Jump to content

Nvidia 9800 GX2 ηρθε....

atiman

Recommended Posts

Για να δουμε ποιος θα κανει την αρχη απο εδω μεσα να ξοδεψει τοσα χρηματα και να μας πει εντυπωσεις..... αν και πιστευω οτι με τον καιρο και με τους νεους οδηγους θα μεινει ικανοποιημενος.

http://www.guru3d.com/article/Videocards/512/ εχει review εδω..:) btw τι η overclockers.co.uk την BFG την εχουν και αυτοι 500ευρα ...το review δεν μου εκανε και πολυ εντιποση, Crysis παιζει... και οι επιδοσει περιπου με αυτες την 3870χ2 ειναι.. δεν 3ερω το overclockek version τι θα κανει.. πχ της MSI που ειναι στα 2400μηζ:)

Οπως έγραψα και στις ειδήσεις για τον ερχομό της, θα ποστάρω αυριο 3Dmark06 που θα την έχω στα χέρια μου...

Ρε μητσο , πηρες την καρτα αυτη για 3dmark06 ?

αφου ξερουμε και βλεπουμε οτι δε παει καλα..

Ποσταρε κανα game Η φερτην απο δω να τα βαλουμε στα καλα μας τα XP :D

Αντε να δουμε ποιο θυμα θα την αγορασει...

Εγώ, άυριο, πρωί πρωί. Και σου δίνω μόνο μια ευκαιρία να πάρεις πισω τον χαρακτηρισμό σου.

Πως την εχουνε δεί μερικοί, δεν μπορώ να καταλάβω. Κουμάντο στα λεφτά μου κάνω ΜΟΝΟ εγω. Και το άν ειμαι θυμα ασε εμενα να με απασχολεί.

Δεν ζήτησα ουτε εγω, ουτε κανείς την γνώμη σου. Και αν ειναι να την εκφράζεις έτσι, πάρε κουταλάκι και ΦΑΤΗΝ.

Εγώ, άυριο, πρωί πρωί. Και σου δίνω μόνο μια ευκαιρία να πάρεις πισω τον χαρακτηρισμό σου.

Πως την εχουνε δεί μερικοί, δεν μπορώ να καταλάβω. Κουμάντο στα λεφτά μου κάνω ΜΟΝΟ εγω. Και το άν ειμαι θυμα ασε εμενα να με απασχολεί.

Δεν ζήτησα ουτε εγω, ουτε κανείς την γνώμη σου. Και αν ειναι να την εκφράζεις έτσι, πάρε κουταλάκι και ΦΑΤΗΝ.

+1

Ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει....λες και μας βάζουν το όπλο στον κρόταφο για να αγοράσουμε. Όποιος θέλει να την πάρει θα την πάρει, όποιος δεν θέλει όχι.

"Θύματα" σαν τον LevelOne και άλλα παιδιά εδώ μέσα αγοράζουν, δοκιμάζουν και πειραματίζονται και δίνουν νόημα στο site του thelab. Μετά όλοι εμείς περιμένουμε τα σχόλια και τα reviews των "θυμάτων" αυτών για τα συγκεκριμένα προϊόντα...

Χαχαχαχα.Καλο.Εννοειται οτι ουτε εγω θα την αγοραζα αυτη την καρτα αλλα δεν σημαινει οτι ο αλλος που την αγοραζει ειναι βλακας.Απλα γουσταρει να εχει το τοπ πραγμα και ας μην αξιζει τα λεφτα του 100%.Δηλαδη μπορει να μην εχει καλη αποδοση/τιμη...

Αντε να δουμε ποιο θυμα θα την αγορασει...

Θύμα είναι αυτός που αφήνει τα p35-x48 και πάει σε nv680-780/90 μητρική για sli.

Αυτή η κάρτα είναι η μόνη λύση για sli σε intel p35-x38/48, + ότι 2 8800GTS είναι ακριβότερες απο την 9800gx2, .

έχοντας δοκιμάσει και την αντίστοιχη της Ati(38070x2) και 2900ΧΤ σε CF η 9800gx2 είναι κατά πολύ ανώτερη στα games ακόμα και με aa/af filtrers.

Μόνο στα 3dmark03/05 χάνει για ~ 200marks και αυτό μόνο στα default,σε o/ced καταστάσεις έχει καλύτερο scaling απο την 3870χ2.

Σίγουρα θύμα είναι αυτός που δεν την προτιμάει απο την αντίστοιχη της Ατι.

η evga για την gx2 παρατείνει το step-up πρόγραμμά της στις 120 μέρες. σοβαρή εταιρία θα έλεγα.

γιατι σε 4 μηνες θα εχει βγαλει η nvidia καλυτερη καρτα ωστε να κανεις αναβαθμιση;

γιατι σε 4 μηνες θα εχει βγαλει η nvidia καλυτερη καρτα ωστε να κανεις αναβαθμιση;

δεν ξέρω πότε θα βγάλει αλλά και σε κανά-δυό μήνες να την πάρεις πάλι θα έχεις το 4μηνο...

πιστεύω ότι το gt200 θα βγει σεπτέμβριο-νοέμβριο πάντα βέβαια σε συνάρτηση με την απάντηση της ati το καλοκαίρι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.