gtpaonik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης:εχω το παλοιο κουτι staker οπως θα γνωριζεται διπλα στις θυρες usb τις οποιες εχω συνδεση σωστα στην μητρικη μου υπαρχουν 2 τρυπεσ mic και speaker αντιστοιχα.Το προβλημα ειναι που θα τα συνδεσω τα καλωδια στην μητρικη μου.Εχω την μητρικη asus crosshair.Y.Γ θελω να συνδεσω τα ακουστικα τησ καμερασ μου για να μιλαω και να ακουω στο msn και στο skype.ΣΑσ ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. :bye:
Dr. Gonzo Μάρτιος 17, 2008 #3 Μάρτιος 17, 2008 Πίσω από αυτές τις 2 τρύπες είναι ένα καλώδιο με συνδέσεις:Ground, Mic Power, Mic IN και Left & Right για τα ακουστικά.Πάνω στη μητρική σου θα δεις ένα 9-pin connector που λογικά θα λέγεται FP_AUDIO (Front Panel).Θα διαβάσεις τo pinout στο manual και θα τα συνδέσεις αντίστοιχα.
gtpaonik Μάρτιος 17, 2008 Author #4 Μάρτιος 17, 2008 δυδτυχως δεν υπαρχει τετοιο πραμα στην μητρικη κοιταξα και το μανυαλ αλλα τιποτα.
Dr. Gonzo Μάρτιος 17, 2008 #5 Μάρτιος 17, 2008 Η κάρτα ήχου μπαίνει σε slot πάνω από ένα PCI-e, σωστά?Ψάξε πάνω σ'αυτήν, εφόσον δεν είναι onboard λογικά θα βρίσκονται εκεί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.