Jump to content

Απεργιακός Παλμός σήμερα σε όλη την Ελλάδα

katevastiras1416003242

Απεργία και συμμετοχή.  

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

τους χαρακτηρισμους αλλος τους ξεκινησε εδω μεσα.εγω απλη απορια εξεφρασα αρχικα για το εαν μπορεις να κρινεις ποιος αξιζει τι απο 1 ποστ.

το δικαιωμα το εδωσες εσυ σε πρωτη φαση.

και οχι δεν με εκφραζει ο απο πανω.εκφραζομαι μονος μου

να υποστω τις συνεπειες?....οι οποιες ειναι?

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply
Αφου δεν με πετυχες φανταρος να μου στρωσεις τα οπισθια οπως εχεις πει σε γνωστο ποστ σου μαλλον θα χρειαστει να αρπαξεις την σαρισα...

μάλιστα, εκπροσωπείς το φιλαράκο σου να υποθέσω?

μπράβο , καλά το κάνεις, και εγώ υποστηρίζω τους φίλους μου

όταν υπάρχει πραγματικά ανάγκη... αλλά προσέχω να εχουν και δίκιο...

πήγαινε λοιπόν εδώ και ξαναδιάβασε...

ίσως και να αλλάξεις γνώμη... όσον αφορά το τι είπα...

τους χαρακτηρισμους αλλος τους ξεκινησε εδω μεσα.εγω απλη απορια εξεφρασα αρχικα για το εαν μπορεις να κρινεις ποιος αξιζει τι απο 1 ποστ.

το δικαιωμα το εδωσες εσυ σε πρωτη φαση.

και οχι δεν με εκφραζει ο απο πανω.εκφραζομαι μονος μου

να υποστω τις συνεπειες?....οι οποιες ειναι?

μάλλον πως δεν κατάλαβες τι θέλω να πω...

ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου...

μάλιστα, εκπροσωπείς το φιλαράκο σου να υποθέσω?

μπράβο , καλά το κάνεις, και εγώ υποστηρίζω τους φίλους μου

όταν υπάρχει πραγματικά ανάγκη... αλλά προσέχω να εχουν και δίκιο...

πήγαινε λοιπόν εδώ και ξαναδιάβασε...

ίσως και να αλλάξεις γνώμη... όσον αφορά το τι είπα...

FYI -> Δεν τον γνωρίζω τον Astakos και δεν είναι φίλος μου.

Πρόσεξε όμως γιατί αυτά που γράφεις, με τον τρόπο που τα γράφεις, και με την απόλυτη άποψη που έχεις σαν να ξέρεις την μόνη παγκόσμια αλήθεια, προκαλούν το κοινό αίσθημα με τον ΙΔΙΟ τρόπο (απ'ότι φαίνεται).

Το ξέρεις αυτό με το γυαλό έτσι? (ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε).

Πρόσεξε λίγο το πώς αρμενίζεις, και κυρίως να τηρείς και ένα στοιχειώδες επίπεδο κανόνων καλής συμπεριφοράς.

Επίσης μη συμπεριφέρεσαι στον άλλον σαν να έχεις πιάσει τον Παύλο τον Β' από τα αμελέτητα, γιατί ούτε τον ξέρεις ούτε τον έχεις γνωρίσει ποτέ. Σεβαστές οι απόψεις σου, τις διαβάζουμε, αλλά προφανώς μπορούμε και να τις σχολιάζουμε.

Πάταξον μεν, άκουσον δε

όλοι έχουν το δικαίωμα της κρίσης, της ελευθερίας του λόγου, και του σχολιασμού...

δεν έχουν όμως το δικαίωμα, της υπονόμευσης, της λασπολογίας, και του εμπαιγμού...

Εσύ αυτό ακριβώς έκανες, δεν ξέρω αν το έκανες εσκεμένα ή όχι, δεν με ενδιαφέρει,

αλλά μάλλον πως θα πρέπει να προσέχεις τι λες...

Τώρα βγαίνεις και με κατηγορείς ότι είμαι αγενής επειδή απλά απάντησα με όμορφο

τρόπο σε μια επίθεση που έγινε εις βάρος μου, χωρίς λόγο και αιτία...

