jois21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 Mεσα σε λιγες μερες εμφανιστηκε 2 φορες μπλε οθονη σε ασχετα σημεια. Αφου εκανε επανακινηση εδειξε αυτο: Το προβλημα βαση του κωδικου δε καταφερα να το βρω πουθενα ετσι το αφησα. Σημερα το εκανε 2 φοες μετα απο πολλες ωρες λειτουργιας. Χωρις να τρεχω κατι συγκεκρημενο. Τα vista βγαλανε "εντοπιστηκε σφαλμα στο hardware". Ειχα κανει απο πριν ελεγχο με διαφορα τεστ και δε βρηκα κανενα προβλημα. Μετα το σημερινο ανοιξα το πισι και βεβαιωθηκα οτι ολα ηταν στη θεση τους, εβγαλα, ξαναεβαλα καλωδια κτλ. Ξαναετρεξα τα τεστ, κανενα προβλημα. Θερμοκρασιες χαμηλες. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προκειται για software προβλημα. Μαλλον των vista. Τι μπορω να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Μπορείς να μας πεις τι γράφει κάτω κάτω στο BSoD ? Συνήθως έχει μιά πρόταση γραμμένη με _ στα κεφαλαία, που μπορεί να λέει πχ IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL ή να έχει το όνομα κάποιου αρχείου, πχ. file.sys.Επίσης αν στο επαναλάβει, πρόσεξε αν είναι το ίδιο μήνυμα και το ίδιο αρχείο, η διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Την τελευταια φορα προσπαθησα να διαβασω τι ελεγε αλλα το BS κραταει ελαχιστα δευτ., μετα ρισετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Δεξί κλικ στο My Computer > PropertiesΠας αριστερά που λέει Advanced System Settings, Startup and Recovery Settings κι αποεπιλέγεις το Automatically Restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 thnx! Αρχειαστος να 'σαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Μου παρούσιασε και μένα πρόβλημα.Μπλε οθόνη κάτι έλεγε για non-page_fault.Έψαξα βρήκα hotfix αλλά δεν μπορούσα να κάνω install.Δεν έμπαινε πουθενά.Μονο σε safe mode με command prompt όπυ δεν το δεχόταν.Μέχρι και στη microsoft πήρα τηλ και μου είπαν να επικοινωνήσω με το κατασκευαστή του υπολογιστή μου...Το αποτέλεσμα....Φορματ και ηρέμησα.Από ότι κατάλαβα είναι πολύ ευαίσθητα σε overclocking και διάφορα πειράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάρτιος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Τέτοιες άσχετες μπλε οθόνες μου έβγαζε και εμένα παλιότερα (στα ΧΡ) όταν έτρεχα τις μνήμες με διαιρέτη. Από τότε που τις έχω 1:1 (+1 χρόνο) δεν έχω ξαναδεί bsod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 20, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 2:3 ειναι ,με FSB 333:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάρτιος 20, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Δοκίμασε με 1:1, δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Από ότι κατάλαβα είναι πολύ ευαίσθητα σε overclocking και διάφορα πειράγματα....Το αντίθετο μάλιστα. Έτρωγα BSoD για 6-7 μήνες μέχρι να βρω τι φταίει, που ήταν το τροφοδοτικό, και δεν έπαθαν τίποτα. Έκανα δοκιμαστική εγκατάσταση ΧΡ μήπως εξαφανιστεί το πρόβλημα και στο 3ο BSoD δεν ξαναμπήκε στα win... Οπότε φορμάτ και πάλι Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 20, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Τιποτα ως τωρα χωρις να κλεισει και χωρις αλλαγη διαιρετη.Για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.