greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 λοιπον.......το πραμα εχει ως εξης.εκατσε ενα καλο κονε για H.I.D. απο αμερικα και το δολλαριο εχει παει 1.59 του ευρω.και μιας και θα παραγγειλω για μενα και ακομα 2 παιδια ειπα να το ριξω και εδω μεσα για οποιον αλλον θελει να μοιραστουμε τα μεταφορικα και ισως να κερδισουμε καμια εκπτωση λογω ποσοτητας.επειδη το ποσο δεν θα ειναι οπως στο calibration tool 15ευρω ανα ατομο θα χρειαστει ΟΛΟΙ να βαλετε μπροστα τα χρηματα μιας και δεν μπορω να διαθεσω μονος μου ολο το ποσο για τα κιτακια αλλα και να ειμαι εξασφαλισμενος μην κανει κανενας πισω τελευταια στιγμη και αναγκαστω να τα φαω οσα ακυρωθηκαν.μεχρι στιγμης παιζουν 2 κορυφαιες εταιριες για επιλογη των kit. παιζουν περιπου στα 130-150ευρω το κομματι με τα μεταφορικα...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ TOP CLASS ΚΙΤ.....μεLIFETIME εγγυησηκαι ψηφιακα Ballastμπορειτε να μου παραγγειλετε ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ λαμπας ΚΙΤ.....επισης μπορειτε να επιλεξετε εαν θελετε 35 ή 55 watts.η παραγγελια θα γινει την Παρασκευη 28 Μαρτιου που σημαινει οτι εως τοτε πρεπει να εχουμε μαζεψει ΚΑΙ τις συμμετοχες ΚΑΙ τα χρηματα.το ακριβες ποσο για καθε κιτ θα το ανακοινωσω τις επομενες ημερες αλλα να υπολογιζετε γυρω στα 130ευρω με τα μεταφορικα.το πρωτο πραμα που θελω απο οποιον ενδιαφερεται ειναι να μου ποσταρει εδω μεσα για να δω ποσα κιτ θα μαζευτουνε και τι μεταφορικα θα βγαλουμε και εαν μπορουν να μας στειλουν τοσα κιτακια.αυριο ή το πολυ μεθαυριο βραδυ θα ενημερωσω το thread με περισσοτερα στοιχεια για το site που θα μπειτε και θα επιλεξετε ποιο κιτ θελετε.προς το παρον παμε για υπνο:happy2:
LevelOne Μάρτιος 18, 2008 #2 Μάρτιος 18, 2008 ...με 10 ευρω το ατομο σας στελνω και το log της αγοραπωλησίας με το οποίο ο ανωθι δηλώνει πως θα καταχραστεί τα λεφτά και θα φύγει μόνιμα για Κρεμλίνο. Γιώργη καλη η τιμή, σας συστήνω στους υποψήφιους τα 55w καθώς μια φορά θα τα πάρετε. Αξίζουν.
n1ck0s Μάρτιος 18, 2008 #3 Μάρτιος 18, 2008 Να κάνω μια ερώτηση ο αδαής... Περί τίνος πρόκειται; Λάμπες xenon;
greekfragma Μάρτιος 18, 2008 Author #5 Μάρτιος 18, 2008 ενας τυπικος λαμπτηρας αλογονου αυτοκινητου βγαζει περιπου 800-1500lumens με καταναλωση περιπου στα 55watts.τα H.I.D (high intensity discharge) βγαζουν περιπου 2500-3500 lumens στα 35 watt ενω στα 55watts (τα οποια προτεινω και για αγορα) βγαζουν απο 4000-5000 lumens αναλογα τα Kelvin.τα Xenon ειναι διαφορετικοι λαμπτηρες απο τα H.I.D.η μοδα που υπαρχει τελευταια και βαζουν ολοι H.I.D. ειναι οτι ειναι πολυ φθηνοτερα απο το να βαλεις extra αξεσουαρ στο αυτοκινητο Xenon και εχουν ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.(στα Xenon πρεπει να αλλαξεις και τα κατοπτρα απο τα φαναρια ωστε να μην τυφλωνεις τους αλλους οδηγους)υψηλοτερη και με καλυτερη συγκεντρωση φωτεινοτητα/χαμηλοτερη καταναλωση και θερμοκρασια/ και μεγαλυτερη αξιοπιστια.υπαρχει επισης και ο παραγοντας εμφανισης καθως τετοιες λαμπες φορανε τα πολυ ακριβα αυτοκινητα.αναλογα με τα γουστα παιζουν απο 4000Κelvin που ειναι το απολυτα λευκο σε σκαλες 1000 ή 2000Κ μεχρι το 10.000 που ειναι το βαθυ μπλε.το best seller ειναι τα 6000Κ.Λευκο του παγου με μια ιδεα γαλαζιου.ενα μειον του χρωματος ειναι οτι οσο αυξανονται τα Kelvin μειωνονται τα Lumens.εαν επιλεξετε βεβαια τα 55watts kit ακομα και 10.000Κ να βαλετε η φωτεινοτητα θα ειναι 1-1μιση φορα πανω απο την απλη λαμπα.τα κιτ τα οποια θα παραγγειλω ειναι μεσα στα TOP 2 της αγορας απο θεμα αξιοπιστιας εγγυησης και ποιοτητας κατασκευης.μπορεις ανετα να βρεις φτηνα made in china κιτακια με 60δολλαρια στο ebay.αυτα που θα φερω κοστιζουν περι τα 190-220δολλαρια δεν μιλαμε δηλαδη για made in china ή να βαλεις σε κινδυνο τα ηλεκτρικα του αμαξιου ή ακομα και να μην ξεκιναει το αμαξι γιατι αναβει CEL ενδειξη.για περισσοτερα καντε μια γυρα απο youtube και google με τις λεξεις ( h.i.d. 6000Κ )
Τζώρτζης Μάρτιος 18, 2008 #6 Μάρτιος 18, 2008 55w 6000k τύπο λάμπας θα ενημερώσω αύριο.Με το τελωνείο τι θα παίξει?