Εγώ σέβομαι τις απόψεις σας, και σας παρακαλώ το ίδιο να κάνετε και εσείς...

Καλό θα είναι να μην συνεχίσουμε, γιατί βγήκαμε offtopic στο offtopic...

Σαφως απεργια!

Που παμε με δεξιους και κεντροους??

Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΙΧΝΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! ! !

υγ: ΛΑΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ.

όλοι έχουν το δικαίωμα της κρίσης, της ελευθερίας του λόγου, και του σχολιασμού...

δεν έχουν όμως το δικαίωμα, της υπονόμευσης, της λασπολογίας, και του εμπαιγμού...

Εσύ αυτό ακριβώς έκανες, δεν ξέρω αν το έκανες εσκεμένα ή όχι, δεν με ενδιαφέρει,

αλλά μάλλον πως θα πρέπει να προσέχεις τι λες...

Τώρα βγαίνεις και με κατηγορείς ότι είμαι αγενής επειδή απλά απάντησα με όμορφο

τρόπο σε μια επίθεση που έγινε εις βάρος μου, χωρίς λόγο και αιτία...

Εγώ σέβομαι τις απόψεις σας, και σας παρακαλώ το ίδιο να κάνετε και εσείς...

Καλό θα είναι να μην συνεχίσουμε, γιατί βγήκαμε offtopic στο offtopic...

Το "όμορφος τρόπος" είναι αυτό? :

τώρα αν σε χαρακτηρίσω όπως σου αξίζει θα γίνω κακός...

μάλλον πως θα πρέπει να συγκρατηθώ

και να μην ασχοληθώ με άτομα του είδους σου...

Ρητορική η ερώτηση βέβαια.

Σχολίασέ μου λοιπόν αυτό (για να είμαστε και on-topic):

Αυτή δυστυχώς είναι μια λυπηρή αλήθεια,

και η μήτρα του κακού είναι τα σχολεία και τα πανεπηστήμια...

Κάνανε σκ@τ@ την παιδεία και τώρα τα ζώα είναι εύκολο να κυβερνηθούν...

1) Ποιος είσαι για να κρίνεις?

2) Ποιος σου είπε ότι εσύ έχεις σωστή παιδεία (η οποία σου δίνει δικαίωμα να κρίνεις τους άλλους)?

3) Ποιοι κάνανε?

4) Ποιοι είναι τα ζώα?

5) Εσύ ποιος είσαι τέλος πάντων, ο Αλλάχ?

Βέβαια κάποιος μπορεί να μη σου θέσει τα παραπάνω ερωτήματα αλλά να σου πει αυτό που σου είπε ο Astakos.

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

Σου ζήτησα όμορφα να μην συνεχίσουμε να είμαστε offtopic...

δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω

σε ερωτήσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης...

Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις απόψεις σου...

σε παρακαλω το ίδιο να κάνεις και εσύ...

για ότι απορίες έχεις αν ειλικρινά ψάχνεις απαντήσεις

μπορείς να μου στείλεις ένα πμ...

Ειναι δεκτη καθε απεργιακη κινηση εφοσον αυτη γινεται μεσα σε καποια επιτρεπτα πλαισια.Δεν πρεπει να θεωρουμε δεδομενο πως μια απεργια φερει παντα συνεπειες που επηρεαζουν το κοινωνικο συνολο με στοχο την αφυπνιση του.Αυτο που γινεται στην Ελλαδα εδω και χρονια λεγεται καταχρηση εξουσιας.Εχουμε φτασει στο σημειο να θεωρουμε δεδομενο πως μια απεργια φερει μαζι της προσωρινη παραλυση καποιου (δημοσιου) κλαδου η στο ελαχιστο την δημιουργια κυκλοφοριακου χαους σε καιρια σημεια των πολεων.

Αυτονοητο ειναι εφοσον καθε απεργιακη κινηση διεκδικει (κ καλα κανει) ζημιωνοντας το κοινωνικο συνολο (που κακως το κανει).

Aπεργια? Το συνδικαλισμο μου μεσα...αλλος ενας λογος που δε παει μπροστα το Ελλαδισταν....

