ison Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 Γνωριζετε κανα προγραμματακι για την παραπανω δουλεια?Ουσιαστικα θελω να παιρνει το .avi και το .srt αρχειο και να μου δινει ενα .avi ενιαιο (με τους υποτιτλους μεσα).Φανταζομαι οτι αυτο θα ειναι λιγοτερο χρονοβορο απο το να κανω dvd μεσω convertx για να τα βλεπω στο desktop player (το οποιο ναι μεν "βλεπει" avi αλλα τα .srt μου τα βγαζει κινεζικα δυστηχως.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 αν παιζει mkv το desktop player,προτεινω MKV toolnix.10 δευτερολεπτα δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Θελει επανακωδικοποιηση το avi για να ειναι οι υποτιτλοι hardcoded...Το convertx δεν σου δουλευει γιατι δεν εχεις ρυθμισει σωστα το encoding για τους υποτιτλους. Ψαξε το λιγο μεσα στο προγραμμα. Ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Μάρτιος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 φτιαξε πρωτα το προβλημα με την εμφανιση των χαρακτηρωνγιατι εχω την υποψια οτι και ετσι να το κανεις παλι κινεζικα θα βλεπειςτο ειχα παθει και εγω ποιο παλια...........τωρα για προγραμμα το AVI ReComp ειναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 18, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Οταν κανω το .avi encode μεσω convertx δεν εχω προβλημα με τους υποτιτλους.Το θεμα ειναι οτι αν καψω απλα το avi με το srt αρχειο σε ενα cd/dvd τοτε ειναι που ναι μεν βλεπω την ταινια αλλα περνω κινεζικα για υποτιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 αναβαθμισε το firmware του dvd-player σου.δουλεψε στο sony μου τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.