτική της ΕΕ...

καθώς και από προσωπική έρευνα τις "δημοκρατικές" απόψεις των εταίρων μας...

Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Πάντως η εξέλιξη σε USA κατ' εμέ είναι το ότι χειρότερο...

Τρομονόμος, Echelon, παραπληροφόριση... και πάει λέγοντας...

Σε Αγγλία και Γερμανία που έχω μιλήσει με κόσμο πάντως τα πράγματα δεν είναι και ότι καλύτερο...

Στέρηση στοιχειωδών ελευθεριών, big-brother, και αποποίηση εθνικής ταυτότητας ειδικά στην Αγγλία... το ξέρεις ότι στις εθνικές του επετείους τους έχουν απαγορεύσει να βγάζουν την σημαία τους στο μπαλκόνι? Επίσης ότι δεν μπορούν να γιορτάσουν τα Χριστούγγενα και το Πάσχα παραδοσιακά?

Ευτυχώς που σε αυτό τον τόπο τίποτα δεν μπορεί να γίνει σωστά...

και ο καθένας κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι...

Αυτό θα μας σώσει στο τέλος...

Καλύτερα να μείνουμε όπως είμαστε...

[Mizeria_mode=on]Ο κάθε ένας ας κοιτάξει την τσέπη του αν μεγάλωσε, και αν γουστάρει την καθημερινότητά του. Τα άλλα είναι ΜΑΓΚΙΕΣ χιλιο υπομένες.:hm::nuke:[Mizeria_mode=off]

Μόνος σου επιλέγεις το πως θα ζήσεις, και το πως θα είναι η καθημερινότητά σου. Τα πράγματα, δεν είναι εύκολα, αλλά ποτέ και πουθενά δεν ήταν καλύτερα. Προσαρμόσου, και ζήσε. It's totally up to you. αν δεν μπορείς, είναι δικό σου το πρόβλημα, και μόνο

(δεν απευθύνομαι ειδικά σε εσένα, αλλά με αφορμή το κομμάτι από το ποστ σου, που παρέθεσα, απευθύνομαι και σε εσένα)

Μόνος σου επιλέγεις το πως θα ζήσεις, και το πως θα είναι η καθημερινότητά σου. Τα πράγματα, δεν είναι εύκολα, αλλά ποτέ και πουθενά δεν ήταν καλύτερα. Προσαρμόσου, και ζήσε. It's totally up to you. αν δεν μπορείς, είναι δικό σου το πρόβλημα, και μόνο

(δεν απευθύνομαι ειδικά σε εσένα, αλλά με αφορμή το κομμάτι από το ποστ σου, που παρέθεσα, απευθύνομαι και σε εσένα)

Αν μάθεις συνέχεια να προσαρμόζεις τις ΒΑΣΙΚΕΣ σου ανάγκες φίλε μου...τότε θα κάνεις τη ζωή και τις ανάγκες σου Λάστιχο.

Και καταλήγουμε στο ότι "Ο κάθε ένας παίρνει αυτό που του αξίζει".

Αν σου αξίζει να κάνεις τις ανάγκες σου Τιραμόλα, τότε αυτο σου αξίζει.

Αν πιστεύεις ότι σου αξίζει να καρπώνεσε αυτά που παράγεις τότε πράτεις αναλόγος για το συγκεκριμένο.

Αν από αυτά που σου έγραψα κατάλαβες αυτό, τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσω να γράφω

sorry αλλα LOL

τι μπορεις να επιλεξεις ρε συ deninho?

μαλλον αγνοεις οτι ειμαστε η daddy protected γενια των 700Ε (και αμα).Το επελεξες ? Σου αρεσει?

Την απασχοληση σου απο εδω και απο εκει,οτι κατσει?

Μηπως η συνταξη λιγο πριν το φυτεμα? Την ακριβεια? Ως ποτε θα συμβιβαζεσαι και θα υποχωρεις? Συγγνωμη επιμενω να το θεωρω κοροιδια και εκμεταλλευση,οχι προκληση για προσαρμογη

Εγω δεν ειμαι ούτε με τους απεργούς, ούτε με τους απεργοσπάστες. Ειμαι απο αυτούς που έχουν αγανακτίσει να βλέπουν μπροστά απο το σπίτι μου και το μαγαζί μου σωρούς σκουπίδια και τους "απεργούς" να μην νοιάζονται για το αν ο άλλος που έχει μια Χ επιχείρηση αν θα καταφέρει να δουλέψει.