Κ η πλακα ειναι οτι ενω οι περισσοτεροι κραχτες ειναι αριστεροι κ κομουνιστες, κανουν λες κ τους εβαλες το αγγουρι στο λοκω τωρα που καποιοι θελουν να εξισωσουν τα ταμεια (ισοτητα κτλ δεν ειναι οι ιδεολογια τους??).

Μη πουμε για τα "εξτρα" χρονια που πρεπει να δουλεψουν για να παρουν συνταξη καποιοι προνομιουχοι...

Εμ βεβαια, μεγαλωσαμε με το ονειρο να βγουμε στη συνταξη στα 45 κ να μας πληρωνουν οι λαλακες της υποθεσης...αι σιχτιρ ζωαδια....

Εγω το μονο που αναρωτιεμαι ειναι αμα περνει κανεις στα σοβαρα τους απεργους πλεον. Συνεχεια απεργια και πορεια, αλλη μια μερα που δεν υπαρχει συγκοινωνια απο/προς το κεντρο, τιποτα παραπανω.

Αλληθεια, γιατι ολες η μεγαλες ποριες γινοντε οταν καποιου το ακουμπανε την τσεπη? Δεν θυμαμε καμια μεγαλη πορια για τις συνθηκες διαβιωσης της μεγαλουπολης,για το περιβαλον, για τις στρατιοτικες δαπανες ή για την ξενοφοβια πχ. Αλλα οι συνδικαλιστες σιγα μην ενδιαφερονται για τετοια πραγματα.

Μακαρι να μεινουν ολοι στα δικα τους ταμεια, και να βγει και νομος που θα απαγορευει οποιαδηποτε παρεμβολη του κρατους με τα ταμεια εκτος των δημοσειων. Και σε 20 χρονια, τα επαγγελματα που ειναι μονα τους και περασουν κριση, να δω ποιος θα καταβαλει την συνταξη στους σημερινους απεργους.:devil:

Η ερώτηση ''δεν συμφωνώ με την απεργία'' γιατί δεν υπάρχει?

Μου θυμίζει κάτι στημένα γκάλοπ των εταιρειών δημοσκόπησης.

Κατα τα άλλα... καλά κάνουν και απεργούν δικαίωμά τους.

Αλλα μέχρι στιγμής μου έχουν καεί δυο συσκευές στο σπίτι.(Συνεισφορά στους αγώνες τους).Τα σκουπίδια τα κρατάμε στη ταράτσα.

Δεν βαριεσε πρωτη φορα ειναι.....

Μετα την απεργία είχε ουζάκι?

Σορρυ παιδια δεν ξερω τιποτα για το ασφαλιστικο, δεν γνωριζω τα αιτηματα των απεργων και εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι δεν προκειται να παρω συνταξη οποτε δεν συμπασχω με τους απεργους. Επιπροσθετως δεν τους βριζω γιατι ελαχιστα εχουν αλλαξει την καθημερινοτητα μου. Περπαταω περισσοτερο, βλεπω την Ακαδημιας αδεια και ανοιγει η καρδια μου, τα σκουπιδια στην κυψελη τα μαζευουνε πριν μας πνιξουνε και η ΔΕΗ μου κοβει το ρευμα, προφανως, οσο λειπω απο το σπιτι και δεν με πειραζει. Οποτε δεν εχω ΚΑΜΜΙΑ εμπαθεια ως προς τους απεργους (ουτε ως προς την κυβερνηση).

Τωρα στην ταμπακιερα

Αληθεια ή ψεμματα? Το ασφαλιστικο ζητημα με την υπαρχουσα μορφη εχει προβληματα και χρειαζεται αλλαγη ΑΝ θελουμε να υπαρχουν λεφτα στα ταμεια?

Προφανως με την υπαρχουσα μορφη του (και με οποιαδηποτε μορφη ειχε/εχει και θα εχει) υπαρχουνε καποιοι οι οποιοι ειναι ευνοημενοι και καποιοι αδικημενοι. Υπαρχουν "παραθυρα" σε καθε συστημα που ο καθενας μπορει να βρει τροπους να τα εκμεταλλευθει. Απλα ο ισχυρος, ειναι εκεινος που θα μπορεσει να τα βρει πιο ευκολα. Αυτο γινεται και θα γινεται σε οποιοδηποτε συστημα.

