Spyrious Μάρτιος 31, 2010 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Και εγώ δεν βρήκα WFI με κόοκινα γράμματα σε όλα τα φαρμακεία.Μόνο σε 2 βρήκα.Ψάξε και σε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Μάρτιος 31, 2010 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 συγκεκριμμενα ειναι αυτο το δικο μου κανα χρονο το χω χωρις κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Απρίλιος 1, 2010 #123 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Οτι γραφει WFI ειναι WFI με οτι χρωμα γραμματα και να το γραφει. Ο καθε προμηθευτης χρησιμοποιει την δικη του ετικεττα ενω το περιεχομενο ειναι το ιδιο. Το εχω καραψαξει το θεμα μιας και δουλευω σε νοσοκομειο. Πριν απο 1 μηνα που αλλαξα σωληνες πηρα απο την δουλεια και εβαλα αυτο με τα μωβ το προηγουμενο ηταν με τα κοκκινα. Διαφορα καμια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Απρίλιος 1, 2010 #124 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Και εγώ δεν βρήκα WFI με κόοκινα γράμματα σε όλα τα φαρμακεία.Μόνο σε 2 βρήκα.Ψάξε και σε άλλο.Συνηθως το βρισκεις σε μεγαλα φαρμακεια η νοσοκομεια. Δεν κυκλοφορει ευρεως σε φαρμακεια για ευνοητους λογους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Απρίλιος 1, 2010 #125 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Οτι γραφει WFI ειναι WFI με οτι χρωμα γραμματα και να το γραφει. Ο καθε προμηθευτης χρησιμοποιει την δικη του ετικεττα ενω το περιεχομενο ειναι το ιδιο. Το εχω καραψαξει το θεμα μιας και δουλευω σε νοσοκομειο. Πριν απο 1 μηνα που αλλαξα σωληνες πηρα απο την δουλεια και εβαλα αυτο με τα μωβ το προηγουμενο ηταν με τα κοκκινα. Διαφορα καμια!γενικα ισχυει αυτο που λες...αφου WFi=water for injection=ενεσιμος οροςαπλα πιο συγκεκριμμενα ο δικος μου φαρμακοποιος , μου ειχε πει οτι καποια ειναι π.χ διπλα απεσταγμενα και απιονισμενα και αλλα ειναι μονο απιονισμενα( μπορει και το αναποδο, δε θυμαμαι)για αυτο εγραψα και το ξαναγραφω οτι παμε και ζηταμε wfi ή ορο ή οπως θελουμε ,που ειναι απεσταγμενο και απιονισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 1, 2010 #126 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 ΠΡΕΠΕΙ να είναι απεσταγμένο το υγρό που θα βάλεις. Σκέτο απιονισμένο δεν κάνει για κάποιους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Απρίλιος 26, 2010 #127 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 Κατέληξα τελικά στο WFI για υγρό μετά από τόσα θετικά σχόλια που διάβασα από όλους σας. Προτείνετε να βάλω και δύο με τρεις σταγόνες ιώδιο που έγραψε κάποιος συμφορουμίτης κάπου εδώ μέσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 27, 2010 #128 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Κατέληξα τελικά στο WFI για υγρό μετά από τόσα θετικά σχόλια που διάβασα από όλους σας. Προτείνετε να βάλω και δύο με τρεις σταγόνες ιώδιο που έγραψε κάποιος συμφορουμίτης κάπου εδώ μέσα??? εμενα με ιωδιο μετα απο 2-3 μηνες μου παρουσιασε αλγη! απο τοτε μονο ειδικα υγρα εταιριων, ετοιμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 27, 2010 #129 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Όχι ιώδιο, πάρε αντιάλγη από petshop. Αν ψάξεις στα θέματα του The Lab θα βρεις και συγκεκριμένη μάρκα, την οποία δε θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιούνιος 13, 2010 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 καλημερα!να καταθεσω και γω λοιπον την γνωμη μου στο θεμα, μιας και εχω και γω υδροψυξη.