Κι εγώ σε αυτή την ομάδα ανήκω...

Ωραία Αρη...

Μου πληρώνεις έναν ψηφιακό δέκτη και ένα μοτέρ καταψύκτη και έτσι.... συνεισφέρεις εσύ στους αγώνες τους οικειοθελώς και αποζημιώνομαι και γω που δεν φταίω σε τίποτα....

Και είμαστε οι δυο ευχαριστημένοι.:p

Ωραίος φίλε :T:

Φίλε μου, δεν είναι μονο το που θα εναποθέσω τα σκουπίδια του μαγαζιού μου... ειναι και το οτι λιγα μετρα μακριά απο το μαγαζί ειναι οι κάδοι. Εσυ θα καθόσουν να πιείς καφέ η να φάς ενα μεζέ με την ευωδια στον αέρα; Αρα μου κάνει μεγάλο κακό εμένα η απεργία.

Και πες μου τωρα: Πως μπορώ να σεβαστώ τον αγώνα κάποιων που δεν σέβονται εμένα;

Στην τελική, στο τέλος του μηνα εγω θα πληρώσω και τα δημοτικά τέλη μου, και τα τραπεζάκια που έχω εξω. Το ιδιο ισχύει και για την ΔΕΗ. Δηλαδή με αναγκάζουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα να τα βάλω και εγω με το κράτος για να κρατησω το μαγαζί μου ανοιχτό; Τραμπουκισμός δεν ειναι αυτό; Εμμεσος μεν, αλλα το ιδιο αποτελεσμα δεν εχει;

Σωστός κι ας μην έχω μαγαζί.

Πως μπορώ να σεβαστώ τον αγώνα κάποιων που δεν σέβονται εμένα; Νομίζω τα λέει όλα.

μα γιατι παραπονειστε βρε :p:P:P:P?αφου οι απεργιες ηταν πολυ πετυχημενες και εφεραν ενα ισχυροτερο πληγμα στην κυβερνηση...μιλαμε για τεραστιο πολιτικο κοστος δηλαδη

(μονο πολιτικο...γιατι με τα ποσοστα μισθων που παρακρατηθηκαν λογω απεργιας το κρατος εξοικονομησε 470 εκατομμυρια ευρω-και μιλωντας μονο για ΔΕΗ βεβαια...και φανταστειτε τωρα ποσο ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...θα εχει 470 εκατομμυρια εξτρα και δεν θα ξερει τι να τα κανει...και αντε να ηρεμησει τωρα...)

Πως μπορώ να σεβαστώ τον αγώνα κάποιων που δεν σέβονται εμένα; Νομίζω τα λέει όλα.

Πως ακριβώς δεν σε σέβεται ο οδοκαθαριστής που απέχει από την εργασία του, διαμαρτυρόμενος για κάποιους λόγους, αναμφισβήτητα δίκαιους;

Μήπως σηκώνεται το πρωί και σκέφτεται: "Άσε σήμερα δεν πάω κι ας πνιγούν στα σκουπίδια οι άλλοι";

Καλώς ή κακώς αυτός είναι ο αγώνας τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η απεργία είναι το τελευταίο όπλο του εργαζόμενου και αυτό πρέπει να είναι πιο σεβαστό απ' όλα τα άλλα προβλήματα.

Κατι που βρήκα για τις απεργίες:

''Γερμανία

Το «Συμβούλιο της Επιχείρησης», στο οποίο οι εργαζόμενοι εκπροσωπούνται έως και κατά 50%, προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την εργοδοσία. Γίνονται αλλεπάλληλοι γύροι διαπραγματεύσεων και αν αποτύχουν και αποτύχει και η υποχρεωτική διαιτησία τότε μπορεί το συνδικάτο να κηρύξει απεργία. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μπορεί να γίνονται μόνο στάσεις εργασίας.

Απαγορεύονται οι απεργίες αλληλεγγύης.

Απαγορεύονται οι πολιτικές γενικές απεργίες.

Απαγορεύεται να απεργήσουν οι υπάλληλοι του στενού δημοσίου τομέα (υπουργεία, εφορίες κλπ).

Απαγορεύεται συνδικάτο να διεκδικεί περισσότερα απ' ότι άλλο συνδικάτο του ίδιου φορέα ή επιχείρησης (πχ. απαγορεύεται να απεργήσουν οι πιλότοι για να πάρουν μεγαλύτερη αύξηση απ' ότι οι ελεγκτές εδάφους).