Αν πιστευετε οτι με το επομενο ασφαλιστικο νομοσχεδιο που θα προτεινει το κομμα της επιλογης σας, θα υπαρξει επιτελους δικαιωση και ισοτητα μπραβο σας. Η δικη μου αποψη ειναι διαφορετικη.

Οταν λοιπον αλλαζει αυτο το συστημα, ολοι οι ευνοημενοι απο το υπαρχον συστημα, ειναι λογικο να βγουν να φωναξουν. Καποιες φορες δικαιολογημενα, και αλλες φορες, απλα γιατι ΠΡΕΠΕΙ να φωναξουν (συνδικαλιστικα, κομματικα παιχνιδια)

Τωρα στην προκειμενη περιπτωση μπορει να βγει καποιος και να πει οτι αυτοι που φωναζουν καθε φορα σε καθε αλλαγη ΔΕΝ ειναι ευνοημενοι αλλα ειναι οι αδικημενοι του ΝΕΟΥ συστηματος. Εστω κι ετσι...

Η αντιπολιτευση τι προτεινει?? Και δεν εννοω το ΠΑΣΟΚ. Εννοω και τον cool Αλεξη, την Αλεκα, και τον Χερι-Χερι. Οταν μπορεσουνε θα επαναφερουνε το παλιο νομοσχεδιο σε ισχυ (που προφανως ειναι καλο)? ή θα περασουνε τα δικα τους νομοσχεδια? Αυτα δεν θα δυσαρεστησουνε καποιον? Δεν θα εχουμε απεργιες? Μαλλον θα τα παρουνε ολα τα κονδυλια που λειπουνε απο την τσεπη του Σωκρατες και του Τζιγκερ και του Τσιτουριδη για να κλεισουνε τις τρυπες.

Οταν η εκαστοτε κυβερνηση για να κανει την καλη, χαριζει εκατομμυρια ευρω σε χρωστουμενες εισφορες στο ΙΚΑ-ΜΥΚΑ-ΣΥΚΑ κλπ ταμεια της ταδε δημοσιας επιχειρησης "εν μια νυκτι" ειναι ολα καλα? πως νομιζετε οτι δημιουργειται το ελλειμα (μεταξυ αλλων βεβαιως βεβαιως)

Και στην τελικη...

ΠΑΝΤΑ σε οποιαδηποτε αλλαγη κανει η εκαστοτε κυβερνηση, δεν εχω δει ΠΟΤΕ μου την αντιπολιτευση να λεει "μπραβο".

Υπαρχουνε σχολια του τυπου "διαλυουνε το κρατος, να παραιτηθουνε τωρα οσο ειναι καιρος" κλπ κλπ.

Απο την εμπειρια μου η παιδεια διαλυθηκε 3-4 φορες. Μια επι Αρσενη, αλλη μια πριν κατι χρονια επι Σημιτη, και μια περσι με τις απεργιες. Δηλαδη τοσα νομοσχεδια περασανε τα 2 κομματα που διελυσαν την παιδεια x3 αλλα εξακολουθουμε να επιβιωνουμε... και εξακολουθουμε να θελουμε να παμε σε ελληνικο πανεπιστημιο, αντι να λεμε σαν πρωτη επιλογη "εδω ειναι μπ#$^@^λο παμε καλυτερα εξωτερικο..."

Τελος παντων αν θελετε προκοπη στο ασφαλιστικο πηγαινετε στο ΤΣΜΕΔΕ (ΤΕΕ), στον Ιατρικο και στον Δικηγορικο συλλογο. Αυτοι ειναι οι συλλογοι με τις μεγαλυτερες εισφορες, αρα αυτοι με τα περισσοτερα λεφτα, αρα αυτοι με την περισσοτερη "ισχυ" που ελεγχουν τις καταστασεις και δεν προκειται να "ριχτουν" στο εκαστοτε μοιρασμα της πιτας.

