Γιάννης Ν Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2008 Λοιπόν έχω το ασύρματο moden/router D-link DSL G624T και την usb καρτα δικτύου Belkin Wireless High Speed Mode USB Adapter.Το πρόβλημα είναι ότι αν αφήσω τον Explorer ανενεργό για λίγη ώραδεν μπορώ μετά να μπω στο ιντερνετ. Σαν να σταματάει να υπάρχει τοασύρματο και πρεπει να βγάλω το usb και να το ξαναβάλω ή να κάνω restart.Δεν μπορώ να κανω επισης download απο torrent γιατί κόβεται η σύνδεσημε τον router μετα απο λίγη ώρα. Το modem δεν παρουσιάζει πρόβλημα γιατίτο άλλο PC που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο στην ethernet δεν έχει κανέναπρόβλημα. Πιστεύω ότι κάποια ρύθμιση είναι στο modem αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.Παιδεύομαι καμιά 10αριά μέρες και άκρη δεν βρίσκω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....
trendy Μάρτιος 17, 2008 #2 Μάρτιος 17, 2008 Πιο πολύ μου ακούγεται για κάποιου είδους power-saving mode στο usb wireless adaptor. Το access point είναι πάντα ενεργό.
Γιάννης Ν Μάρτιος 17, 2008 Author #3 Μάρτιος 17, 2008 Ειναι απενεργοποιημένο το power save mode. Έχει πολλες ρυθμίσεις που ακριβώς δεν ξέρω τι είναιπχ. Afterburner, Linksys WPC11 mode κτλπ....
trendy Μάρτιος 18, 2008 #4 Μάρτιος 18, 2008 Πού κολάει το linksys; Dlink και belkin είπες ότι είναι ο εξοπλισμός σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.