jimsid Σεπτέμβριος 9, 2010 #141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Παίδες υπάρχει πουθενά καμία λίστα με φαρμακεία που διαθέτουν WFI;Έχω πάει ήδη σε 4 διαφορετικά και μόνο που βρήκα ήταν ορός και WFI σε συσκευασία αμπούλας. :red:Πολυ δυσκολα θα το βρεις σε φαρμακεια πλεον. Δεν το φερνουν για ευνοητους λογους. Αν βρεις καποια ακρη απο φαρμακειο νοσοκομειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 9, 2010 #142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Ποιοι είναι αυτό οι λόγοι, δεν τους κατάλαβα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Σεπτέμβριος 9, 2010 #143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 κάντο παραγγελια,δώσε 3 euro μπροστά και την άλλη μέρα κατά το μεσημεράκι θα σου έχει 2 φιάλες.Αν θες στείλε μου pm να σου στειλω τον κωδικό (barcode) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leader133gr Σεπτέμβριος 24, 2010 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 στα Γιαννιτσά πάντως παιδιά έχει σε κάνα δυο φαρμακεία και η τιμή τους είναι περίπου 3 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Σεπτέμβριος 24, 2010 #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 αυτο το feser one το πρασινο 1 φορα το εβαλα πριν κανα χρονο και γεμισε το τανκ αφρους, τα ξανακαθαρισα ολα το ξαναγεμισα παλι τα ιδια. Τωρα εχω βαλει σκετο αποιονισμενο νερο απο αυτο που εχει το supermarket για το σιδερο και ειμαι οκ 1 χρονο τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 24, 2010 #146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 αυτο το feser one το πρασινο 1 φορα το εβαλα πριν κανα χρονο και γεμισε το τανκ αφρους, τα ξανακαθαρισα ολα το ξαναγεμισα παλι τα ιδια. Τωρα εχω βαλει σκετο αποιονισμενο νερο απο αυτο που εχει το supermarket για το σιδερο και ειμαι οκ 1 χρονο τωρα.μηπως ειχες τιποτα αλλο μεσα στο κυκλωμα ? εγω κοντα στο 6μηνο τωρα εχω feser στο κυκλωμα ουτε αφρο ειδα ουτε τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 8, 2010 #147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 η ετοιμη υδροψυξη λεει τιποτα?http://www.matrixstore.gr/index.php?target=products&product_id=175206 πχ αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 8, 2010 #148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 η ετοιμη υδροψυξη λεει τιποτα?http://www.matrixstore.gr/index.php?target=products&product_id=175206 πχ αυτη!Aν και δεν ειναι το καταληλο θεμα σε αυτα τα λεφτα αν θες μονο επεξεργαστη τοτε καλυτερα να πηγαινες σε κατι τετοιοΚαι κατι σχετικο με το θεμα εδω τα feser one διαθεσιμα στο eworld : http://eworld.com.gr/front/products/168 θα φερουν σε ολα τα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 8, 2010 #149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Ευχαριστω πολυ evolution βοηθησες αρκετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 8, 2010 #150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Ευχαριστω πολυ evolution βοηθησες αρκετα...Παντα εξαρτατε και απο το τι ακριβως θες να κανεις αν αργοτερα θες να βαλεις καρτα/καρτες γραφικων και motherboard δεν κανουν τετοιες ετοιμες πας σε custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 21, 2010 #151 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9wdQmfcNkgw]YouTube - Feser One F1 Cooling Fluid Non Conductive Teste[/ame]και εδώ είναι που πέθανα στο γέλιο[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MWHFLbZEewU]YouTube - Challenging the "Feser Conductivity Test" Video[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 21, 2010 #152 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Αυτο εδω ξερει κανεις αν ειναι καλο για να εχουμε χαλκο και αλουμινιο στο ιδιο λουπ?γιατι αυτο το υγρο που εχω τωρα εχει την ιδιοτητα να μην αντιδρουν μεταξυ τους τα 2 μεταλλα.. βασικα δεν ξερω αν εχω καποιο αλουμινενιο εξαρτημα στο λουπ απλα για σιγουρια επισης το feser ειναι ετοιμο προς χρηση δεν θελει οτιδηποτε σωστα? το υγρο που ηδη εχω: Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Aquacomputer Double Protect Ultra 1000ml Aquacomputer Double Protect Ultra 1000ml 30153 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Δεκέμβριος 29, 2010 #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Αξιζει στην Η70 να αλλαξω το υγρο που εχει μεσα η τζαμπα κοπος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 15, 2011 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Παιδια εγω χρησιμοποιώ υγρο αυτοκινητου εδω και εναν χρωνο κανενα προβλημα..