Jump to content

Περίεργο στο Word...

cryo.nio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απίστευτο αλλά ισχύει!!!

Ανοίξτε ένα έγγραφο Word και γράψτε: =rand(200,99)

....πατήστε το Enter και περιμένετε 2 - 3 δευτερόλεπτα...

Η Microsoft προσφέρει αμοιβή σε όποιον καταφέρει να το εξηγήσει (ή

τουλάχιστον έτσι λένε)...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Πέρα όμως από τη Microsoft φίλοι που ίσως ξέρετε για πείτε κ εδώ να μας μορφώσεται...

Έβαλε κανένας Έλληνας προγραμματιστής το χεράκι του ή μπα.....

οκ ευχαριστώ για την απάντηση κατατοπιστικότατη αλλα κ πάλι βέβαια μου κανεί εντύπωση πως χρησιμοποίησαν δείγμα από Ελληνα ποιητή......

Τελοσπάντων... Παρεπιπτοντως σόρρυ για το of topic ,τωρα μαθαινω.... :)

Το δείγμα από έλληνα ποιητή ποιό είναι ρε παιδιά?

Εμένα μου βγάζει: The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Eμενα βγαζει :

(Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

:clap:

Η Microsoft προσφέρει αμοιβή σε όποιον καταφέρει να το εξηγήσει

Ακούγεται σαν ένα από αυτά τα chain-mails που στέλνουνε στις κοπέλες στα γραφεία και ψαρώνουν άγρια...

- Γιατί μου στέλνεις βλακείες ρε Μαίρη;

- Γιατί λέει ότι αν το στείλω, θα κερδίσω $100... κι αν είναι αλήθεια;

...

κ μενα (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία βγαζει... γιαυτο κ μου εκανε κ εντυπωση κ το μοιραστικα μαζι σας....

Περίεργο.. Word 2007 here και μου γεμίζει 836 σελίδες με αυτό:

Στην καρτέλα "Εισαγωγή", οι συλλογές περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τη συνολική εμφάνιση του εγγράφου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συλλογές, για να εισαγάγετε πίνακες, κεφαλίδες, υποσέλιδα, λίστες, εξώφυλλα και άλλα μπλοκ δόμησης εγγράφων. Όταν δημιουργείτε εικόνες, γραφήματα ή διαγράμματα, εναρμονίζονται και αυτά με την τρέχουσα εμφάνιση του εγγράφου. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη μορφοποίηση του επιλεγμένου κειμένου στο κείμενο του εγγράφου, επιλέγοντας μια εμφάνιση για το επιλεγμένο κείμενο από τη συλλογή γρήγορων στυλ στην καρτέλα "Κεντρική σελίδα". Μπορείτε επίσης να μορφοποιήσετε το κείμενο απευθείας, χρησιμοποιώντας τα άλλα στοιχεία ελέγχου της καρτέλας "Κεντρική σελίδα". Τα περισσότερα στοιχεία ελέγχου προσφέρουν μια επιλογή για τη χρήση της εμφάνισης από το τρέχον θέμα ή για τη χρήση της μορφοποίησης που καθορίζετε απευθείας εσείς. Για να αλλάξετε τη συνολική εμφάνιση του εγγράφου, επιλέξτε νέα στοιχεία θέματος από την καρτέλα "Διάταξη σελίδας". Για να αλλάξετε τις εμφανίσεις που είναι διαθέσιμες στη συλλογή γρήγορων στυλ, χρησιμοποιήστε την εντολή "Αλλαγή τρέχοντος συνόλου γρήγορων στυλ". Τόσο η συλλογή θεμάτων όσο και η συλλογή γρήγορων παρέχουν εντολές επαναφοράς, ώστε να μπορείτε πάντα να επαναφέρετε την εμφάνιση του εγγράφου σας στην αρχική εμφάνιση που περιέχεται στο τρέχον πρότυπο.

Τιμωρία για αυτούς που παραπονιόντουσαν για τον κάλβο... :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.