Αλληθεια, γιατι ολες η μεγαλες ποριες γινοντε οταν καποιου το ακουμπανε την τσεπη? Δεν θυμαμε καμια μεγαλη πορια για τις συνθηκες διαβιωσης της μεγαλουπολης,για το περιβαλον, για τις στρατιοτικες δαπανες ή για την ξενοφοβια πχ. Αλλα οι συνδικαλιστες σιγα μην ενδιαφερονται για τετοια πραγματα.

Και πορειες γινονται για αυτα τα θεματα αλλα και αλλου ειδοιυς εκδηλωσεις-διαδηλωσεις.

Για παραδειγμα,στη Θεσσαλονικη,καθε χρονο στο παρκο των σκυλων κατα την ανοιξη,γινεται ενα αντιρατσιστικο φεστιβαλ που πραγματευεται και ολα αυτα που αναφερεις πιο πανω (μια γρηγορη απαντηση δλδ,γιατι υπαρχουν και αλλες τετοιου ειδους εκδηλωσεις)

Οσον αφορα τωρα την συμμετοχη του κοσμου σε τετοιου ειδους δραστιροτητες και το γεγονος οτι ειναι περιορησμενη,γιατι επιριπτεις ευθυνες στους συνδικαλιστες και οχι στον ιδιο σου τον εαυτο?

Ειναι το κλασικο που κανουν ολοι και κατηγορουν αλλους για τις δικιες τους ευθυνες.

Εφοσον εχεις τετοιες ευαισθησιες,βγες και προπαγανδησε την οποιαδηποτε τετοια προσπαθεια και αν δεν γινεται καν,ή οχι αρκετα συχνα ή οχι τελοσπαντων με τροπο που να σου αρεσει και να σε εκφραζει,τοτε οργανωσε την και προπαγανδησε την εσυ.

Γιατι ειναι πολυ ευκολο να κατηγορουμαι τους "αλλους",τους "αριστερους",τους "συνδικαλιστες",τους "φοιτητες" και τους "νεολαιους" για το καθε τι στραβο που υπαρχει και γινεται,αντι να κοιταζομαστε λιγακι στον καθρευτη και να αναζητουμε τις δικιες μας ευθυνες στις δικιες μας τις πραξεις (ή μηπως απραξειες?) :smoke:

Αλλα μέχρι στιγμής μου έχουν καεί δυο συσκευές στο σπίτι.(Συνεισφορά στους αγώνες τους).Τα σκουπίδια τα κρατάμε στη ταράτσα.

Δεν βαριεσε πρωτη φορα ειναι.....

Μετα την απεργία είχε ουζάκι?

Εμενα παλι δεν εχει καει τπτ.

Κριμα και ηθελα να συνησφερω ΚΑΙ με αυτον τον τροπο στον αγωνα τους...

Οσο για το ουζακι,παντα ακολουθει ουζακι και κρασακι μετα την πορεια (και οχι την απεργεια).Ειναι ενα μεσον που βοηθαει στη ζημωση των αποψεων και στηνπερεταιρω κοινωνικοποιηση και γνωριμια αυτων που βγαινουν στον δρομο.Ενα ειδος συσφυξης σχχεσεων κοινως Χριστο.

@Σολωνουκος:red:

Το θεμα ρε συ Σολων με ολες αυτες τις "μεταρρυθμισεις" ολα αυτα τα χρονια,σε ολους τους τομεις,ειναι πως στο φιναλε καταλειγουμε (ως επι το πλειστο δλδ) να λεμε,"μηδεν εις το πιλικο"...

Γιατι αυτο που γινεται επι της ουσιας ειναι η εκαστοτε κυβερνηση να αλλαζει τα υπαρχοντα επειδη δεν ειναι"καλα" για να τα κανει καλτυερα,και καθε φορα η επομενη αλλαγη γινεται για την λαυτερευση...

Για ποια βελτιωση και καλυτερευση μιλαμε επομενως αφου καθε φορα τα κανουν σαν τα μουτρα τους και βρισκουν σαν αφορμη την ανεπαρκεια για την επομενη αλλαγη,η οποια παντα κανει την κατασταση χειρωτερη κατα ενα ακομη βημα?

