Jump to content

asus 8800gtx watercooling

akatanomastos

Recommended Posts

καλησπερα .

μιας και εσεις ειναι σιγουρο οτι θα ξερετε κατι παραπανω απο μενα σε θεματα υδροψυξης , θελω να .....

μου προτεινεται ενα πακετο υδροψυξης για να ψυξω ΜΟΝΟ μια καρτα γραφικων asus 8800gtx. δεν με πειραζει το κοστος , απλα θελω να μην ξαναασχοληθω με τη θερμοκρασιας της καρτας ,

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

απο οτι μου εχουν πει σε αναλογο thread ενα μονο ψυγειο αρκει...(το οποιο συνεπαγεται μικρη αντλια αφου δεν θα εχεις αλλο μπλοκ)

παντως υπαρχουν και λυσεις αεροψυξης αρκετα καλες..

εκτος και αν θες να κανεις o/c και να εισαι ησυχος

σε αεροψυξη που μπορω να βρω κατι για την 8800 gtx? δεν θα παιζξω με o/c και αλλες ιστοριες , απλα επειδη την εχω ρημαξει στο gaming θελω να κραταω τη θερμοκρασια σε χαμηλα επιπεδα.

δε μπορει ενα μηδαμινο airflow να ειναι αιτια για +20 βαθμους παραπανω

βγαλε τη καρτα , ανοιξε την , καθαρισε την.παρε σπρευ καθαρισμου....παρε καλαμακια που πινουν το καφε , φυσα καθαρισε την..και μετα δες..

Με την Gtx που ειχα σε 95% fan speed το καλοκαιρι με 38βαθμους δωματιου ΠΟΤΕ δεν ειδα πανω απο 80

δε μπορει ενα μηδαμινο airflow να ειναι αιτια για +20 βαθμους παραπανω

βγαλε τη καρτα , ανοιξε την , καθαρισε την.παρε σπρευ καθαρισμου....παρε καλαμακια που πινουν το καφε , φυσα καθαρισε την..και μετα δες..

Με την Gtx που ειχα σε 95% fan speed το καλοκαιρι με 38βαθμους δωματιου ΠΟΤΕ δεν ειδα πανω απο 80

η καρτα φιλε μου ειναι καινουργια , ειναι λιγο δυσκολο να εχει μαζεψει τοση σκονη ωστε να μην κυκολοφορει αερας, εκτος αυτου το κουτι δεν το εχω στο πατωμα ( για να ποιανει σκονη ) αλλα πανω στο γραφειο .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.