greekfragma Μάρτιος 18, 2008 Author #7 Μάρτιος 18, 2008 με το τελωνειο ειμαστε καλυμμενοι.θα σταλουν σε εταιρια ως samples....
morfeas-dsl- Μάρτιος 18, 2008 #8 Μάρτιος 18, 2008 αυτο που διαβαζω στο νετ οτι χρειαζεται "projector lens" για να μην τυφλωνεις αλλους οδηγους τι ειναι?εχω ενα ibiza sport, το εψαχνα για xenon αλλα και αυτο ακουγεται πολυ ενδιαφερον
greekfragma Μάρτιος 18, 2008 Author #9 Μάρτιος 18, 2008 αυτο ισχυει συνηθως στα αμερικανικα αυτοκινητα και σε αυτοκινητα που ειναι τυπου Jeep-οειδη...SUV κλπ. και παλι τα περισσοτερα πλεον εχουν σταθμες ρυθμισης φωτων καθ υψος για να αποφευγεις αυτο το προβλημα. σε ευρωπαικα αυτοκινητα δεν εχω δει κατι προς το παρον αλλα θα το ξανακοιταξω να ειμαστε 100% καλυμενοι. το δικο μου παντως εχει projector lens http://www.mrandmrs-g.net/LightingGuide/e-low.htm στη θεση 3 που βρισκεται η μεσαια σκαλα μου ή αλλιως low beams
Τζώρτζης Μάρτιος 19, 2008 #10 Μάρτιος 19, 2008 Από εγγύηση εφόρου ζωής τι εννοείς ακριβώς φίλε?Επίσης ανταλλακτικές λάμπες αν χρειαστούμε?Τοποθέτηση είναι ακριβώς όπως και στα άλλα κιτάκια που κυκλοφορούν σωστά?Ποια μάρκα ακριβώς είναι αυτά που θα παραγγείλουμε?
YDinopoulos Μάρτιος 19, 2008 #11 Μάρτιος 19, 2008 Γιωργη βαλε με μεσα στους σιγουρους για 1 x Η1 - 55W-6000K (για Honda HRV)1 x H7 - 55W-6000K (για Mazda RX8) Πες μου τιμουλες να στα στειλω απο το web banking
AlexanderK Μάρτιος 19, 2008 #12 Μάρτιος 19, 2008 Ενδιαφέρομαι και εγω αλλα θέλω αν είναι εύκολο ενα λινκ να ρίξω μια ματιά.Τα θέλω να τα βάλω στη μηχανη.Θέλω να δω το μέγεθος από τους μετασχηματιστές.Φοράω Η7!
jpcupra Μάρτιος 19, 2008 #13 Μάρτιος 19, 2008 εγω στο corsaki μου (opc) τι πρεπει να βαλω γιωργαρε και ποσο ειναι σε τιμη???
