deceptive_d Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 Προκειται για ενα αρκετα φιλοδοξο project [PhD] που θα ξεκινησω πανω σε Medical Informatics - Virtualization και αναζητω προγραμματιστες που ενδεχομενως ενδιαφερονται για κατι τετοιο. Το τελικο προιον ευελπιστω οτι θα εχει αμεσες εμπορικες εφαρμογες γιατι στην παρουσα φαση ειναι πολυ λιγες οι ερευνες πανω στον τομεα αυτο παγκοσμιως. Για περισσοτερες λεπτομερειες για οσους ενδιαφερονται pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάρτιος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Είμαι μαθητής Γ Λυκείου Θετικής κατεύθυνσης κ αν κ μου αρέσουν πολύ η Χημεία κ η Βιολογία τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα Μαθηματικά Κατ και ο προγραμματισμός (hobby, ξέρω ελάχιστα, ξέρω όμως ότι μου αρέσει κ μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις θα ασχοληθώ ουσιαστικά). Μιας κ θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή να ασχοληθώ με τις εφαρμογές της Πληροφορικής στην Επιστήμη (πχ Βιολογία με 3D προσωμοιωση μορίων dna) προτείνεις να κάνω προπτυχιακό στα Μαθηματικα/Πληροφορική κ μετά μεταπτυχιακό στη Βιολογία ή ανάποδα ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Μάρτιος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Καταρχην να σε ενημρεωσω οτι δεν ειμαι ειδικος με το κομματι προγραμματτισμος οποτε απλα θα σου πω την γνωμη μου. Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να ξεκινησεις με Μαθηματικα/Πληροφορική κ μετά μεταπτυχιακό σε ιατρικες επιστημες (εαν ενδιαφερεσαι για ιατρικες εφαρμογες πχ προσομειωση ιστων και χειρουργειων) ή μοριακη βιολογια (για προσομειωση μοριων DNA, πρωτεινων κτλ).Το πρωτο κομματι ειναι ακομη στα σπαργανα και θα υπαρξει πολυ εξελιξη στο μελλον. Για το δευτερο κομματι επισης φανταζομαι οτι ισχυει κατι παρομοιο ειδικα λαμβανοντας καποιες νεες εξελιξεις που εχω υποψιν μου, οπως τα μοριακα laser-dissectors για micromanipulation εντος των κυτταρων.Εαν θες περαιτερω πληροφοριες πμΟπως και να εχει παντως καλη δυναμη και συνεχεια..:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.