Το προβλημα κοινως δεν ειναι το αν πρεπει να γινουν αλλαγες ή οχι.Σαφως και πρεπει να γινουν αλλαγες,και πολλες μαλιστα και σε ολους τους τομεις.

Το προβλημα ειναι με τι κατευθηνση γινονται οι αλλαγες,απο ποιους γινονται και ποιανου το συμφερον πανε να εξυπηρετησουν...

Και προσωπικα πιστευω πως καθε φορα "ριχνουν" την ιδια μεριδα απο αυτες που εμπλεκονται... ;)

Το να διαβάσω τα ποστ-εκθέσεις που γράψατε παραπάνω είναι αρκετά χρονοβόρο, οπότε απλώς θα εκφράσω την προσωπική μου άποψη.

Θέλω μόνο να πω ότι υποστηρίζω αυτούς που κάνουν απεργία και ότι τα αιτήματα που έχουν φτάσει ως τώρα στα αυτιά μου τα κρίνω λογικά. ΌΜΩΣ, κατακρίνω τον τρόπο που διάλεξαν για να διαμαρτυρηθούν. Τα σκουπίδια μας πνίγουν. Δε με νοιάζει εμένα προσωπικά, δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Είναι όμως εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον, στο οποίο δεν μπορούμε όλοι να ζούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και πιο ευπαθή άτομα... Αν η αδιαφορία αυτών που κυβερνούν είναι το πρόβλημα, τότε, παιδιά, μπορείτε να πάρετε όλα τα σκουπίδια της Αθήνας και να τα αδειάσετε έξω από τις πόρτες των σπιτιών τους. Η υγεία όλων μας δε φταίει σε τίποτα.

Έπειτα, η ΔΕΗ. Κόβεται το ρεύμα όποτε γουστάρει. Η άποψή μου δε διαφέρει από αυτήν που είπα παραπάνω. Και σε κάθε περίπτωση, δικαιολογώ τον πατέρα μου που κατέβασε καντήλια όταν έχασε μέρος της δουλειάς που είχε κάνει στον υπολογιστή εξαιτίας μιας διακοπής.

Και ΌΧΙ δεν κοιτάω την πάρτη μου, αλλά πρωτίστως βλέπω τις συνέπειες που έχουν όλα αυτά σε μένα...

@Σολωνουκος:red:

Το θεμα ρε συ Σολων με ολες αυτες τις "μεταρρυθμισεις" ολα αυτα τα χρονια,σε ολους τους τομεις,ειναι πως στο φιναλε καταλειγουμε (ως επι το πλειστο δλδ) να λεμε,"μηδεν εις το πιλικο"...

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο παρατηρω κι εγω τοσα χρονια...

Αρα τι ειναι εκεινο που θα με κανει να κατεβω συσσωμος σε ολες αυτες τις δυναμικες εκφρασεις της λαϊκης δυναμης?? Αφου ξερω οτι α) οποιαδηποτε κυβερνηση, τα ιδια θα εκανε. Και η επομενη να ερθει δεν προκειται να αλλαξει τα πραγματα (ειδα και την προηγουμενη 20 χρονια αρα βγαζω συμεπρασμα για την επομενη) και β) δεν ειναι καταστροφικα τα μετρα αυτα.

Οπως και να εχει το πραγμα δεν ειμαστε ουτε στο Σικαγο του 1800-κατι και κορωνες του τυπου "εφτασε ο κομπος στο χτενι" τις ακουω βερεσσε. Στην τελικη θα ερθει η επομενη κυβερνηση θα τα ξαναλλαξει οπως την βολευουν αυτην και μεχρι να φτασουμε σε σημειο να σκεφτομαστε την συνταξη θα εχουν αλλαξει 25 ασφαλιστικα νομοσχεδια. Αρα τι αγχωνεστε?

Γιατι εαν σε καθε επικειμενη αλλαγη απο την εκαστοτε κυβερνηση δεν υπηρχαν αντιστασεις σημερα πλεον δεν θα συζητουσαμε για το εαν και κατα ποσο πρεπει και εχει νοημα να κατεβουμε σε απεργια και σε πορεια.

