anubis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 ξέρει κανείς πως μπορώ να προσθέσω link σε μια ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα; Δεν την έχω δημιουργήσει εγώ, αλλά έχω το ΟΚ να επέμβω σε αυτήν (από τον ιδιακτήτη της εταιρείας). Ο μόνος τομέας των υπολογιστών που έχω μαύρα μεσάνυχτα, είναι το web design, οπότε χρειάζομαι τα φώτα σας συνάδελφοι. Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Μπαίνεις με κάποιον ftp client στον server που φιλοξενείται το site. Βρίσκεις την σελίδα που θέλεις (π.χ. products.html). Την ανοίγεις με κάποιον html editor ή ακόμα και με το notepad, βρίσκεις το σημείο που θέλεις και ας πούμε ότι ήθελες να προσθέσεις link για το thelab.gr θα έγραφες: <a href="http://www.thelab.gr/">Επισκεφτείτε το TheLab.gr</a> Αν τώρα δεν είναι html τα πράγματα περιπλέκουν οπότε είναι καλό να μας πεις με τι έχεις να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Μάρτιος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 τι είναι 'ftp client'? (είπαμε : άσχετος). Και πώς μπαίνω στο server που φιλοξενείται το site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάρτιος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Με τον ftp client (πχ smart ftp) θα μπεις στον server .. Με την ip και το admin/pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.