Jump to content

fps CSS σε vista 64

KoMM

Recommended Posts

Γεια, έχω την απορία πόσα fps πρέπει να βγάζω στο source....παίζω σε 1280χ1024, c2d@3.6, 4gb , 8800512,vista64

όλα τα settings τσίτα και βγάζω -σε μουλτι πάντα- 120-140, και σε διάφορες φάσεις 190-200.

Έχω την αίσθηση ότι κάτι με κόβει...

σχετικά καλά είσαι . αντε σε xp να εχεις 240ρια και ισως παραπάνω burst , aa εχεις είπαμε ?

με ίδιο περιπου setup 16χ aniso και 0Χ αα εχω παρόμοια fps. Το θεμα ομως δεν ειναι τα 20 fps διαφορά στα 200 αλλα το οτι δεν εχω βρει τρόπο στα v64 να κανω force 500hz το mouse οποτε τι 100 τι 200 τι 250 μια η αλλη ειναι τα vista για μενα ( στο css παντα...)

Οχι ενοώ το refresh rate της usb port του ποντικιού εσυ λες την ανάλυση που scannarει το ματι του ποντικιου. Μισο να τρέξεις ενα utility διαγνωστικό να το σιγουρέψουμε.

http://tscherwitschke.de/download/mouserate.zip

ναι έτσι πρέπει να είναι . εχεις κανα mouse usb απλο να το δοκιμασεις παλι ( οταν ευκαιρεις ενοειται ) να μου πεις αν δινει 500 πάλι ? Σιγουρα αν δεν την εχεις clockarei εσυ την θυρα την αλλαζει το mouse .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.