Prophet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 Καλησπερα θα ηθελα αν μπορειτε φυσικα να μου προτινετε λυσεις για ενα προβλιματακι που εχω....Εχω το sagem 1500 wg.... ειναι wireless κ βρισκετε στο δωματιο με το ενα η/υ Θα ηθελα να ρωτισω αν μπορω να βαλω 2 μοντεμ σε μια γραμμη... γτ κ στο αλλο δωματιο υπαρχει γραμμη τηλ. αν αγορασω αλλο ενα μοντεμ.... δν θελω να χρισιμοπιησω wireless αλλα ουτε κ καλωδια ωστε να εχω 1 μοντεμ που να ενωνει 2 η/υ..... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Μάρτιος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Δεν γίνεται δυστυχώς.Μόνο ένα modem μπορεί να συγχρονίσει στις ADSL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Μάρτιος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 κ τι προτινεις αδερφε? τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 μιλάς για ταυτόχρονη χρήση των 2 modem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Μάρτιος 15, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Αν δεν θέλεις ούτε ασύρματο, ούτε καλώδια να φέρνουν στροφές στο σπίτι,νομίζω μόνο για Home Plug μπορείς να κοιτάξεις.Ενδεικτικά ο σκρούτζ δίνει Home Plug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.