Jump to content

P5N32-E SLI---Αβυσσος η ψυχη της

amgamer

Recommended Posts

Δηλαδη Q6600 και P5N32E SLI = NO GO... Χαλια και ναι τα heatpipes μαπα και τι να βαλεις και απο aftermarket που θα ψηνονται τα mosfets... Εχω 2 8800GT σε SLI οποτε θελω οποσδηποτε SLI mobo.. Τι να κανω ρε παιδια? Ακομα και αλλη mobo να επαιρνα μονο και μονο ολο το ξεβιδωμα και αναστησιμο μεσα στο κουτι, την υδροψυξη, καλωδια κλπ ειναι πονοκεφαλος.. Πολυπλοκο συστημα...

UPDATE: Εκανα downgrade στο BIOS 1203 και τωρα δεχεται ρυθμίσεις για υπερχρονισμο.. Δοκιμαζω προς το παρων στα 3ghz..

Παντως για οσους δεν χρησιμοποιούν Wolfdale ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 14xx BIOS!!!!!!!

Δηλαδη Q6600 και P5N32E SLI = NO GO... Χαλια και ναι τα heatpipes μαπα και τι να βαλεις και απο aftermarket που θα ψηνονται τα mosfets... Εχω 2 8800GT σε SLI οποτε θελω οποσδηποτε SLI mobo.. Τι να κανω ρε παιδια? Ακομα και αλλη mobo να επαιρνα μονο και μονο ολο το ξεβιδωμα και αναστησιμο μεσα στο κουτι, την υδροψυξη, καλωδια κλπ ειναι πονοκεφαλος.. Πολυπλοκο συστημα...

UPDATE: Εκανα downgrade στο BIOS 1203 και τωρα δεχεται ρυθμίσεις για υπερχρονισμο.. Δοκιμαζω προς το παρων στα 3ghz..

Παντως για οσους δεν χρησιμοποιούν Wolfdale ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 14xx BIOS!!!!!!!

1203 ειχα και εγω...

Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ !!! θα σου αναψει το chipset 100% αν δεν ξηλωσεις τα heatpipe για κατι καλυτερο..

Παντος και OC να κανει.....ποτε δεν θα ειναι σταθερο....

Με λιγα λογια...ειναι αποτυχια η μητρικη και ισως η μεγαλυτερη πουστια της asus που εχω δει τελευταια..

Αυτη τη στιγμη τρεχει με FSB 367mhz στα 3,3GHz.. Απο temps το chipset λεει απο το everest 42 βαθμους σε full load.. Οι ψυκτρες δεν ξερω αν ζεματανε ειναι μεσα στο κουτι αν και εχω βαλει ενα ανεμιστηρι full 4cm πανω στην ψύκτρα του chipset και ενας 12cm πλαινος του κουτιου που φυσαει επανω.. Επισης κατα περιεργο τροπο το mosfet heatsink εφαπτεται στο ψυγειο της υδροψυξης οποτε πρεπει να γινεται καλη δουλεια εκει..

Εχω μια HR05 που ελεγα να βαλω στο chipset αλλα μετα τα mosfets πως θα ψυχονταν??? Ηταν προβλημα αυτο...

To σύστημα γενικά είναι σταθερό αν και μετά απο πολλή ώρα παιχνιδιού μπορεί και να βαρέσει κάνα restart (σπαστικό όποτε συμβαίνει) οπότε ψάχνομαι με τις τάσεις αν και νομίζω ανάβει το chipset, αυτός πρέπει να είναι ο λόγος..

Άραγε αν έβαζα τον Q6600 σε μια P5N-E sli με το 650i να πηγαινε καλύτερα? Η μια απο τα ιδια?

Υπαρχουν κατι after-market ψυκτρες για την Asus P5N32E SLi/SLi PLUS της Enzotech

Ριξτε μια ματια δεν τα εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα απο τα stock heatpipes γιατι οντως καιει το συμπαν μεσα. :T:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809309

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809306

Thanks για το info αν και τα mosfet heatsinks λογικα θελουμε 2 οποτε παει κοντα 40 ευρω πολλα λεφτα, βαλε και μια HR05 που θελει πανω στο chipset και αλλη μια στο southbridge.. Ασυμφορη μητρικη!!!

Η ασταθεια που μου παρουσιαζει προς το παρων απο ότι φαινεται ειναι απο τους δισκους και το RAID!! Παω να τρεξω το WD diagnostics και πεταει αμεσως μπλε οθονη!! Για πεταμα οι δισκοι??

Ειχα το ιδιο motherboard και ειχα βγαλει τον καρκινο να το setαρο ουτε overclock ουτε τιποτα.Εβαλα ενα MSI P35i Neo2 FR/FIR και τελειωσε η δυναστεια τις Asus! Ουτε 64bit Vista δεν μπορουσα να βαλω,μπλε οθονη με τιν πρωτη.:rant:

Τα ιδια και απο δω.. Επειδη δεν παει αλλο με αυτη τη μητρικη ειναι για ΠΕΤΑΜΑ και ακομη χειροτερα.. Σπασιμο στο γονατο οπως ειπε και ο φιλος σπαρτιατης.. Μια EVGA 780i θα δουλευε σταθερα τουλαχιστον? Χρειαζομαι το SLI γιατι εχω 2x8800GT...

Η P5N32esli ουτε σε normal χρονισμους δεν δουλευει.. Το raid ειναι δυνατον 2 εβδομαδες πριν να δουλευε σε P965 μια χαρα και τωρα να την ακουσαν οι δισκοι? Παλι η μητρικη φταιει αφου το southbgridge και northbridge ζεματανε απιστευτα.. Θα λιωσει καμμια ωρα.. λολ

Μην πω για τις μπλε οθονες που τωρα πεταει και στα XP!!!

Εγω την ειχα στειλει σε RMA γιατι ειχε καει το chipset απο υπερθερμανση να φανταστεις ειχε ξεραθει η αλοιφη απο την ψυκτρα.Την εβγαλα εβαλα καινουρια και επειδη ειχα φαει ψησιμο,λογικο ηταν μετα απο περιπου 2 εβδομαδες περασε απεναντι.Ουτε boot δεν εκανε.DEAD.:rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.