Jump to content

Ποια ηταν η καλυτερη μητρικη για P3??? ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!

BeetleJuice

Recommended Posts

χεχε ναι ενταξει καταλαβαινω τι λες.πολυ ωραιοι οι τουαλατιν και οι τελευταιοι κοπερ,καλα τσιπακια.απλα λεω οτι αν ειναι να σου βγει ενα σεταπ στα ιδια με ενα αμ2 η ενα 775 ειναι ολιγον τι απατη.

βεβαια ειναι παλιο υλικο οποτε πληρωνεις εξοδα αποθηκευσης κλπ κλπ.

για την δουλεια που το θελεις νομιζω το καλυτερο ειναι να βρεις κοσμο να σου δανεισει εξοπλισμο και μετα να τα δωσεις πισω.κανω την αρχη και σου λεω οτι παιζει εδω μια cusl για κλοκαρισμα,αρκει να μην τηs βγαλεις τα ματια

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply
χεχε ναι ενταξει καταλαβαινω τι λες.πολυ ωραιοι οι τουαλατιν και οι τελευταιοι κοπερ,καλα τσιπακια.απλα λεω οτι αν ειναι να σου βγει ενα σεταπ στα ιδια με ενα αμ2 η ενα 775 ειναι ολιγον τι απατη.

βεβαια ειναι παλιο υλικο οποτε πληρωνεις εξοδα αποθηκευσης κλπ κλπ.

για την δουλεια που το θελεις νομιζω το καλυτερο ειναι να βρεις κοσμο να σου δανεισει εξοπλισμο και μετα να τα δωσεις πισω.κανω την αρχη και σου λεω οτι παιζει εδω μια cusl για κλοκαρισμα,αρκει να μην τηs βγαλεις τα ματια

την πουλας?

πουλησε την μου ρααα

οχι ρε μαν δεν τη δινω για κανενα λογο.ειναι τουμπανη και το εχει αποδειξει...

στην δωσω να παιξεις κανα μηνα no problemo,comprende?

μαστορα σε ευχαριστω πολυ

αλλα κοιτα τι παιζει

γενικα ποτε δεν εχω χαλασει τπτ δανεικο απο τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτωσεις που εχω δανειστει κατι

ομωο ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια και αν γινει στραβη πως θα στο αντικαταστησω

οποτε αν θες ερχομαι μια μερα να την δω τι κανει και αν ειναι αγοραζω δικια μου

εκτιμω πολυ την προσφορα σου , εισαι ωραιος ;)

Δειτε ενα συγκριτικο mobo για slot 1 με 440BX chipset

http://www.thg.ru/mainboard/19990917/print.html

ABIT BX6 και ASUS P3B-F ξεχωριζουν...

edit

12 Socket 370 Motherboards using VIA's Apollo Pro 133A

http://www.tomshardware.co.uk/12-socket-370-motherboards-using-via,review-191.html

ειδες ποσο καλα παει η asus CUV-4X που σας ελεγα?

ακομη έχω μια Asus black perl edition με το ΒΧ 440 . Ο θρύλλος των θρύλλων , το chipset με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία των pc , με χρόνο κια διάρκεια ζωής , που κανείς δεν θα μπορέσει ούτε να πλησιάσει , με ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ συμβατότητα , άριστη λειτουργία , ανύπαρκτα προβλήματα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.