qbiefox Ιούλιος 10, 2008 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 καλύτερο είναι το feser η primochill?Οριστε ρε παιδια ωραιο θεματακι για review. Κατι που δυσκολα μπορεις να βγαλεις ακρη. Παρτε τα 5 πιο γνωστα υγρα της αγορας και δοκιμαστε τα πανω στην ιδια υδροψυξη. Charts για cpu vga και ψυκτρες βρισκουμε παντου... Πιστευω θα μετρησει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 10, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 gbiefox καλό σαν ιδέα , δύσκολο σαν υλοποίηση!Πολύ δύσκολο φίλε μου.Δεν ξέρω αν έχεις υδρόψυξη πάντως εγώ για να αδειάσω και να καθαρίσω τους σολίνες , το ψυγείο , το reservoir κλπ και να βάλω καινούργια και παράλληλα να φτιάξω και την συνδεσμολογία θέλω πολύ χρόνο!Φαντάσου για 4-5 υγρά!!Είναι δύσκολο.Αν κάποιος όμως είχε το μεράκι και την εμπειρία , ναι θα ήταν ωραίο θεματάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 10, 2008 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 αν κάποιος αγοράσει τα υγρά και μου τα φέρει πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 10, 2008 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Δηλαδή είναι οικονομικό το θέμα?? Αν έχεις όρεξη , εγώ ευχαρίστως να σε βοηθήσω και οικονομικά και πρακτικά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 10, 2008 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 πολλά είναι τα θέματααν κάποιος πάντως ενδιαφέρετε εδώ είμαι εγώ εδώ είναι και το εργαστήρι μου αρκεί να έχει χρόνο να ασχοληθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 11, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 gbiefox καλό σαν ιδέα , δύσκολο σαν υλοποίηση!Πολύ δύσκολο φίλε μου.Δεν ξέρω αν έχεις υδρόψυξη πάντως εγώ για να αδειάσω και να καθαρίσω τους σολίνες , το ψυγείο , το reservoir κλπ και να βάλω καινούργια και παράλληλα να φτιάξω και την συνδεσμολογία θέλω πολύ χρόνο!Φαντάσου για 4-5 υγρά!!Είναι δύσκολο.Αν κάποιος όμως είχε το μεράκι και την εμπειρία , ναι θα ήταν ωραίο θεματάκι!Η αληθεια ειναι οτι απο υδροψυξη ξερω λιγα πραγματα. Αλλα, χρειαζεται καθε φορα καθαρισμα τα παντα? Δλδ πειραζει αν εχει μεινει καποια πολυ μικρη ποσοτητα απο το προηγουμενο υγρο?BTW το καθαρισμα πως γινεται? Γιατι εχω ενα tide water και καποια στιγμη θελω να το σκαλισω λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 12, 2008 Author #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2008 Εντάξη το Tide Water ίσως και να μην χρειαστεί να το καθαρίσεις, αλλά γενικά όταν κάνεις αλλαγές σε υγρά πρεπει να τη καθαρίζεις!Απλά , εγω τουλάχιστον, την κάνω κομμάτια και καθαρίζω το κάθε κομμάτι ξεχωριστά!Σωλίνες, μπλοκ, ψυγείο και reservoir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 1, 2008 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 UPDATED Ένα μικρό update για να μην ξεχνόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Νοέμβριος 3, 2008 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 jimakos 21 τι καθαριστικό χρησιμοποιείς για το ψυγείο; Άντε το μπλοκ το ανοίγουμε και σιγά-σιγά το καθαρίζουμε, τους σωλήνες τους αλλάζουμε, αλλά το ψυγείο τι το κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 3, 2008 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 ερωτηση ,μαλλον για τα ατομα που δουλευουν σε καποιο καταστημα (μουλτι εξτρημ/πλαισιο).λευκο υγρο υπαρχει?οχι διαφανες.Λευκο."ασβεστης" που ειπε και ενας φιλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 3, 2008 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 ερωτηση ,μαλλον για τα ατομα που δουλευουν σε καποιο καταστημα (μουλτι εξτρημ/πλαισιο).λευκο υγρο υπαρχει? οχι διαφανες. Λευκο. "ασβεστης" που ειπε και ενας φιλος. ακομα οχι.. μεχρι μαυρο υπαρχει αλλα υπαρχουν ομορφοτατοι λευκοι σωληνες 3/8" I.D. 1/2" O.D. ουτε θολωματα, ουτε κιτρινισμα, ουτε τπτ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 4, 2008 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 ερωτηση.βλεπω μερικοι χρησιμοποιουν αποσταγμενο νερο μαζι με καποιο προιον g30,g56 κλπεχουμε καποια πληροφορια γιαυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 4, 2008 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 ο καθενας λεει οτι θελει η οτι φανταζεται η οτι εχει ακουσει.ο χρονος και τα τυχον προβληματα δειχνουν στον καθενα τι ειναι καλυτερο για το συστημα του.αν και ειμαι σε νερο μονο 1 μηνα ειδα οτι το απιονισμενο νερο μαλλον δεν κανει.