GoMaR Μάρτιος 19, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 κατεβασε το rivatuner και δες ποσο % ειναι το ανεμιστηρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 19, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 οκ , μισο λεπτακι να το βαλω και να σου πω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 19, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 το κατεβασα . που βλεπω τη θερμοκρασια? ( %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 19, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 λοιπον με βαση το τι λεει το pc wizard 2008 εχουμε τα παρακατω.... να ενημερωσω οτι εχω βαλει διπλα στη καρτα 2 8αριδες ανεμιστηρες και της στελνουν αερα καθως και οτι εχω ανοιχτο το καπακι του κουτιου . για αυτο ειναι (χαμηλα τωρα η θερμοκρασια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 20, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 λοιπον αγορασα σημερα την vf 1000 ελυσα την 8800 και τη να δω ? η καρτα εχει 12 μνημες και η vf 1000 εχει 8 ψυκτρες για τις μνημες . πρεπει να βαλω σε ολες τις μνημες ψυκτρες? και αν ναι που μπορω να βρω τις υπολοιπες 4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Μάρτιος 21, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 δε μπορει ενα μηδαμινο airflow να ειναι αιτια για +20 βαθμους παραπανωβγαλε τη καρτα , ανοιξε την , καθαρισε την.παρε σπρευ καθαρισμου....παρε καλαμακια που πινουν το καφε , φυσα καθαρισε την..και μετα δες.. Με την Gtx που ειχα σε 95% fan speed το καλοκαιρι με 38βαθμους δωματιου ΠΟΤΕ δεν ειδα πανω απο 80 ακριβος αυτο.... παρε ενα σπρει αερα... η δικια μου τον τελευταιο καιρο βαραγε 100 βαθμους.... μετα το ξεσκονισμα επεσε 30 βαθμους κατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Μάρτιος 21, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 λοιπον αγορασα σημερα την vf 1000 ελυσα την 8800 και τη να δω ? η καρτα εχει 12 μνημες και η vf 1000 εχει 8 ψυκτρες για τις μνημες . πρεπει να βαλω σε ολες τις μνημες ψυκτρες? και αν ναι που μπορω να βρω τις υπολοιπες 4 ?η ψυκτρα που πειρες δεν κανει για 8800gtx εκτος και αν παρεις και αυτο...το γραφει και στην περιγραφη...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806343δεν ξερω αν με κατι τετοιο μπορεις να κανεις δουλια... βασικα περα απο τις vram πρεπει να ψυξεις και τα mofset(η΄οπως λεγοντε)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700463 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 21, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 το εβαλα και αυτοι σημερα , δεν το ηξερα οτι το ηθελε και πηγα στο tuning store sti zaimi και τα παιδια με εξυπηρετησαν μια χαρουλα . βεβαια ακομα συνεχιζω να εχω ιδιες θερμοκρασιες . τωρα μπηκε αλλο διλημα .....αλλαζω κουτι ?Η βαζω υδροψυξη ?ουτος η αλλος τα ιδια λεφτα κανουν και τα 2 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Μάρτιος 21, 2008 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 το εβαλα και αυτοι σημερα , δεν το ηξερα οτι το ηθελε και πηγα στο tuning store sti zaimi και τα παιδια με εξυπηρετησαν μια χαρουλα . βεβαια ακομα συνεχιζω να εχω ιδιες θερμοκρασιες . τωρα μπηκε αλλο διλημα .....αλλαζω κουτι ? Η βαζω υδροψυξη ? ουτος η αλλος τα ιδια λεφτα κανουν και τα 2 !!! ιδιες θερμοκρασιες? :-O τα παιδια που σε εξυπηρετησαν μια χαρουλα δεν βαλανε καλα το cooler.δεν παιζει να εχεις ιιδιες θερμοκρασιες... δοκιμασε να το ξαναβαλεις μονος σου προσεχοντας να βαλεις οσο πιο λιγη παστα γινετε. οσο για το κουτι αστο ανοικτο..δουλευει μια χαρα και δεν κοστιζει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 21, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 οντως κατι δεν παει καλα.θερμοκρασια περιβαλλοντος ποσο ειπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 21, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 ιδιες θερμοκρασιες? :-Oτα παιδια που σε εξυπηρετησαν μια χαρουλα δεν βαλανε καλα το cooler.δεν παιζει να εχεις ιιδιες θερμοκρασιες... δοκιμασε να το ξαναβαλεις μονος σου προσεχοντας να βαλεις οσο πιο λιγη παστα γινετε. οσο για το κουτι αστο ανοικτο..δουλευει μια χαρα και δεν κοστιζει τπτ to cooler ειναι οκ , μηπως ειναι μικρο το κουτι μου και δεν κανει νταλαβερι ο αερας μεσα ?ανοιχτο το εχω το κουτι μεχρι να δω τι παιζει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 21, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 οντως κατι δεν παει καλα.θερμοκρασια περιβαλλοντος ποσο ειπαμε?22-26 ΘΕΡΜΟΚΑΡΑΣΙΑ στο δωματιο. 37 στη μητρικη 62 στη καρτα γραφικων , 42 στους σκληρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Μάρτιος 22, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 22-26 ΘΕΡΜΟΚΑΡΑΣΙΑ στο δωματιο. 37 στη μητρικη 62 στη καρτα γραφικων , 42 στους σκληρους62 idle? με ανοιχτο κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Μάρτιος 22, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 nai και τα 2 καπακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Μάρτιος 22, 2008 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 nai και τα 2 καπακια φιλε μου κοβω το κεφαλι μου οτι το cooler δεν παταει καλα..! εγω με stock cooler ειμαι στους 52. και ειμαι σιγουρος γιατι προσφατα εβαλα αυτο το cooler στην 8800gt ενος φιλου και απο 55 idle πειγε 32. αρα κατι δεν παει καλα.οταν εισαι σε full load παιζοντας δλδ το cooleraki ζεματαει? δοκιμασε να το ακουμπισεις με το χερι σου. αν ειναι χλιαρο κατι παιζει με τον σενσορα της καρτας. παντος αν ειναι ετσι οπος τα περιγραφεις αλαζοντας κουτι δεν θα αλαξει τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Μάρτιος 23, 2008 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 δεν νομιζω..μαλλον ο σενσορας λεει αλλα αντι αλλων...αποκλιεται να μην ειδες καμια διαφορα..αμα εχεις κανενα θερμομετρακι ευκαιρο..τσεκαρετο ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 23, 2008 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 ψηφιακο.ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Μάρτιος 24, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 Γιατί δε δοκιμάζεις τη λύση που βάζει η ίδια η asus στη σειρά aquatank?Αυτά τα δύο έχει, μπορείς και χωρίς το έξτρα μπλόκ αλλά θέλεις ψυχτράκια για mosfetshttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650606http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 31, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 μαστορα ειμαι συχνα Νικαια γιατι εχω μαθημαειδ απου ελεγες οτι θες απο καποιον βοηθεια..αν θες να περασω να το δουμε καποια στιγμη , κατι δεν εχει γινει σωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Απρίλιος 2, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 μαστορα ειμαι συχνα Νικαια γιατι εχω μαθημαειδ απου ελεγες οτι θες απο καποιον βοηθεια.. αν θες να περασω να το δουμε καποια στιγμη , κατι δεν εχει γινει σωστα... παρασκευη εαν δεν εχεις τι να κανεις και θες να βρεθουμε να του ριξεις μια ματια :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.