Jpp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 Όταν πάω να παίξω το προ σε full screen κολλάει. Δεν φταίει ούτε το δισκάκι ούτε το hardware γιατι στο 2ο pc μου που έχει το ίδιο hardware παίζει μια χαρά.Φταίει μάλλον οτι έχω αλλάξει 2-3 κάρτες γραφικών και 2-3 φορές drives στο συγκεκριμένο setup των xp. Έτσι παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω.Σκέφτηκα ότι έχει να κάνει με setting του παιχνιδιού όμως δεν βρίσκω κάποιο ini μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού για να το πειράξω. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τίποτα παρόμοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Μάρτιος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 ψάξε για patch του παιχνιδιού που να φτιάχνει το πρόβλημα με το fullscreen,δουλεύει στάνταρ πρόσφατα το πέρασα σε υπολογιστή φίλου μου που αντιμετ'ωπιζε το ίδιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 έβαλες κάποιο original patch πχ το 1.2 ή κανένα fix απο κάποιο user ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 18, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Το έκανα install στον εξωτερικό δίσκο που έχω και παίζει μια χαρά !Τι μπορώ να κάνω άραγε για να παίξει στον εσωτερικό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 ετσι οπως τα λες...format. Αφου ψηνεσαι να κανεις, τι το σκεφτεσαι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 ψαξε στο γουγλη " remove nvidia // ati driver" η το γνωστο driver cleaner.σβηνεις και ξανα εγκαθιστας, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.