Οι αλλαγες που σχεδιαζαν θα ειχαν υλοποιηθει εδω και παρα πολυ καιρο ακριβως οπως τις εχουν διατυπωσει,χωρις καμια υποχωρηση και αλλαγη και πλεον θα συζητουσαμε για το κατα ποσο μπορουμε να βρουμε δουλεια και εαν η δουλεια που θα βρουμε θα μας αμοιβει με 400 ή με 500 ευρω και να λεμε και ευχαριστω...

Το ιδιο ισυχει και τωρα.

Αν δεν υπαρξει αντιδραση,συντομα θα οδηγηθουμε πραγματικα σε εναν εργασιακο και κοινωνικο μεσαιωνα και τοτε τα πραματα θα ειναι πολυ πιο δυσκολα για ολους..

Το ιδιο ισυχει και τωρα.

Αν δεν υπαρξει αντιδραση,συντομα θα οδηγηθουμε πραγματικα σε εναν εργασιακο και κοινωνικο μεσαιωνα και τοτε τα πραματα θα ειναι πολυ πιο δυσκολα για ολους..

Nαι λες κ οι κυβερνησεις εχουν καπριτσιο να παν κοντρα στις μαζες-ψηφοφορους για να διασφαλισουν οτι δε θα ξαναβγουν κυβερνηση για τα επομενα 10χρονια...αμα ακουω κατι τετοια...:wall:

Θες δε θες ζουμε σε μια παγκοσμια κοινωνια-οικονομια, σκασε κ κολυμπα που λεν (no offense) :coax::)

δεν γνωριζω τα αιτηματα των απεργων και εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι δεν προκειται να παρω συνταξη

Αυτο τα λεει ολα.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για μας(ανεξαρτητως πολιτικων πεποιηθησεων)

Τωρα για την αποψη του Αστακου και τους εργαζομενους στην καθαριοτητα,πιστευω οτι επιβαλλεται να χαρακτηριζεται το επαγγελμα τους(και καποια αλλα συναφη) ανθυγειινο.Αν και οταν καποιοι διαβαζαν για πανελληνιες,καποιοι αλλοι καθονταν σταυροποδι και διαβαζαν το "φως των σπορ"(πρωην συμμαθητης μου-νυν δημοτικος υπαλληλος) μεσα στην ταξη,πιστευω οτι το δικαιουνται λογω της φυσης του επαγγελματος

@Lvl 1

Κι εμεις αντιμετωπιζουμε προβληματα απο τις απεργειες(οχι τοσο πολυ απο τα σκουπιδια οσο απο τη ΔΕΗ).Νομιζω ομως οτι φταινε και οι πολιτες που ενω γνωριζουν οτι δεν θα περασει το απορριματοφορο,εξακολουθουν να αραδιαζουν οτι σκουπιδια εχουν(συνηθως στον καδο του διπλανου :whistle2:) λες και λειτουργουν κανονικα.

Φυσικα η "χασουρα" για τις μικρες επιχειρησεις ειναι τεραστια απο αυτη την κατασταση και κανεις ποτε δεν αναρωτηθηκε πως επιβιωνουν αυτες.Κανεις δεν ασχολειται με το πως θα καταφερει ο επιχειρηματιας να ειναι ενταξει με τις υποχρεωσεις του στο τελος του μηνα,οταν ολη η αγορα υπολειτουργει

Εν κατακλειδι,πιστευω οτι εχουν δικιο σε ενα βαθμο και διαμαρτυρονται,αλλα με ενοχλει καπως ο τροπος που εκδηλωνεται.Αν ηταν στο χερι μου δηλαδη,θα ηθελα να επανελθουν οι φυσιολογικοι ρυθμοι της πολης

Quiz : ΖΖΖΖΖαμπλουτη Α.Ε. που μας αγαπαει ολους και μας θελει κοντα της,χωνει παντου τη μυτη της αλλα παντοτε διαχωριζει τη θεση της απο το κρατος οταν προκειται για λ7...Ποια να'ναι...ποια να'ναι...???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.