Jump to content

Για κατοχους των Ζ-5500 που τα εχουν στειλει για RMA

Mercenary

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα να μαθω απο καποιον κατωχο των Ζ-5500 που τα εχει στειλει για RMA ποσο καιρο καναν να τα αντικαταστησουν γιατι τα δικα μου τα εχω στειλε στο Ε-shop εδω και 22 μερες και ακομα προσπαθουν να τα βαλουν στην πριζα ελεοςςςςςςς!

Οπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα να μαθω απο καποιον κατωχο των Ζ-5500 που τα εχει στειλει για RMA ποσο καιρο καναν να τα αντικαταστησουν γιατι τα δικα μου τα εχω στειλε στο Ε-shop εδω και 22 μερες και ακομα προσπαθουν να τα βαλουν στην πριζα ελεοςςςςςςς!

καλά δεν στο είπαν ότι οι πρίζες στο eshop είναι χαλασμένες?

στείλε τους ένα ηλεκτρολόγο και εσύ να τις φτιάξει...;)

δευτερος σε μικρο χρονικο διαστημα που στελνει τα συγκεκριμενα για RMA.

αυτο καλο δεν ειναι .

Λυπάμαι που στο λέω (αλλα που να το ξέρεις), έπρεπε να τα είχες στείλει κατευθείαν στην Logitech. On-site παραλαβη και παράδοση, και δεν θα έμενες και χωρίς ηχεία. Σου στέλνουν πρώτα καινουριο και μετα επιστρέφεις τα παλιά σου. Πάνω-κατω 10 μερες ολο το νταλαβέρι.

το θεμα με το ισοπ εχει παραγινει.

παρε 2-3 φιλους σου μαζι,κατα προτιμηση ψηλους φαρδιους(aka ψηγεια) και πηγαιντε απο κει μια βολτα.

κατα προτιμηση φορεστε κατι δερματινο με καρφια.

Πιστεύω οτι πρέπει να στείλεις 1 μήνυμα στην logitech με κοινοποίηση στο eshop να τους τρίξει τα δόντια, να δείς για ποτε θα τα αλλάξουν..

Πιστεύω οτι πρέπει να στείλεις 1 μήνυμα στην logitech με κοινοποίηση στο eshop να τους τρίξει τα δόντια, να δείς για ποτε θα τα αλλάξουν..

Παιδια η κατασταση ειναι χαλια γιατι περιμενω περιπου ενα μηνα και μου λενε οτι τα ηχεια ειναι στην logitech απο της 5/03/08 και την κανουν τοσο καιρο ελεος δεν προλαβα σημερα να τους παρω. θα τους παρω απο δευτερα να μοθ δωσουν το τηλεφωνο της logitech να μιλησω κατευθειαν μαζι τους. Απλα μετα απο ολα αυτα ενα πραγμα θα πω πλαισιο 4TW!!!

H logitech ειναι πολυ ενταξει σαν εταιρια παντως. Επρεπε να τα στειλεις εκει αφου ειχες επικοινωνησει μαζι τους με μαιλ πρωτα.

Εγω να φανταστεις τους εστειλα μαιλ για την μπαταρια του ασυρματου ποντικιου μου που κραταγε μονο 5 μερες και μετα απο καποιες μερες μου ζητησαν διευθυνση και μου εστειλαν νεο δωρο. Και μιλαμε για ποντικι των 100€.

Μακρια απο eshop αλλη φορα.

E-chop είναι αυτό , ότι γουστάρει κάνει..άστα να πάνε..εάν δεν δείς προκοπή σύντομα , πήγαινέ τα κατευθείαν στην creative, είναι πολύ φιλικοί και υπεύθυνοι σαν εταιρία με πολύ καλό service.

καλά δεν στο είπαν ότι οι πρίζες στο eshop είναι χαλασμένες?

στείλε τους ένα ηλεκτρολόγο και εσύ να τις φτιάξει...;)

:rofl::rofl:Το νεφρί μου... πονάει απ'τα γέλια!!

E-chop είναι αυτό , ότι γουστάρει κάνει..άστα να πάνε..εάν δεν δείς προκοπή σύντομα , πήγαινέ τα κατευθείαν στην creative, είναι πολύ φιλικοί και υπεύθυνοι σαν εταιρία με πολύ καλό service.

:rofl::rofl:Το νεφρί μου... πονάει απ'τα γέλια!!

Πιαδια μιλησα σημερα και μοθ ειπαν την παρασκευη οτι θα τα παραλαβω αντε να δουμε

Ρε παλικαρια για ποια logitech μιλατε? Στην ελλαδα δεν υπαρχει logi δυστυχως...

Μηπως κανενα καλο παλικαρακι εδω μεσα εχει τα Z2300? Αν ναι τον παρακαλω θερμοτατα να μου στειλει ενα pm ή msn add για να τον ρωτησω κατι. Θα του ειμαι υποχρεος :T:

Υπάρχει στην Ευρώπη όμως...:D

Μηπως κανενα καλο παλικαρακι εδω μεσα εχει τα Z2300? Αν ναι τον παρακαλω θερμοτατα να μου στειλει ενα pm ή msn add για να τον ρωτησω κατι. Θα του ειμαι υποχρεος :T:

Eχεις pm...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.