και μαλιστα μετα απο καθαρισμα δεν εχει κανενα σημαδι φθορας πουθενα ενω με γνωστο υγρο της thermaltake μου ειχε παρουσιασει φθορα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιούνιος 15, 2011 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 στην Η70 πως θα το αλαξεις το υγρο? ...αφου ειναι κομπακ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Ιούνιος 16, 2011 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Άλλο ένα από PC Store , στη στουρναρη.PrimoChill Υγρό Υδρόψυξης Ice-Purple * Κατασκευασμένο με ειδικά λιπαντικά υγρά τα οποία αυξάνουν την διάρκεια ζωής των αντλιών και βοηθούν στην σωστή λειτουργία τους. Περιέχουν ειδικά αντιδιαβρωτικά στοιχεία για να προλαμβάνουν διαβρώσεις και άλατα. Δεν είναι τοξικά Διάρκεια ζωής 3 χρόνια Πήζει στους -51C. Παιδιά,εγω ακριβώς αυτό έχω,σε μώβ κιολας,και απο την την πίεση της αντλίας το χρώμα αλλιώθηκε και τώρα φένεται σαν νερό..(το χρώμα άρχισε να αλλιωνεται μέσα σε 5 λεπτα και φενόταν σαν να άφροιζε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 20, 2012 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Οτιδήποτε βγάζει η mayhem (Mayhem's) αν τα 6+ ευρώ σας φαίνονται πολλά για 10ml χρώματος να σας πω πως με μια σταγόνα χρωμάτισα ΠΛΗΡΩΣ σχεδόν 1 λίτρο WFI, και είναι συμβατά για χρωματικούς συνδυασμούς μεταξύ τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporting Μάϊος 3, 2012 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Έχω την εξής υδρόψηξη: CPU block: XSPC RayStorm (Χαλκός) VGA block: EK-FC6970 (Χαλκός) Rad 1: Aqua Computer Airplex XT 240 (Χαλκός) Rad 2: XSPC RS240 (Χαλκός) Pump: Alphacool VPP655 Tank: XSPC Acrylic Dual Η τρόμπα και το tank αλλάχθηκαν προχθές και παρατηρώντας το παλιό tank είδα ότι έχει χρωματιστεί από το υγρό που χρησιμοποιώ (TFC Feser One Cooling Fluid UV Red), θέλω λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο υγρό που να μην χρωματίζει τα επιμέρους υλικά. Ξέρω θα πείτε πάρε κάποιο διάφανο ή WFI αλλά μ' αρέσει το κοκκινάκι ρε γαμώτο ΥΓ1. Παρατήρησα μετα λύπης μου ότι το block της κάρτα γραφικών άρχισε να παρουσιάζει διάβρωση (πρασινίλα). Τι φταίει? Τι να κάνω για να το σώσω? Το έχω μόλις 5 μήνες. ΥΓ2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει η κοκκινίλα από το παλιό tank? Υπάρχει κάποιο καθαριστικό? Ευχαριστώ και sorry αν σας κούρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 4, 2012 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Έχω την εξής υδρόψηξη:CPU block: XSPC RayStorm (Χαλκός) VGA block: EK-FC6970 (Χαλκός) Rad 1: Aqua Computer Airplex XT 240 (Χαλκός) Rad 2: XSPC RS240 (Χαλκός) Pump: Alphacool VPP655 Tank: XSPC Acrylic Dual Η τρόμπα και το tank αλλάχθηκαν προχθές και παρατηρώντας το παλιό tank είδα ότι έχει χρωματιστεί από το υγρό που χρησιμοποιώ (TFC Feser One Cooling Fluid UV Red), θέλω λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο υγρό που να μην χρωματίζει τα επιμέρους υλικά. Ξέρω θα πείτε πάρε κάποιο διάφανο ή WFI αλλά μ' αρέσει το κοκκινάκι ρε γαμώτο ΥΓ1. Παρατήρησα μετα λύπης μου ότι το block της κάρτα γραφικών άρχισε να παρουσιάζει διάβρωση (πρασινίλα). Τι φταίει? Τι να κάνω για να το σώσω? Το έχω μόλις 5 μήνες. ΥΓ2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει η κοκκινίλα από το παλιό tank? Υπάρχει κάποιο καθαριστικό? Ευχαριστώ και sorry αν σας κούρασα. Eγω σε κυκλωμα που ειχα Feser μπλε για 1 χρονο σχεδον το tank τις xspc (sinlge bay) δεν ειχα τετοιο θεμα στην αλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Μάϊος 4, 2012 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Το κοκκινο της Feser εχει θεμα...στα αλλα χρωματα της δεν ειχα καποιο προβλημα...Καθαρισε τα με ξυδι λευκο και οδοντοβουρτσα δεν παιζει προβλημαΑπο υγρο δοκιμασε αυτο Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Mayhems Pre-Mix X1 UV Red 1000ml Mayhems Pre-Mix X1 UV Red 1000ml 30207 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.