Mama Africa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 ρε παιδες για να μην ανοιγω αλλο θεμα...αν μπορειτε για βοηθειστε λιγοEχοντας ηδη εναν υπολογιστη και σκοπευοντας να αγορασω αλλον εναν συντομα θα ηθελα να μεταβω στην αγορα ενος modem/router ετσι ωστε να μοιρασω την συνδεση(8 mbits otenet) στα 2 πισι..οι υπολογιστες θα βρισκονται σε 2 διαφορετικα δωματια,κοντα στα 6-7 μετρα αποσταση.χρησιμοποιω P2P προγραμματα οποτε θελω να σηκωνει αρκετα connections..Επισης εχω στο μυαλο μου να στησω ενα δυκτυακι με τους 2 υπολογιστες αργοτερα οποτε θα ηθελα γρηγορη μεταφορα αρχειων απο τον εναν υπολογιστη στον αλλον..και φυσικα να μην κανει αποσυνδεσεις..Επισης χρησιμοποιω το internet calls για να μιλαω με εξωτερικο..Εχω καταληξει στα εξης κομματια ->"Φτηνά"1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 (LINKSYS WAG200G)2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613664 (ZYXEL PRESTIGE 660HA)"Ακριβά"1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 (ZYXEL PRESTIGE 660HW)2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533068 (US ROBOTICS SURECONNECT 9108)3) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615098 (LINKSYS WAG54GS)Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Μάρτιος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Πάρε το Linksys WAG200 το WAG54GS άσχετα που είναι πιο ακριβό είναι πιο παλαιάς τεχνολογίας.Το WAG200 αντέχει απίστευτο αριθμό connections χωρίς να fullarei ποτέ.Υ.Γ. : Δεν έχω εμπειρία βέβαια από τα άλλα που έχεις στο μυαλό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάρτιος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 thanx man..καποιος αλλος που να εχει δοκιμασει ενα απο τα προαναφερθεντα και να εχει να κανει καποιο σχολιο?Θα εκτιμηθουν ιδιαιτερα γνωμες χρηστων των παραπανω ρουτερΥ.Γ.->Δεν ξερω αν εχει ιδιαιτερη σημασια αλλα τονιζω οτι θα χρησιμοποιω και το προγραμμα internet calls για επικοινωνια προς εξωτερικο..αν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο να εχει το ρουτερ σημειωστε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάρτιος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 apagal +1 ...LINKSYS κορυφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 zyxel και usr από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάρτιος 18, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Σε πιο απο τα 2 zyxel αναφερεσαι trendy??στο ασυρματο ή στο ενσυρματο?Ή μηπως ειναι ακριβως τα ιδια απο τχνικα χαρακτηριστικα?Για τα usr εχω ακουσει τα καλυτερα..αλλα λεω μηπως μπορω να γλυτωσω κανα ευρο..αν παω σε αγορα της ταξης των 90-100 ευρο τοτε θα προτιμησω σιγουρα το 9108..το θεμα ειναι οτι αν μπορω να κανω τη δουλεια μου και με 70 ευρο να προτιμησω ειτε το zyxel ειτε το linksys..(στην ουσια το LINKSYS WAG54GS απορριπτεται)Γιατι προτιμας ζυξελ τρεντυ??? εχεις εμπειριες και απο τα 2?Αν εχεις καποια παραπονα απο το linksys ποσταρετα..Επισης θετικες εντυπωσεις απο το ζυξελ που ενδεχομενως να εισαι κατοχος του..Ευχαριστω :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Και στα 2 zyxel αναφέρομαι. Παλιότερα είχα το 662Η και τώρα έχω το 9108. Ικανοποιημένος είμαι και από τα 2. Σε σχέση με τα linksys που έχω κατά καιρούς ρυθμίσει για συγγενείς και φίλους τα θεωρώ ανώτερα. Τη δουλειά σου πάντως θα την κάνεις με όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 19, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 +1 για το Zyxel 660HW Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, μεταξύ του zyxel 660 και του speedtouch 585 ποιό προτείνετε και γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 23, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Κανείς; Σκέφτομαι να αγοράσω routerάκι αύριο με τις κλασσικές απαιτήσεις ( πολλά connections, καλό συγχρονισμο-ping,καλό firewall,qos, κτλ κτλ) και είμαι ανάμεσα σε zyxel 660hw, speedtouch 585v6 -vivodi cube-, usr 9108. Για το τελευταίο έχω ακούσει αρκετά παράπονα και δεν ξέρω αν θα το επιλέξω τελικά. Κάποια πρόταση πάνω σ αυτά τα 3; Μαμα Αφρική, τι πήρες τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 23, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Eχω το zyxel το wireless και ειμαι 100% ικανοποιημενος//τα zyxel ειναι τα ιδια με τη μονη διαφορα το wireless// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάρτιος 24, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 απο KoMM : Μαμα Αφρική, τι πήρες τελικά; Δεν πηρα ακομα!!τελος του μηνα μαλλον..εγω λεω να παρω το LINKSYS WAG200G παντως.. Οτι παρεις παντως ενημερωσε!και εντυπωσεις κιολας! Edit -> το speedtouch 585v6 εχει 4 ethernet ή μονο μια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 24, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 4 έχει , αλλά θα το βρείς -για pstn- μόνο σε vivodi cube. Επίσης, βγαίνει όπου να ναι το 585ν7, και το 587n οπότε εγώ αποφάσισα να περιμένω λίγο, και ότι βγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 Μάρτιος 26, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 linksys wag200g.Εχω βαλει αρκετα και ειναι πολυ καλα.Και μετα θα λεγα το usr,Πολλες ρυθμισεις και τα 2.Το κακο με το usr για isdn γραμμη δεν εχει μεσα το σπλιτερακι, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.