BanOr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 Καλησπέρα. Απεκτησα ένα προβλημα σήμερα σε Windows XP sp2. Κάνοντας διπλο κλικ δεν μου ανοιγει τον φακελο αλλα κάνει αναζήτηση(!),μετα πηγαίνοντας εργαλεία->επιλογες φακέλων->τύποι αρχείων και βρισκοντας τον φάκελο είδα οτι δεν υπάρχει πλεον η επιλογή ανοιγμα! Τι πρεπει να γράψω για να ανοιγει?? ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 ιος ειναι.nod32 asap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Μάρτιος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 Δεν νομίζω να είναι ιος Nephilim!!:/Καποιος άλλος κατι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Μάρτιος 16, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 Δοκίμασα κάτι...έκανα μια δημιουργεία εντολης,την ονόμασα open και εγραψα να ανοιγει με explorer.exe και δουλεύει...αλλά...ενω το έχω ρυθμισμένο να ανοιγουν όλα στο ίδιο παραθυρο μου ανοιγούν σε ξεχωριστό!!hmm...καποια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα προσφατα.κολλησα απο φλασακι φιλου.εβαζε ενα boot .inf σε καθε δισκο και δεν τους "αφηνε¨παρα μονο με εξερευνηση.τσεκαρε μια με nod32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάρτιος 16, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 εγω ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με τους σκληρους δισκους. εκανα ενα scan με NOD32. Εσβησε οτι επρεπε και μετα ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Μάρτιος 17, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 hmmm..θα το δοκιμασω.ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.