Απεργίες μπορεί να κηρυχθούν μόνο μετά από ψηφοφορία των μελών σε κάλπη

και όχι από «κυρίαρχα όργανα» των 50 και 100 ατόμων όπως βλέπουμε στις γενικές συνελεύσεις των δικών μας. Στις εκλογές πρέπει να πάρει μέρος τουλάχιστον το 75% των μελών του συνδικάτου. Ορισμένα συνδικάτα μάλιστα απαιτούν και αυξημένη πλειοψηφία, όπως πχ. των πιλότων όπου η πρόταση για απεργία πρέπει να πάρει 70%!!!

Απαγορεύονται οι απεργίες που δεν έχουν κηρυχθεί από συνδικάτα και η συμμετοχή σ' αυτές μπορεί να επιφέρει την αξίωση αποζημιώσεων από τους θιγόμενους.

Αυτό όμως που διαφέρει πολύ στη Γερμανία και αποτελεί και τη μαγκιά των συνδικάτων και την ανεξαρτησία τους είναι ότι όχι μόνο δεν επιδοτούνται από το Κράτος αλλά πληρώνουν και από πάνω τους εργαζόμενους που απεργούν!!!

ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΠΟΣΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΔΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ...

Όσοι δεν είναι μέλη του συνδικάτου φυσικά δεν αποζημιώνονται. Η αποζημίωση των απεργών από τα συνδικάτα δεν τους έχει επιβληθεί με Νόμο αλλά είναι απόφαση που έχουν πάρει τα συνδικάτα μόνα τους σε αντίθεση με τους δικούς μας τους κηφήνες που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι πως θα φάνε και πως θα γίνουν βουλευτές.

Φυσικά το ότι τα συνδικάτα αποζημιώνουν τους απεργούς, από δικούς τους πόρους ξαναλέω και όχι από λεφτά του Κράτους,έχει σαν αποτέλεσμα οι αγώνες να γίνονται με μέτρο και όχι «γιούρια, όλοι στο δρόμο». Επειδή η απεργία λοιπόν κοστίζει στα συνδικάτα, αυτά αρχικά προκηρύσσουν απεργία, αφού την ψηφίσει μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων, για κάποια περιοχή της Γερμανίας ή για κάποιο τμήμα της επιχείρησης, πχ. για κάποιο κρατίδιο ή για το βαφείο της AUDI. Έτσι τα συνδικάτα προσπαθούν με το μικρότερο δυνατό κόστος για αυτά και τους εργαζόμενους να ασκήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στο δημόσιο ή στην επιχείρηση. Αν η εργοδοσία δεν συγκινηθεί, τότε η απεργία επεκτείνεται σε άλλα κρατίδια ή άλλες επιχειρήσεις...

Την τελευταία μεγάλη απεργία που έγινε στη Γερμανία, την έκαναν οι οδηγοί αμαξοστοιχιών το περασμένο φθινόπωρο, για να καταλάβετε τη διαφορά του συνδικαλισμού με αρχί... από τον συνδικαλισμό της πούτσ...

...Το συνδικάτο των οδηγών αμαξοστοιχιών έχει περίπου 15.000 μέλη (υπάρχουν και άλλοι 8.000 οδηγοί που ανήκουν στην κατηγορία των υπαλλήλων που δεν δικαιούνται να απεργήσουν). Η μηνιαία συνδρομή είναι 14 ευρώ και τα ετήσια έσοδα του συνδικάτου είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το συνδικάτο έδινε σε κάθε απεργό 45 ευρώ τη μέρα,

μιας και δεν πληρωνόταν από τη DB (τον γερμανικό ΟΣΕ...). Υπολογίζεται ότι για τις απεργίες που έκανε το συνδικάτο μέσα στο μήνα Οκτώβριο πλήρωσε στα μέλη του περίπου 500.000 ευρώ. Αν απεργούσαν 6.000 οδηγοί για 14 μέρες το συνδικάτο θα έπρεπε να τους αποζημιώσει με περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ...γι΄αυτό οι απεργίες που προκήρυσσε ήταν 30ωρες, 48ωρες κλπ. ώστε να προκαλούν μεν ζημιά στην DB αλλά να μην έχουν και δυσβάσταχτο κόστος για το συνδικάτο. Το πόσα χρήματα διαθέτει το κάθε συνδικάτο στο λογαριασμό του, είναι μυστικό μιας και θα φανέρωνε το πόσο μπορεί να αντέξει ένα συνδικάτο τις απεργίες. Το ταμείο των οδηγών αμαξοστοιχιών εικάζεται ότι μπορεί να έχει μέχρι και 75 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποζημιώσει τα μέλη του όποτε χρειαστεί να απεργήσουν...''

