Jump to content

Ε4500 OVERCLOCKING

leoangel

Recommended Posts

VCORE 1,35V 9X333 H 8X375 ΣΤΑ 3,0GHZ .ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΙΧΟ.KAΠΟΙΑ ΛΥΣΗ??

gigabyte p35-ds3r εχω δοκιμασα και παραπανω ρευμα ομως τιποτα(μεχρι 1,40).Το θεμα ειναι οτι ειχα πριν λιγο καιρο στα χερια μου και τον Ε4300(1,8ghz) και εκεινος σταματαγε στα ιδια 3.0ghz βεβαια μονο με 9χ333 γιατι 8χ375 δεν αντεχε με τιποτα.ψυχτρα thermaltake τx2.Θερμοκρασια 20-25iddle ews 45fullload.Δεν βρισκω τοιχο στις μνημες τις κραταω σε χαμηλα επιπεδα εως 1000mhz me +0,2v(τις δοκιμασα και σε 750 να δω αν φταινε αφτες γιατι ειναι gtp)

VCORE 1,35V 9X333 H 8X375 ΣΤΑ 3,0GHZ .ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΙΧΟ.KAΠΟΙΑ ΛΥΣΗ??

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Πως με μια προταση μπορει ο αλλος να καταλαβει γιατι δεν ανεβαινει??

1. Δωσε αναλυτικοτερα στοιχεια του συστιματος σου.
  2. Ανεβασε κανα τεστ τυπου memtest prime95 & orthos εκει που σταματας να ανεβαζεις
  3. Δωσε μας θερμοκρασιες.
  4. Πες αναλυτικα τις ρυθμισεις στα bios και στις μνημες και στον επεξεργαστη.

Aν δεν εισαι σαφης δεν θα περνεις απαντησεις και επομενος δεν θα βοηθιεσε μεσω του φορουμ.

:giveup:

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε έναν C2D E6600 ενός φίλου μου και μέχρι στιγμής είμαστε στα εξής με το παρακάτω σύστημα:

C2D E6600 σε μια Zalman 9700NT

Asus P5K Deluxe

4*1Gb Crucial Ballistix Tracer 1066MHz

8800 GTS 512 Mb

Enermax Liberty 620W

Η cpu είναι στα 3.6 με 400*9 και 1.5625V

Οι ram είναι στα 1000 με διαιρέτη 4:5 (FSB:DRAM)

Αυτή τη στιγμή που γράφω τρέχω orthos εδώ και 64 λεπτά (Small FFTs - Stress CPU) με 43C max.

Επίσης έχω δώσει ρεύμα στη southbridge και στη northbridge, χωρίς να είμαι σίγουρος οτι χρειάζεται...

Με τάση στα 1.55V (ένα step πιο κάτω) μου έβγαλε μπλε οθόνη και επανεκκίνηση στα 12 λεπτά. Το ίδιο μου έκανε με όλα τα προηγούμενα step, σε διαφορετικούς χρόνους βέβαια.

H τάση είναι αρκετή/υπερβολική/ανεκτή;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.