Jump to content

GECUBE 3850 256 MB στα 110 ευρώ

junior-21-

Recommended Posts

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1042831

:devil: GECUBE 3850 256 MB στα 110 ευρώ!!! :devil:

Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει και το crossfire!!! Πραγματικά πολύ καλή τιμή!

Με 110€ ποιος κοιτάει τα 256ΜΒ? Στα 110€ κανείς δεν περιμένει να πατήσει κάτω την 8800GT. Θα ήταν ή τρελός ή άσχετος ή εξαιρετικά αισιόδοξος. Κάποια άλλη κάρτα με τιμή κάτω από 125€ και αντίστοιχες επιδόσεις ξέρετε? Εγώ πάντως... όχι. Το είχε γράψει πάντως το Fudzilla ότι θα έπεφτε η τιμή της 256άρας. Άντε σε 2 μήνες και στα 99€...

110€. Τι άλλο να πεις? Και εγώ έχω γίνει γραφικός όταν φωνάζω συνέχεια για 512ΜΒ minimum. Κάποιος στο PCT βγήκε από τα ρούχα του - και λίγα λέω - όταν του έβγαζα την 256άρα 8800GT άχρηστη στα λεφτά που πουλιόταν/πουλιέται στην Ελλάδα. Αλλά εδώ παιδιά μιλάμε για 110€. Τζάμπα πράμα.

• 2 weeks later...
Από 7600GS ναι. Αν θέλεις να κάνεις σχετικά οικονομικές αναβαθμίσεις και να μην ξοδεύεσαι, είναι μια χαρά.

ΠΑΝΤΑ!! σιγα μην τους τα χαριζω καθε τοσο, επειδη αυτοι (ολες οι εταιριες ανεξαιρετως) στοχευουν να μας τα παιρνουν χοντρα!!! κοιταω παντα να εχω ενα αξιομαχο μηχανηματακι χωρις να πεταω κατοσταρικα απο δω και απο κει.....!

H gecube έχει αισθητήρα θερμοκρασίας και αυτόματο έλεγχο του ανεμιστήρα?

Εχει αισθητήρα θερμοκρασίας αλλα ο αυτοματος έλεγχος του ανεμιστήρα δεν παιζει σωστα(σε εμενα τουλαχιστον) με αποτελεσμα σε καποια 3δμαρκσ που ετρεξα να πιανει τους 93 βα8μους.Τον ανεμιστήρα τον ελεγχω μέσω ριβατυνερ και τον εχω γυρω στο 50% για να μην πολυακουγεται....με αυτη την ρυθμιση ειμαι περιπου 10 βαθμους κατω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1042831

:devil: GECUBE 3850 256 MB στα 110 ευρώ!!! :devil:

Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει και το crossfire!!! Πραγματικά πολύ καλή τιμή!

Τις πήρες ή τις άλλαξες?

• 4 weeks later...
για crossfire είναι ότι πρέπει...

με ένα Χ38 μόμπο μια χαρούλα...

έτσι και αλλιώς 512 μνήμης σε 256bit δίαυλο μια χαρά είναι...

Δεν είναι 512mb με το crοssfire. Είναι 2χ256mb. Δηλαδή εσύ ως 256άρα τη φορτώνεις, και τα άλλα είναι mirror για να έχει να δουλεύει και η άλλη κάρτα τα ίδια πράγματα. If I'm not mistaken...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.