Jump to content

asus 8800gtx watercooling

akatanomastos

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

λοιπον με βαση το τι λεει το pc wizard 2008 εχουμε τα παρακατω....

clipnk4.jpg

να ενημερωσω οτι εχω βαλει διπλα στη καρτα 2 8αριδες ανεμιστηρες και της στελνουν αερα καθως και οτι εχω ανοιχτο το καπακι του κουτιου . για αυτο ειναι (χαμηλα τωρα η θερμοκρασια )

λοιπον αγορασα σημερα την vf 1000 ελυσα την 8800 και τη να δω ? η καρτα εχει 12 μνημες και η vf 1000 εχει 8 ψυκτρες για τις μνημες . πρεπει να βαλω σε ολες τις μνημες ψυκτρες? και αν ναι που μπορω να βρω τις υπολοιπες 4 ?

δε μπορει ενα μηδαμινο airflow να ειναι αιτια για +20 βαθμους παραπανω

βγαλε τη καρτα , ανοιξε την , καθαρισε την.παρε σπρευ καθαρισμου....παρε καλαμακια που πινουν το καφε , φυσα καθαρισε την..και μετα δες..

Με την Gtx που ειχα σε 95% fan speed το καλοκαιρι με 38βαθμους δωματιου ΠΟΤΕ δεν ειδα πανω απο 80

ακριβος αυτο....

παρε ενα σπρει αερα... η δικια μου τον τελευταιο καιρο βαραγε 100 βαθμους....

μετα το ξεσκονισμα επεσε 30 βαθμους κατο...:T:

λοιπον αγορασα σημερα την vf 1000 ελυσα την 8800 και τη να δω ? η καρτα εχει 12 μνημες και η vf 1000 εχει 8 ψυκτρες για τις μνημες . πρεπει να βαλω σε ολες τις μνημες ψυκτρες? και αν ναι που μπορω να βρω τις υπολοιπες 4 ?

η ψυκτρα που πειρες δεν κανει για 8800gtx εκτος και αν παρεις και αυτο...το γραφει και στην περιγραφη...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806343

δεν ξερω αν με κατι τετοιο μπορεις να κανεις δουλια... βασικα περα απο τις vram πρεπει να ψυξεις και τα mofset(η΄οπως λεγοντε)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700463

το εβαλα και αυτοι σημερα , δεν το ηξερα οτι το ηθελε και πηγα στο tuning store sti zaimi και τα παιδια με εξυπηρετησαν μια χαρουλα . βεβαια ακομα συνεχιζω να εχω ιδιες θερμοκρασιες . τωρα μπηκε αλλο διλημα .....

αλλαζω κουτι ?

Η βαζω υδροψυξη ?

ουτος η αλλος τα ιδια λεφτα κανουν και τα 2 !!!

το εβαλα και αυτοι σημερα , δεν το ηξερα οτι το ηθελε και πηγα στο tuning store sti zaimi και τα παιδια με εξυπηρετησαν μια χαρουλα . βεβαια ακομα συνεχιζω να εχω ιδιες θερμοκρασιες . τωρα μπηκε αλλο διλημα .....

αλλαζω κουτι ?

Η βαζω υδροψυξη ?

ουτος η αλλος τα ιδια λεφτα κανουν και τα 2 !!!

ιδιες θερμοκρασιες? :o:-O

τα παιδια που σε εξυπηρετησαν μια χαρουλα δεν βαλανε καλα το cooler.δεν παιζει να εχεις ιιδιες θερμοκρασιες...

δοκιμασε να το ξαναβαλεις μονος σου προσεχοντας να βαλεις οσο πιο λιγη παστα γινετε.

οσο για το κουτι αστο ανοικτο..δουλευει μια χαρα και δεν κοστιζει τπτ :T:

ιδιες θερμοκρασιες? :o:-O

τα παιδια που σε εξυπηρετησαν μια χαρουλα δεν βαλανε καλα το cooler.δεν παιζει να εχεις ιιδιες θερμοκρασιες...

δοκιμασε να το ξαναβαλεις μονος σου προσεχοντας να βαλεις οσο πιο λιγη παστα γινετε.

οσο για το κουτι αστο ανοικτο..δουλευει μια χαρα και δεν κοστιζει τπτ :T:

to cooler ειναι οκ , μηπως ειναι μικρο το κουτι μου και δεν κανει νταλαβερι ο αερας μεσα ?ανοιχτο το εχω το κουτι μεχρι να δω τι παιζει ....

nai

και τα 2 καπακια

:hm:

φιλε μου κοβω το κεφαλι μου οτι το cooler δεν παταει καλα..!

εγω με stock cooler ειμαι στους 52.

και ειμαι σιγουρος γιατι προσφατα εβαλα αυτο το cooler στην 8800gt ενος φιλου και απο 55 idle πειγε 32.

αρα κατι δεν παει καλα.οταν εισαι σε full load παιζοντας δλδ το cooleraki ζεματαει? δοκιμασε να το ακουμπισεις με το χερι σου. αν ειναι χλιαρο κατι παιζει με τον σενσορα της καρτας.

παντος αν ειναι ετσι οπος τα περιγραφεις αλαζοντας κουτι δεν θα αλαξει τπτ.

Γιατί δε δοκιμάζεις τη λύση που βάζει η ίδια η asus στη σειρά aquatank?

Αυτά τα δύο έχει, μπορείς και χωρίς το έξτρα μπλόκ αλλά θέλεις ψυχτράκια για mosfets

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650606

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502

μαστορα ειμαι συχνα Νικαια γιατι εχω μαθημα

ειδ απου ελεγες οτι θες απο καποιον βοηθεια..

αν θες να περασω να το δουμε καποια στιγμη , κατι δεν εχει γινει σωστα...

παρασκευη εαν δεν εχεις τι να κανεις και θες να βρεθουμε να του ριξεις μια ματια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.