πολύ σωστός ο xrist...

έτσι έπρεπε να είναι και εδώ αλλά δεν θα γινόταν απεργίες ποτέ...

άντε να συμφωνήσουν 6000 Έλληνες=6000 απόψεις...

απλά ξέχνα το...

Να κάνω εγώ μια ερώτηση;

Στη γερμανία που τα συνδικάτα είναι τόσο large, δεν έχουν καπιταλισμό; Έχουν κάτι άλλο;

Τελικά ποιος έχει @@; Αυτός που απεργεί και ξέρει ότι δεν θα πληρωθεί ή αυτός που απεργεί και ξέρει πως θα έχει να πάρει το ψωμί του;

Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα με τα ταμεία των συνδικάτων, με μεγάλη μου λύπη σας λέω πως θα είχαμε και έναν λόγο παραπάνω να κράζουμε τους συνδικαλιστές πως τρώνε τα λευτά των ταμείων αυτών. Για το κρυφό λέω.

Το αν θα έπρεπε να ψηφίζουν και τα μέλη των συνδικάτων όταν κηρύσεται μια απεργία ή όχι έχει μικρή σημασία. Από τη στιγμή που η πλειοψηφία συμμετέχει στην απεργία είναι σαν να έχει την στήριξη της αυτή η απόφαση. Γι' αυτό όταν και λιγοστεύει η συμμετοχή σε κάποιες απεργίες τότε αυτές παύουν.

μα γιατι παραπονειστε βρε :p:P:P:P?αφου οι απεργιες ηταν πολυ πετυχημενες και εφεραν ενα ισχυροτερο πληγμα στην κυβερνηση...μιλαμε για τεραστιο πολιτικο κοστος δηλαδη

(μονο πολιτικο...γιατι με τα ποσοστα μισθων που παρακρατηθηκαν λογω απεργιας το κρατος εξοικονομησε 470 εκατομμυρια ευρω-και μιλωντας μονο για ΔΕΗ βεβαια...και φανταστειτε τωρα ποσο ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...θα εχει 470 εκατομμυρια εξτρα και δεν θα ξερει τι να τα κανει...και αντε να ηρεμησει τωρα...)

αυτο ακριβως.

δεν υποστηριξα την λογικη των απεργιων. Δεν χρειαζεται να καταφυγεις εκει ,μπορεις αλλιως να κανεις την επιλογη σου.Οταν βλεπεις να καιγονται ζωντανοι 60+ ανθρωποι και ιδια την στιγμη στην πισινατη βιλα του Ρουσοπουλου εγκαθίσταται συστημα αυτοματης πυροσβεσης δεν δικαιολογησε για το "θα παω για ψαρεμα". Απαιτει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ πολιτικη σκεψη που ο Ελληνας σαν γνησιο λαμαγιο δεν προτιθεται να κανει.Ειπαμε,το βολεμα και η παρτι μας πανω απο ολα

Πως ακριβώς δεν σε σέβεται ο οδοκαθαριστής που απέχει από την εργασία του, διαμαρτυρόμενος για κάποιους λόγους, αναμφισβήτητα δίκαιους;

Μήπως σηκώνεται το πρωί και σκέφτεται: "Άσε σήμερα δεν πάω κι ας πνιγούν στα σκουπίδια οι άλλοι";

Καλώς ή κακώς αυτός είναι ο αγώνας τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η απεργία είναι το τελευταίο όπλο του εργαζόμενου και αυτό πρέπει να είναι πιο σεβαστό απ' όλα τα άλλα προβλήματα.

Η απεργία είναι το τελευταίο όπλο του εργαζόμενου; Ποια είναι τα άλλα;

Αφού νοιώθεις ότι οι λόφοι σκουπιδιών ήταν δείγμα σεβασμού προς τον συνάνθρωπο που δεν φταίει σε τίποτα τότε δεν έχω να σου εξηγήσω κάτι. Εκτός αν πιστεύεις ότι φταίμε όλοι για το αδιέξοδο στο ασφαλιστικό οπότε καλά κάνουμε και "τιμωρούμαστε" από παντού.