YDinopoulos Μάρτιος 19, 2008 #14 Μάρτιος 19, 2008 εγω στο corsaki μου (opc) τι πρεπει να βαλω γιωργαρε και ποσο ειναι σε τιμη???Η7http://www.bestmarket.gr/files/car-list.pdf
deninho Μάρτιος 19, 2008 #15 Μάρτιος 19, 2008 μου κάνει εντύπωση που η λίστα αυτή δεν έχει τα αμάξια της οικογένειας (nissan sunny, toyota carina)
GoriLLakoS Μάρτιος 19, 2008 #16 Μάρτιος 19, 2008 με το τελωνειο ειμαστε καλυμμενοι.θα σταλουν σε εταιρια ως samples.... Δεν παίζει απόλυτα αυτό... Και έμενα ήσρθε μια Sample μπουκάλα για LN2 και επειδή ήταν σε παλέτα με χρεώσαν ψιλοκανονικά Παίζει ρόλο και το μέγεθος και το βάρος Just for your info
greekfragma Μάρτιος 19, 2008 Author #17 Μάρτιος 19, 2008 λοιπον επανερχομαι....... @ Gorillakos τα κιτακια δεν εχουν το ιδιο μεγεθος με μια μπουκαλα LN2.... Από εγγύηση εφόρου ζωής τι εννοείς ακριβώς φίλε?Επίσης ανταλλακτικές λάμπες αν χρειαστούμε? Τοποθέτηση είναι ακριβώς όπως και στα άλλα κιτάκια που κυκλοφορούν σωστά? Ποια μάρκα ακριβώς είναι αυτά που θα παραγγείλουμε? εφορου ζωης δινει σε καλωδιωσεις και ballasts (μετασχηματιστες).στις λαμπες δινουν 4-7 χρονια ζωης αναλογα τη χρηση. θα παρω και μερικες λαμπες spare να εχουμε εαν θελετε. η εταιρια που κατα 99% θα παραγγειλουμε ειναι η Apexcone..... κυκλοφορουν αρκετα βιντεακια αλλα τα περισσοτερα εχουν χαλια ληψη. αυτα που βρηκα ως πιο αντιπροσωπευτικα ειναι Apexcone http://www.youtube.com/watch?v=9JNoDC_-qnQ και μια εναλλακτικη εταιρια εαν της Apexcone στραβωσει στα μεταφορικα κλπ ειναι η Retro προσωπικα απο την πρωτη στιγμη η Retro με κερδισε.σε email που ειχα και με τις 2 εταιριες η Retro ηταν πολυ πιο προθυμη να ενημερωσει πληρως αλλα και να κανει καποια διευκολυνση στη συσκευασια για να ειναι λιγοτερα τα μεταφορικα και το τελωνειο. μου προτεινε μεχρι και να βγαλει τα κιτ απο τα βαλιτσακια και να τα βαλει σε αφρωδες υλικο με φουσκαλα με καρτελακια πανω σε καθε κιτ για τον τυπο και το χρωμα. μιλησα πριν λιγο και με κεντρικο ελληνα αντιπροσωπο σε H.I.D. ελλαδα ολα που φερνουν ειναι made in china με 1χρονο εγγυηση και περιπου 3000-3500ωρες λειτουργιας.προς το παρον φερνουν ΜΟΝΟ 35watt kit περι τα 120ευρω και με +10ευρω μας βαζουν και πυκνωτες για να μην βγαζουν λαθη τα CAN-bus των αυτοκινητων που παιζουν με 55watts halogen απο το εργοστασιο. τα 55watts hid kit θα τα φερουν σε κανα μηνα ελλαδα και ΔΕΝ θα ειναι με ψηφιακα Slim ballasts και θα εχουν και παλι 1 χρονο εγγυηση. περιμενω και τις δικες σας γνωμες......ισως καποιοι κανουν πισω λογω κοστους μεταφορικων και τελωνειο απο αμερικη και θελουν να γλιτωσουν τα 20-30ευρω για να εχουν μικροτερη εγγυηση και χαμηλοτερη ποιοτητα μεν αλλα απο Ελλαδα δε. για μενα παντως ενα πραμα ξερω....δεν θα εβαζα ποτε μου κινεζικο ηλεκτρολογικο υλικο πανω στο αμαξι μου.....
Mischeif Μάρτιος 19, 2008 #18 Μάρτιος 19, 2008 Να ρωτησω κατι....??? ΑΝ και δεν θα συμμετασχω σε αυτη την αγορα... Ρε συ λες ολη την ωρα για εγγυηση για νιωθεις ψυχικα καλυτερα??? Γιατι και να παθουν κατι οι λαμπες δεν νομιζω να τις ξυλωσει κανενας και να τις στειλει στην Αμερικη.....
Daidalos Μάρτιος 19, 2008 #19 Μάρτιος 19, 2008 Με ενδιαφερει και εμενα παντως. Αλλα πρεπει να δω τυπο λαμπας...
AlexanderK Μάρτιος 19, 2008 #20 Μάρτιος 19, 2008 Μπορείς να βάλεις ενα link να δω τα ballast για το αν θα χωρέσουν στη μηχανή?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.