Jump to content

ASUS P5N-D RAID

nikpony

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα για να μη χρονοτριβώ.Λοιπόν,έχω την πιο πάνω μητρική και προσπαθώ να στήσω το raid της σε raid 1.Μπαίνοντας από τα BIOS και επιλέγοντας ως enable στο NVRAID CONFIGURATION που έχει στο μενού της,τους δίσκους (2 έχω)στους οποίους θέλω,και πρέπει,να γίνει το raid κάνω disable τους άλλους δύο κάνω την επανεκκίνηση και δεν μου εμφανίζει μετά δίσκους και στην προσπάθεια να εγκαταστήσω τα Windows xp (prof sp2) μου λέει απολύτως λογικά ότι δεν βρίσκει δίσκους.Το ίδιο και αν έχω επιλέξει ως enable όλους τους δίσκους.

Αν κάνω disable τους δύο δίσκους και κάνω enable τους άλλους δύο ή αν κάνω όλους τους δίσκους disable και ακόμα μαζί και το γενικό RAID set να το έχω και αυτό ως disable,δίσκους θα μου εμφανίσει αλλά στη συνέχεια δεν θα μου δώσει την εικόνα για πρόσβαση με το F10 στο μενού του RAID SETUP και αν θελήσω να προχωρήσω στην εγκατάσταση των Windows θα με ρωτήσει σε ποιο δίσκο να το εγκαταστήσει και εκεί θα φανεί ότι δεν έχω κάνει τίποτα.

Όλα αυτά πάντα με τις σωστές ρυθμίσεις στο RAID SETUP αφού ακολούθησα κατά γράμμα ότι έλεγε το βιβλιαράκι της κάρτας.

Ευχαρίστω!Βόηθεια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.