εγω προσωπικα χρισημοποιω ΜΟΝΟ ετοιμα υγρα, μιας και δεν ειναι τυχαιο το γεγονος πως οι διαφορες εταιρειες εχουν κανει ερευνες επανω στο ζητιμα! τα υγρα αυτα δεν προεκυψαν ετσι τυχαια! η τεχνολογια τους βασιζετε επανω σε επιστημη!....απλα καποιες εχουν καταφερει να κατασκευασουν λιγο αποδοτικοτερα υγρα. προσωπικα εχω καταλιξει στα υγρα της cooler master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartmedia Ιούλιος 7, 2010 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Γεια χαρά σε όλους, Εγω πήγα σήμερα Φαρμακείο και ζήτησα WFI = Water for injection και μου έδωσε αυτό... Τι λέτε...??? Κάνει...??? Τα φώτα σας...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Ιούλιος 7, 2010 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 W.F.I. Και αυτο http://www.checkmate.gr/products.php?pid=9840 οχι ιωδιο-betadine Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιούλιος 9, 2010 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Γεια χαρά σε όλους,Εγω πήγα σήμερα Φαρμακείο και ζήτησα WFI = Water for injection και μου έδωσε αυτό... Τι λέτε...??? Κάνει...??? Τα φώτα σας...!!! Μια χαρα κανει και για μενα μην το αναμειξεις με τιποτα. Εγω στο προηγουμενο setup ειχα ριξει algumin (αυτο ειναι το υγρο για την αλγη) και θολωσε. Αυτο που εχω τωρα το εχω απο τον περασμενο Οκτωβριο μονο WFI και τιποτα αλλο και η δεξαμενη και οι σωληνες ειναι καθρεφτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιούλιος 9, 2010 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 όπως τα λες... στην ουσία το νεράκι γίνεται υγρό μπαταρίας, ήτοι όξινο έως τοξικό και τότε τα λάστιχα χαιρέτα τα, τα ρακορ και τις ψυκτρες θα τα βρεις οξειδωμένα και η αντλία...:bye:! Αυτό είναι το χειρότερο σεναριο, αλλά εάν το αφήσεις, παπαλα!εγώ χρησιμοποιώ αυτο....http://www.feser-one.com/site/product_info.php?products_id=255συγνωμη ρε παιδια, αλλα αυτο απο που το περνετε?πως μπορω να το βρω?....:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιούλιος 28, 2010 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Εγω βαζω της FESER εδω και 2 χρονια. αλλαγη καθε 6 μηνες και ξεμπερδεψα με τις αναμιξεις και ολα τα περιεργα. τα μπλοκ μου ειναι ακομα γυαλισμενα σαν καινουρια. μαλιστα να ναι καλα το ebay γιατι εδω οι τιμες ειναι τσουχτερες. ασε που σταματησαν και οι εισαγωγες λογο κρισης :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariose Ιούλιος 29, 2010 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Φιλε staba μπορεις να μας δωσεις το link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 29, 2010 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 http://www.feser-one.com/site/index.php?cPath=68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Σεπτέμβριος 3, 2010 #138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω εγχώρια παντα και κατα προτιμηση Πειραια χρωμα για την υδροψυξη?(μονο χρωμα οχι υγρο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 3, 2010 #139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω εγχώρια παντα και κατα προτιμηση Πειραια χρωμα για την υδροψυξη?(μονο χρωμα οχι υγρο...)http://www.eworld.com.gr/front/products/168Δεν ξερω αν εννοεις κατι τετοιο αλλα ειναι το μονο καταστημα που βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Σεπτέμβριος 9, 2010 #140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Παίδες υπάρχει πουθενά καμία λίστα με φαρμακεία που διαθέτουν WFI;Έχω πάει ήδη σε 4 διαφορετικά και μόνο που βρήκα ήταν ορός και WFI σε συσκευασία αμπούλας. :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.