Jump to content

Πρόβλημα οθόνης φορητού

Dr.Paneas

Recommended Posts

Παιδιά είμαι Αγγλία και η μία γκαντεμιά έρχεται μετά την άλλη (όσον αφορά το λαπτοπ των κοριτσιων που με φιλοξενουν).

Αυτή την φορά, εχθές εκεί που βλέπαμε ταινία ξαφνικά σβήνει η οθόνη. Πλησιάσα κοντά και είδα ότι δεν έσβησε αλλά η φωτεινότητα της έπεσα στο -100 :036: με αποτελεσμα να μην φαινεται τιποτα παρά ένα μαύρο και τιποτα αλλο.

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι καποιος πυκνωτής θα την άκουσε στο λαπτοπ το οποιο ειναι 6 χρονων.

Βρήκα εναν οδηγό για το ανοίξω: http://www.irisvista.com/tech/laptops/toshiba-satellite-a205/laptop-disassembly-1.htm

Αλλα εδω δεν εχω ουτε ενα κατσαβιδι, ποσο μαλλον κολλητηρι κλπ... Τι προτείνετε να κανω ;

Χρήστο Ιρλανδια ερχομαι την Κυριακη το βραδυ στις 9 η ωρα, και θα κατσω 4 μερες. Αν εχεις χρονο και μπορεις να βοηθησεις με την μπακατελα πες μου :p

Το λαπτοπ ειναι: TOSHIBA SATELLITE A200-130

Κατα μεγαλη πιθανοτητα ειναι ειτε το inverter ειτε η γραμμη πρωτου το inverter. Το πρωτο ειναι ευκολο να το τσεκαρεις παραγγελνεις ενα αλλο απο ebay και τελος, μην δοκιμασεις να μετρησεις ταση στην εξοδο του inverter δεν θα σε οδηγησει πουθενα.Μετρα εαν μπορεις συχνοτητα η βαλε μια αλλα ccfl λαμπα. Το να μετησεις ταση εισοδου ειναι καθαρα θεμα τζογου για το ποια ειναι η ταση αναμεσα στα τουλαχιστον 9 πιν που πανε στο inverter .

ps Πολυ σπανι φαινομενο να εχει παθει κατι η λαμπα της οθονης.

Εχω εναν inverter απο toshiba a300 που του αλλαξα οθονη..πιστευω οτι σου κανει.. Αν δεν παρηγγειλες στειλε πμ να κανονισουμε,δεν το χρειαζομαι.

Εχω ερθει Ελλάδα τώρα. Τα κορίτσια έχουν ήδη παράγγηλει απο το E-bay το μοντέλο και περιμενουν να τους έρθει. Ελπίζω να το εγκαταστήσουν σωστά και να δουλέψει. Όπως και να χει σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον man.

Φιλε σημερα με πηρε τηλεφωνο. Εβαλαν τον inverter και ολα οκ. Την Αλεξανδρα την εχω εκπαιδευσει λεμε, εδω ξερει τι ειναι το FSB :p

Unseen τελικα δε χρειαστηκε το backup. Το τραινο το προλάβαμε τελικά εκεινο το βραδυ! Τρελη φαση να τρεχω με ενα ταψι παστίτσιο στο στομάχι! Πάντως δε πρεπει να εχεις παραπανω, η Μαρία είναι εξαιρετική μαγείρισσα ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.