anubis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 ξέρει κανείς πως μπορώ να προσθέσω link σε μια ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα; Δεν την έχω δημιουργήσει εγώ, αλλά έχω το ΟΚ να επέμβω σε αυτήν (από τον ιδιακτήτη της εταιρείας). Ο μόνος τομέας των υπολογιστών που έχω μαύρα μεσάνυχτα, είναι το web design, οπότε χρειάζομαι τα φώτα σας συνάδελφοι. Ευχαριστώ προκαταβολικά
DJD Μάρτιος 18, 2008 #2 Μάρτιος 18, 2008 Μπαίνεις με κάποιον ftp client στον server που φιλοξενείται το site. Βρίσκεις την σελίδα που θέλεις (π.χ. products.html). Την ανοίγεις με κάποιον html editor ή ακόμα και με το notepad, βρίσκεις το σημείο που θέλεις και ας πούμε ότι ήθελες να προσθέσεις link για το thelab.gr θα έγραφες: <a href="http://www.thelab.gr/">Επισκεφτείτε το TheLab.gr</a> Αν τώρα δεν είναι html τα πράγματα περιπλέκουν οπότε είναι καλό να μας πεις με τι έχεις να κάνεις.
anubis Μάρτιος 18, 2008 Author #3 Μάρτιος 18, 2008 τι είναι 'ftp client'? (είπαμε : άσχετος). Και πώς μπαίνω στο server που φιλοξενείται το site?
basilakis Μάρτιος 18, 2008 #4 Μάρτιος 18, 2008 Με τον ftp client (πχ smart ftp) θα μπεις στον server .. Με την ip και το admin/pass
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.