Συγνώμη για το ύφος μου αλλά η περίοδος που διανύουμε είναι για πολλά νεύρα γενικότερα...

Ναι είναι το τελευταίο, είναι ο μόνος τρόπος να ασκήσεις πίεση.

Αντί όλος ο κόσμος να επιτίθεται στους απεργούς θα έπρεπε να επιτίθεται στην κυβέρνηση γιατί αυτή είναι που μπορεί να δώσει τις λύσεις. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι αντιδραστικό αλλά αντί να στρέψει τα πυρά του εκεί που πρέπει τα στρέφει αλλού.

Γιατί γίνεται αυτό; Δεν είναι παράλογο;

Εσύ αύριο όταν χρειαστείς κάτι, οτιδήποτε στην ζωή σου, πως θα το διεκδικήσεις; Ατομικά; Είναι κι αυτό μια λύση, αλλά δεν λύνεις το πρόβλημα από τη ρίζα του. Μεθαύριο θα το αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος ο οποίος μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να το λύσει ατομικά.

Ή μήπως πιστεύει κανείς πως αν δεν γινόντουσαν απεργίες ο κόσμος με κάποιον τρόπο θα αντιδρούσε εντελώς αυθόρμητα;

Όλοι φταίμε λίγο πολύ αλλά το νόημα δεν είναι να τιμωρηθούμε εμείς αλλά αυτοί που φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη. Λέμε πως έχουμε δημοκρατία. Ουσιαστικά έχουμε δημοκρατία των λίγων γιατί οι πολλοί είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Είμαστε ελεύθεροι να μείνουμε αγράμματοι, είμαστε ελεύθεροι να μείνουμε άνεργοι, να πέσουμε στα ναρκωτικά κ.ο.κ.

Μια χαρά είναι το ύφος σου, κουβέντα κάνουμε.

Οι απόψεις μας διαφέρουν στη ρίζα τους οπότε δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου, χωρίς αυτό να είναι φυσικά κακό. Εγώ ας πούμε πιστεύω ότι αν χρειαστώ ποτέ κάτι στη ζωή μου δεν θα πρέπει να βάλω το μαχαίρι στο λαιμό κάποιου τρίτου για να το διεκδικήσω. Εσύ πιστεύεις ότι στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης αυτός "ο τρίτος" θα πρέπει να ανεχτεί το μαχαίρι γιατί κάποια μέρα μπορεί να βρεθεί στη θέση μου. Αν δεν κατάλαβα καλά διόρθωσέ με.

Από εχθές έχουν απεργία οι τεχνικοί του πΟΤΕ... Σήμερα σε αρκετές εταιρίες δεν είχαν internet/τηλέφωνα. Όταν πήραμε τηλέφωνο μας είπαν ότι είναι θέμα απεργίας κι φυσικά ο ΙΤ μας ρώτησε:

Μπορείτε να μου εξηγήσετε ένα λόγο που δεν παίζει το internet επειδή έχουν απεργία? Δηλαδή τις άλλες ημέρες οι τεχνικοί κρατάνε ενωμένα τα καλώδια με τα χέρια για να παίζει? Δύσκολη δουλειά, για αυτό ζητάνε βαρέα!!!

σας παρακαλω.....ας μου πει καποιος που εχει Cosm-OTE οτι δεν εχει σημα ουτε εκεινος και μπορει να ειναι λογω απεργιας.....please.....:cry:

\Εσύ πιστεύεις ότι στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης αυτός "ο τρίτος" θα πρέπει να ανεχτεί το μαχαίρι γιατί κάποια μέρα μπορεί να βρεθεί στη θέση μου.

Αυτός ο τρίτος είναι ήδη στην θέση σου απλά δε το έχει καταλάβει ακόμη. Εκτός αν μιλάμε για "κατέχων" τρίτο. Οι απεργίες όσο και "σπαστικές", κουραστικές, εκνευριστικές να είναι, είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγεις τα χειρότερα εφόσον το 30% του πλυθησμού αποφασίζει για την τύχη του 100% μέσα από 280 άχρηστους στην βουλή (αφήνω μερικούς που αξίζουν). Με ποιον άλλον τρόπο μπορείς εσύ, εγώ, ο τρίτος να αντισταθούμε στα 170 χρόνια σύνταξη και 150 χρόνια εργασία;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.