Jump to content

Raid 0 Σε Asus Striker Extreme

vag_mar

Recommended Posts

Καλημέρα....

Έχω το εξής πρόβλημα....

Φτιάχνω το raid 0 στην προαναφερόμενη mobo και όταν ξεκινάω να κάνω εγκατάσταση Home Premium στην πρώτη επανεκκίνηση μου βγάζει ότι ότι ο δίσκος boot δεν βρέθηκε (Disk Boot Failure...κτλπ).

Σημειωτέον ότι για να κάνω raid 0 έχω προμηθευτεί αρκετά καλούς δίσκους....

WD Raptor 10.000rpm 36gb έκαστος..

Καμμιά ιδέα...

Ευχαριστώ..

Δεν χρειάζεται να κάνεις reset στο bios.Επειδή τα win xp δεν έχουν απο μόνα τους raid drivers,πρέπει να τους προσθέσουμε εμείς!Στο cd της μητρικής σου λέει κάπου make disk.Πατώντας εκεί και έχοντας βάλει μια δισκέτα στο floppy θα σου βάλει στη δισκέτα τους raid drivers.Όταν θα ξαναπροσπαθήσεις να κάνεις εγκατάσταση τα win,στην αρχή αρχή θα πατήσεις F6 και στη συνέχεια θα σου ζητήσει να βάλεις τους drivers απο τη δισκετα.Θα σου βγάλει όμως μια λιστα με πολλούς.Εσυ θα βάλεις αυτό που λέει ich8r/ich9r sata raid controller.Λογικά μετά θα πρέπει να σου βλέπει ένα δίσκο.Δηλαδή τους δύο raptor ενωμένους!

Ελπίζω να βοήθησα...

Καλά τα λες Θοδωρή αλλά η striker extreme δεν εχει ich8r/ich9r sata raid controller.

Nforce sata raid κάτι θα λέει εκτός αν τα έχεις κουμπώσει πάνω στον silicon image controller οπότε θέλεις δισκέτα για αυτόν.

Καλά τα λες Θοδωρή αλλά η striker extreme δεν εχει ich8r/ich9r sata raid controller.

Nforce sata raid κάτι θα λέει εκτός αν τα έχεις κουμπώσει πάνω στον silicon image controller οπότε θέλεις δισκέτα για αυτόν.

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο φοράει τον Nforce sata raid , ο silicon image controller είναι για sata εξωτερικούς.

Σε μένα τα Vista δεν ζήτησαν drivers......

Είναι Vista Ultimate Αγγλικά βέβαια αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο.

Και αυτό που πιστεύω είναι οτι τα vista βλέπουν τα raid στην striker extreme χωρίς να ζητάνε drivers.... Στη δικιά μου περίπτωση raid 0+1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.