nikos13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 εχω τα logitech z5500.Μολις βαζω μουσικη μετα απο λιγο ο ηχος ακουγεται διακεκομενα και χανετε.Συνδεσα τα ηχεια με cd player και κανει το ιδιο φταινε τα ηχεια? τι φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάρτιος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 Τα ηχεία είναι καινούρια??Αν τα κλείσεις για λίγη ώρα μετά παίζουν πάλι για λίγο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos13 Μάρτιος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Τα ηχεια ειναι καινουρια.Ναι αν τα κλεισω παιζουν για λιγο παλι και μετα γινεται το ιδιο.Σημερα το πρωι τα πηγα στο πλαισιο παντως για να ξεμπερδευω και περιμενω τηλεφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos13 Μάρτιος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Σημερα πηρα τα ηχεια. τα συνδεσα και τα πισω ηχεια παιζουν ελαχιστα και δεν μπορω να βρω τι συμβαινει καποιος να βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάρτιος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Σημερα πηρα τα ηχεια. τα συνδεσα και τα πισω ηχεια παιζουν ελαχιστα και δεν μπορω να βρω τι συμβαινει καποιος να βοηθησειΣου τα άλλαξαν με καινούρια ή σου έδωσαν τα ίδια??Τι PID έχουν τα ηχεία??(είναι στο κάτω μέρος τους ένα αυτοκολλητάκι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos13 Μάρτιος 19, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Μου εδωσαν καινουρια δεν μου εχουν κανει κανενα προβλημα αλλα κατι εχει γινει με το 5.1 και δεν παιζουν τα πισω ηχεια δυνατα. τι μπορει να ειναι? (pidr748) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάρτιος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Μου εδωσαν καινουρια δεν μου εχουν κανει κανενα προβλημα αλλα κατι εχει γινει με το 5.1 και δεν παιζουν τα πισω ηχεια δυνατα. τι μπορει να ειναι? (pidr748)1)Tσέκαρε συνδέσεις2)To surround volume των ηχείων είναι στη σωστή ένταση?3)Ρυθμίσεις της κάρτας ήχου (ένταση,ρύθμιση surround) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos13 Μάρτιος 20, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 ενταξει το βρηκα το surround ηταν χαμηλομενο και δεν το ειχα κοιταξει.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.