μεσα σε 10 μερες μαυρισε σε ενα σημειο το block,d-tek fusion v2προλαβα και το καθαρισα χωρις επιπτωσεις.μαλλον το απιονισμενο τραβαει ιοντα απο τα μεταλλα και τα διαβρωνει σιγα σιγα.ετσι εβαλα ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ νερο απο το φαρμακειο,το WFI και τα βλεπω ολα λαμπικο.προσθεσα στο τελος μεσα και ενα 5% απο το υγρο Aquagate NC-1 της coolermaster.στο συστημα μου υπαρχει μονο χαλκος.εγω αυτα βλεπω να ειναι τα καλυτερα,ο χρονος θα δειξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 4, 2008 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 ο καθενας λεει οτι θελει η οτι φανταζεται η οτι εχει ακουσει.ο χρονος και τα τυχον προβληματα δειχνουν στον καθενα τι ειναι καλυτερο για το συστημα του.αν και ειμαι σε νερο μονο 1 μηνα ειδα οτι το απιονισμενο νερο μαλλον δεν κανει.μεσα σε 10 μερες μαυρισε σε ενα σημειο το block,d-tek fusion v2προλαβα και το καθαρισα χωρις επιπτωσεις.μαλλον το απιονισμενο τραβαει ιοντα απο τα μεταλλα και τα διαβρωνει σιγα σιγα.ετσι εβαλα ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ νερο απο το φαρμακειο,το WFI και τα βλεπω ολα λαμπικο.προσθεσα στο τελος μεσα και ενα 5% απο το υγρο Aquagate NC-1 της coolermaster.στο συστημα μου υπαρχει μονο χαλκος.εγω αυτα βλεπω να ειναι τα καλυτερα,ο χρονος θα δειξει.+1 Αυτό το έχω πει και εγώ, το έχω διαβάσει σε πολλά sites και να τώρα που έχουμε άλλη μια επιβεβαίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 4, 2008 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Σχετικά με το PrimoChill Υγρό Υδρόψυξης Ice-Clearλέει "Μαζί με αυτά θα παραλάβετε και ένα "Dye Bomb" με το χρώμα το οποίο διαλέξατε."Που και πως το διαλέγεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 4, 2008 Author #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Μέσω internet?? Δεν έχω καταλάβει και γώ τι λένε Σπύρο... Τι πέρνεις το primochill , πέρνεις και το dye bomb και πληρώνεις μόνο το primochill? Πάρτους ένα τηλ να καταλάβουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Νοέμβριος 6, 2008 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 ετσι εβαλα ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ νερο απο το φαρμακειο,το WFI και τα βλεπω ολα λαμπικο. προσθεσα στο τελος μεσα και ενα 5% απο το υγρο Aquagate NC-1 της coolermaster. στο συστημα μου υπαρχει μονο χαλκος. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας πει (ή έστω μου πει αν είμαι ο μόνος άσχετος εδώ μέσα ) τί είναι το WFI και γιατί η ανάμειξη τους με το Aquagate ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 6, 2008 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Η φράση "ετσι εβαλα ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ νερο απο το φαρμακειο,το WFI" μεταφράζεται:Πήγαινε σε ένα φαρμακείο, ζήτα απεσταγμένο νερό για ενέσεις, το οποίο είναι ένα διαφανές μπουκάλι του 1 λίτρου που έχει μια αυτοκόλητη ταμπέλα πάνω που λέει "WFI WATER FOR INJECTION". Κάνει περίου 1,5 ευρώ το λίτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 6, 2008 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Καλό είναι να μην το βάλεις σκέτο. Συνήθως βάζουμε κάποιο πρόσθετο για να μην πιάνει μύκητες με το χρόνο. Εξαρτάται βέβαια και αν έχεις κλειστό κύκλωμα (που δεν παίρνει αέρα από πουθενά) ή ανοικτό (το νερό έρχεται σε επαφή με τον αέρα). Εγώ έχω κλειστό κύκλωμα και σκέτο WFI. Επειδή το έχω μόνο 2 μήνες με αδιαφανείς σωλήνες, δεν ξέρω να σου πω σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα το νερό μέσα στο κύκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Νοέμβριος 6, 2008 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Νερό από φαρμακείο; Πολύ επιστημονικό!!! Όσο για το πρόσθετα, κατάλαβα ποια είναι η ιδέα τους. Δεν κατάλαβα όμως αν υπάρχει κάποιο που πραγματικά να κάνει δουλειά ή αν απλά όλοι πάνε δοκιμάζοντας κ λύνοντας κ καθαρίζοντας κ ξανά από την αρχή. Έχω δει τα διάφορα υγρά που πουλιούνται σε ελληνικά ηλεκτρονικά μαγαζιά, όπως κ σε ξένα, αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει αν κάποιο είναι όντως αποτελεσματικό. Στην περίπτωσή μου έχω ένα τριπλό ψυγείο με μια αντλία κ το μπλοκ τα οποία θέλω να τα βάλω χωρίς τανκ (αυτό δεν είναι το κλειστό κύκλωμα κ δεν θέλω να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί ή να σκουριάσουν τα μέταλλα. Το υγρό έχω σκοπό να το αλλάζω 1-2 φορές το χρόνο, ξέρει κανείς τι θα μου έκανε δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.