Jump to content

επιλογή μνήμης

sattip

Recommended Posts

Καλησπέρα,εχω motherboard asus p5n32-e sli και θελω να αγωρασω τις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554788 αλλα κοιταζοντας στην qvl της asus δεν βρηκα αν μπορω να βαλω 4 απο αυτες.αν καποιοσ γνωριζει ας με ενυμερωσει.ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δε χρειάζεται μια μνήμη αν είναι QVL από ASUS για να παίξει σε μητρική της.

Πρόβλημα αν συναντήσεις μόνο σε PC8000+ κομμάτια αλλά όχι σε PC6400.

Καλύτερα να πάρεις τις φθηνότερες 2x2GB,

γιατί αλλιώς θα πρέπει να παίξεις με τάσεις και timings για τα 4 modules.

Ευχαριστω για την απαντηση.δηλαδη αν βαλω ακομα και 2 απο αυτεσ θα χρειαστει να παιξω με τασεις?απλα ρωταω γιατι τωρα σκεφτομαι να παρω τις δυο και αργοτερα τισ αλλες δυο.ευχαριστω.

Συνεχεια στο thread...

το mobo λεει οτι σηκωνει μνημεσ εως 800,pc6400 δηλαδη.

παιρνει και pc8000????

τι δεν καταλαβαινω.?

Αν υπάρχει αντιστοιχο thread που να το εξηγει γιατι και πως συμαβαινει αυτό ή απαντηση..!??

Eχω και εγω με τη σειρα μου μια απορια , η οποια μου φενεται λιγο ανοητη και η απαντηση της ρητορικη.Εχω ενα m/b της Asus που σηκωνει συμφωνα με τις προδιαφγραφες της εταιρίας μεχρι DDr2 800, στη περιπτωση που φορέσω 1000αρες θα τις δει στα 1000 ή στα 800 ??

Eχω και εγω με τη σειρα μου μια απορια , η οποια μου φενεται λιγο ανοητη και η απαντηση της ρητορικη.Εχω ενα m/b της Asus που σηκωνει συμφωνα με τις προδιαφγραφες της εταιρίας μεχρι DDr2 800, στη περιπτωση που φορέσω 1000αρες θα τις δει στα 1000 ή στα 800 ??

Θα τις δει σαν 800 στην αρχή και θα τις ρυθμίσεις εσύ είτε χειροκίνητα είτε επιλέγοντας ΕΡΡ(Nvidia chipset)- ΧΜΡ(intel) Profiles

Κατεληξα στις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552048

καμια διαφορετικη γνωμη?

Kαλύτερα να πάρεις τις Μuskin EM2 του Πλαισίου σε αυτά τα λεφτά αλλιώς από e-shop G.Skill 4-4-4-12

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.